Hármas sex? (beszélgetés)
Nah.az én saját termésüm nemcsak orvosság, Afrodiziákum. Menekűlne a rudid előled . Azttutifrutti:-):-):-)
Így jár, aki nem jár ide időben.:)))
sziasztok! ez nem igazság...kimaradtam a gruppenből :(
Képzelhetitek milyen meglepi volt, mikor lefigyeltem. A chippendale fiúk ügyködését és titokban megtanulva előadtam a páromnak :-):-)Úgy megszorongatta a hátsóm, alig bírtam vele :-).Kellett nekem, azóta repetázni akar :-)
Egynél többet még nem próbáltam.:)
Mi is józanul szoktunk szexelni, egy -két pohár bor nem árt meg. Legalábbis nekünk nem. :D
Mi is józanul szexelünk.:) Én sem vagyok valami nagy alkoholfogyasztó, a párom meg egyenesen utálja.
Lehet ha borozgatnánk...egy bibi van vele utálom az alkoholnak az ízét is tehát én gyógyszerként innám az meg ...
Sose érezd magad emiatt rosszul!
Szerintem a párodnak igenis szexis és erotikus vagy! És egy kis erotikus tánctól biztosan eldobja az agyát. Nem kell feltétlenül, h valamilyen betanult produkciót adj elő, szerintem elég az is, ha olyan zenére lejtesz, amit szeretsz, beleéled magad, és átadod magad a szexuális hangulatnak. Kicsit kavarsz előtte a csípőddel, megcirógatod a fülét, végigsimítod a mellkasától a micsodájáig. :)
Nem kell rögtön egy hosszú előadást mutatni, csak pár lépést, mozdulatot. Te is feloldódsz idővel, őt pedig nagyon beindítod. :)
Én pl. a kedvenc zenémre (DJ Bárány régi lemeze - amit egyébként a párom is szeret) szoktam táncolni, persze egy kicsit borozgatunk előtte, de én szeretek neki táncolni. :)
Az irodai dönthető forgószék?Vagy a hátmasszírozós hasizomerősítő se semmi, húúú miket lehet azokon alakítani :-):-)
Pedig a rudinak szerintem az jön be :-):-)Jó is az :-)nah.
Én is kíváncsi vagyok. Annyira, hogy néhány percet öregedtem is mióta leírta.:)))
A sólámpának nem is az izgatás a feladata,jánykáim :-)Az a fijjjúkák dolga :-)A kellemes hangúlatot adja a témához :-)Egy fehér női test tündökölni tud, és sejtelmessé tudja tenni :-)hmm hmm..
Helyes. kíváncsi vagyok lencsy miket akar kérdezni.
Vagy visszük a szállodába az asztalt is.:)
Akkor ti mennyetek szállodába és kérjetek asztalt:))))
Nem, de itt is van 2+1 gyerek és a párom anyukája.:)
Néha a nagylány barátja is itt van. A párom fia is hazaállít néha egy-egy csajjal.:))
Hát úgy kissé nehézkes a dolog küld el őket kirándulni.Te írtad hogy anyósodékkal éltek?
A francot! Nem egyforma minden családtagnak a hólyagja, így bárki, bármikor kimehet wc-re.:)))
Dehogynem nem elég hosszú az éjszaka?Akkor csak alszik mindenki
Engem is csábít a nagy asztal itt, de sosincs olyan nyugi, hogy kipróbáljuk.
Szerepjátékot játszottunk már mi is mi a tanár diáklányos felállást de ezt már írtam,Meg asztalhoz kötözős asztal tetején.Hintaszék nem jó mert karfája van.
Na itt még van bennem gátlás ezen a téren.Mivel mi csak egyszer lassúztunk egymással így nem tudtam feloldódni ezen a téren.Egyszer vettem egy vetkőzős táncolós dvd-t be is gyakoroltam de nem mertem megmutatni úgy éreztem a nagy fenekemmel idétlen lennék nem erotikus.
Nekem az átlátszó ruhák jönnek be. Tetszenek a lakk,latex, pvc, vinyl és bőr cuccok is, de az nem a mi fizetésünkhöz van kitalálva.
Igen, egyébként erre is való. De engem sem nem izgat, sem nem nyugtat, hanem kifejezetten idegesít. :)
Nem rossz, de... nem szoktam felvenni.
Nekem tetszenek a neccruhák is (nem tudom, jól írtam-e, jól tudom-e), testhez feszülő, vagy csak egy kis fűző, bugyi, meg hosszú szárú csizma. Van is egy ilyen csizmám, néha, mikor táncizok a páromnak, fel szoktam venni. :)
Én is venni akartam de mindig halasztottam mint egy "nem anny.ira fontos dolgot" egyszer talán lesz
További ajánlott fórumok: