Hány évesen házasodtatok? Milyen most a házasságod? (beszélgetés)
minyáá megyek :))) hát medve anyám :)))
te se alszol :))
Bocs,igazad van.nem jártam arra se:-)
Front jön.kapja be egy káliumot.
ha végig olvastad volna fórumot ,mert azt szoktad..akkor láthatod,hogy miért van hányingerem..
írtam,hogy beteg vagyok...
ha valakinek hányingere van ,az már csak terhes lehet?
lehet 100 féle dolog miatt...
túl élénk a fantáziád!!
20 éve.
Néha szar, néha jó, amúgy meg egy egység vagyunk.
A házasságot gyönyörű dolognak tartom, ha jól működik, akkor ideális alapja egy boldog családnak, annál szebb dolog meg nem is kell embernek a világon.
23 éves vagyok, bőven van időm, de akár holnap is férjhez mennék, ha megtalálnám Őt:)
nem..nincs rá szükség..
csoki és tea :))
Voltál dokinál?:)
Milyen gyógyszert szedsz?
Több mint 12 éve vagyok együtt -így vagy úgy- a jelenlegi párommal. Komplett Mariana-"árkok" voltak a kapcsolatunkban, de egyébként teljesen jól működik. Nekünk megfelel, még ha kívülállóknak furcsa is.
Egyetlen egy okból mennék hozzá, amíg az/olyan nincs, addig nagyon jól elvagyunk vadházasságban
27 évesen mentem hozzá a 34 éves páromhoz, 4 év után. Mert számunkra úgy kerek egy család, ha házasok a szülők.
Egy hete volt az első házassági évfordulónk, imádjuk egymást,és a kicsi fiunkat. Mai napig az egyik legjobb barátom. :D Hogy mi a titok? Őszinteség. És elviselni az őszinteséget.
ezt miből gondolod?
ide is azok írtak, akiknek fontos.
:)
Miért lenne ultragáz? :)
Csodálatos dolog, ha megtalálja az ember azt a másikat, aki mellett boldog, és akit képes is boldoggá tenni... :) ... de igenis, hogy mindkettő legyen meg, ha már házasságban élünk. :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen a házasságod? Megbántad-e a döntésed? Van-e valami, ami hiányzik?
- Vége a házasságomnak
- Válságban a házasságom!
- Az anyósom tönkretette a házasságom..
- Szerintetek kb. hány évesen "érik" meg egy férfi arra, hogy eljegyzést babát házasságot, egyszóval családot akarjon?
- Most akkor mi lesz a házasságommal?