Hármas sex? (beszélgetés)
Az a gyógyi nálam is hat ám! :)
Na jóóóó, ha nagyon akarom, tudok ám jó kislány is lenni, és nem vásárolok semmit, de itt olyan szép dolgok voltak, én pedig olyan karis hangulatba kerültem, h muszáj volt vennem egy szép gyertyatartót hozzá való gyertyával. :)
Miért mentek? Denevérért? :D
Én is voltam tegnap illatszeres boltban, vettem egy pár dolgot. Előtte meg a héten jártam egy üzletben, ahol az adventi koszorúnkra vettem új gyertyákat, de otthagytam 3000Ft-ot... Nekem nem szabad beszabadulnom ilyen helyekre, mert nem tudok ellenállni a kísértésnek, és vásárolok.
Nekem is kellene vennem annyi mindent... de megmondom őszintén, nem találok megfelelő ruhákat, amik árban is jók, meg tetszenek is. Ezért próbálkoztam volna a teszen nézelődni, de onnan meg nem merek rendelni, nehogy ne legyen jó.
De a férfiak mért nem tudják ezt kitalálni?Én nem értem én tudom hogy mikor tartsak szünetet ezért rendesen el is húzom aminek ő csak örül mert nagyan szertei a szájjal kényeztetést.Egyszerűen szavakat sem talál annyira jó ilyenkor az orgazmusa.
Hát tegnap igen duzzogott de azért reggel odabújtam hozzá
Jaj, az én párom tényleg rám van hangolódva. Mintha a gondolataimban olvasna.
Nyáron volt olyan, h egész nap az járt a fejemben, h este mikor hazaérek, elmegyünk dinnyét venni, mert úgy ennék. Hazaértem, mentünk bevásárolni, mondtam neki, h vegyünk dinnyét. Erre ő mondta, h nem kell, mert csak pisilünk tőle, meg ezek biztosan nem is jók, stb., mondom, hát ok, akkor majd máshol veszünk másnap. Hazaértünk, pakolok ki a szatyorból, kinyitom a hűtőajtót, erre ott virít egy hatalmas dinnye kettévágva... Úgy, h nem beszéltünk napközben a dinnyéről. És ez csak egy ilyen volt, máskor is történt már ilyen. Mintha a fejembe látna.
És h a tudatalattinak milyen hatalma, erre két példa röviden: tavasszal hazafelé tartottunk pestről, már sötét volt. Gödöllő után, vagy aszód után, nem emlékszem, arról beszélgettünk, volt e már autóval valamilyen balesetünk. A párom nagyon jól vezet, egyszer volt egy karambolja, amit egy papa okozott. Egy hosszú egyenes szakasz után jött egy balos kanyar, jobbról meg egy hatalmas kutya (én először azt hittem, h szarvas, tehát gondolhatjátok, mekkora kutya volt) szinte a semmiből (szántőföldről) kiugrott, mi meg a kocsi jobb elejével megcsaptuk. A kutya elment, a kocsiból pedig kitört egy jó tenyérnyi darab. Mondtam is a páromnak, h basszus, előtte soha nem beszélgettünk hasonló dologról, most meg igen, és történt is valami.
A másik a hétvégi Lidis sztori, ezt már lehet, meséltem. Sütiszaggatót kerestem, már több helyen is, karácsonyi figurát a mézeskalácsokhoz. Mondtam a páromnak, h de jó lenne, ha lenne, de már a sor végére értem szinte, és nem volt, lemondtam róla, h találok. Erre találtunk 5 doboznyit, a többi cucc mellett, de alig volt észrevehető. :D Mondta a párom, h minden vágyam így teljesüljön. :D