Hármas sex? (beszélgetés)
Tudnád mennyi ilyen van az örökbe fogadós fórumon, no meg másutt is: -((hajjjajjj :-)
Jóóóó, tudom, a letolás a sejtelmes le-fel mozgás után jönne... Csak kisarkítottam. :)
Na figyelitek? :-)A tied a huszonegyedik éve lehet max:-):-)
Mond neki azt nem letolni, hanem le fel stb titokzatosan :-)de a női tánc is hasonló :-)
Jújj te ee mi lesz itt húsz év múlva :-):-)nemcsak a vadles szakad le...:-)
Kb. 1,5 órája nagyon felhúzott egy nő. Telefonált, mikor felvettem a telefont, mondtam, mit hívott, erre mondja nekem, h a soproni áfészt keresi. Mondom nem jó számot hívott, ez nem az... Kérdezi mit hívott. Elmondom neki. De pedig ő ezt hívta. Mondom nem jó. Lerakta a telefont. Rá nem sokkal ismét hívott. Ismét bemutatkoztam, nem szólt semmit, rám rakta a telefont. Rá 1 percre hívott megint, mondom ismét, ki vagyok (pedig a számról már tudtam, h ki hív). Erre elkezd velem kiabálni ez az ostoba nő, h miért én veszem fel ezt a kib.szott telefont, meg hogy tegyem már le, mert ő a soproni áfészt akarja hívni. És miközben tette le a telefont, hallottam, h mondta: hülye qrva... Hát anyád!!!!!!!!!! Úgy felment bennem a pumpa, hogy káromkodtam egyet, de esküszöm, ha akkor rögtön utána visszahív ismét, elküldöm az anyjába... Hogy jön ő ahhoz, h olyan ostoba, h annyit nem kérdez, h basszus, akkor mit ronthatok el, mégis, milyen számot hívok akkor, és mit is akarok hívni.... Nem ... az idióta balf.sz még engem támad, meg szitkozódik, mintha én lennék olyan szerencsétlen, h rossz számot tárcsázok háromszor is... Még nem hívott, és szerencséje, mert közben lenyugodtam, konkrétan úgy fogom felvenni a telefont, h el is kezdem neki magyarázni, h valamit elsz.r, de nagyon, üssön már másik számot. Mondta a főnököm, h írjam fel majd a telefonszámát, és ő fogja visszahívni... :D
De basszus... soproni áfészt keres heves megyei hívószámon... Nincs nagyon eltévedve... OSTOBA!!! :D:D
Na, én még ma csak kétszer buktam le (vagy lebuktam, vagy csak majdnem... remélem, h csak majdnem)... Ha ide írok valamit, és leteszem a tálcára, h ne lássák, a tálcán látszik, hogy: Fórum - Hármas sex?... :D:D Szóval lehet, h az informatikus és a főnököm is látta, h miben vagyok benne... Mármint csak a témában... :D:D
Hosszú szőke haj, 165 magas, fehér nadrágban láthattál az egyik képen, és arany színű nyakbaakasztós felsőben. :)
Meg zsancinak dewinek majd jövünk:)))
akkor tegyél magadról fel.§Ma még jövök tán egy órán belül és megnézlek.Zsanci tegyél már fel magadról újra meg manna mert idegesít ez a dolog.Lysanthust megjegyeztem de tényleg Ő hol van??
Na akkor majd jövök.
Oké, akkor menjünk el egyszerre!:))
Szép napot mindenkinek!
Értem plastic szóval a szexel tartod kondiba magad.viszont nekem mennem kell mert az egész napom ide megy már el ha így fojtatom.Terigetnem kell állatokat etetni mosogatni összerántani a lakást csak hogy unatkozzak.
De, csak letörölték.:))) Igaz, hogy nem én voltam rajtuk.:D
Ennyire tán nem vagyok zakkant.De te nem is tettél fel képet.
Csak engem ne keverj velük össze!
Aranyosak nagyon, de én inkább maradok barna és pasi.:DDD
Na tessék erről van szó.Akkor téged is összekevertelek.tisztázzuk már le.Zsanci szőke vagy de képed láttam?Jaj tiszta zakkant vagyok.
egy kicsit összemostad :)))))
:D:D:D
Én sem tudnám elképzelni a párom, amint csábosan, igézően néz rám, miközben köröz - az egyébként nagyon szexis - fenekével, éppen gombolja ki az ingét, aztán letolja a nadrágját, és az alsónadrágját. Háááhááááháááá... :D:D
Szerintem nem egy mozdulata van, hanem egész koreográfiája.:)))
Na lányok be kell ismernem valamit.Zsancika nem emlékszem hogy nézel ki.Manna hosszú szőke tanyán él de hiába töröm a fejem nem emlékszem Zsanci.
Mikor kielégítő élménybe részesít.))))))))))
hát dew én is megnéztelek volan chip közben :)
nehéz ügy...de biztosan van olyan mozdulata amivel kárpótol :)
Hát mivel táncolni sem akar velem gondolod erotikus táncot lejtene?
lehet hogy lenne meglepi!!! :)
Hja elképzelem hogy a kedvenc magyar tanárbácsim riszálja a fenekét és levetkőzik nekem dewikém lehet én is megerőszakítottalak volna.De ha férjem csinálná...szétröhögném magam ugyanis elökörködné van egy idétlen csípő körzéses mozgása.Közbe a kezeit ökölbe maga előtt mozgatja mitha bokszolni akarna és a szemüvege fülött néz vigyorogva.Hát lehet erotikusnak venni????
További ajánlott fórumok: