Hallottatok már a pisi-terápiáról? (beszélgetés)
Ha a vizelet méreg, akkor a szervezetünk nagyon sok mérget tartalmaz? Szerinted?
Én is hallottam már erről egy orvostól, aki egyben természetgyógyász is, hogy milyen sok dologra jó a vizelet, bár még nem próbáltam ki.Ha az ember már nagyon beteg, az utolsó szalmaszálba is kapaszkodik, - és ez lehet akár a vizelet is - hogy meggyógyuljon.
nekem már gyerek koromban mesélték a szüleim,hogy egy néni ahol laktak a vizeletével mosta az arcát,és higgyétek el,gyönyörű bőre volt egy ránc sem volt rajta.
Hát nem tudom,talán ha olyan beteg lennék kipróbálnám a gyógyulás érdekében.
egy kis irodalom:
az utolsóhoz: a homeopátiában is használják. pontosan azért, mert hatásával a szervezet természetes védekező reflexeit vélik felébreszteni. (tehát a homeopátia számára indiferens, hogy "méreg" vagy sem)
én meg azt hiszem, hogy ha valaki beteg, az mindent megpróbál, hogy meggyógyuljon...
még szerencse, hogy én egészséges vagyok:)
Talán fejreállva hatásosabb,bár ez feltételezés ,
én nem próbáltam és nem is szeretném!
HA gombás a lábad vizeld le. Ezt már hallottam, de a vizelet méreg. A székletét nem keni magára? Jó nagy az Isten állatkertje. Mint a Csala féle tea, azt kiderült nagy kamu az egész. Gondolom, Medveczkinek jól jön a népszerűség, szépen csöpögteti a marhaságait, hogy még jó darabig kelendő legyen mint riportalany.
Táncoljon, mert ahhoz profi módon ért. VAgy tanítson, azzal is lehet pénzt keresni....
Lehet hogy ezután a kaki-terápia következik????
Lehet hogy valaki már "keményen" kutatja az erdményeket....
Ezt a bőrtápláló dolgot többen is említették a magyar hírességek közül is.Pl. Nyertes Zsuzsa mondta, hogy neki gombás fertőzését múlasztotta el. Soma viszont azt mondta, hogy az egyik testvére rendszeresen fogyasztja.
Engem teljesen felkavart ez a dolog, még életemben nem hallottam róla! Pedig állítólag ezek a dolgok Amerikában is és világszerte közismertek.
nekem ez azért hihetetlenmert ugye a vizelet az méreganyag...
de ha valaki ezt akarja fogyasztani akkor hajrá....
tényleg nagy az Isten állatkertje..
Most olvastam az egyik újságban, hogy a vizeletben mennyi ásványi anyag van, ami a szervezet számára kimondottan hasznos. (MIndenki a saját vizeletét használja.)
Van aki bőrápolásra használja pl. Medveczky Ilona, de van aki arra esküszik, hogy a reggeli első vizeletből 3 cseppet elfogyasztva sok betegséget meggyógyít. (Állítólag pl. a bőrrák gyógyulását is nagy mértékben elősegíti.)
Hááát én nem tudom! Gusztus dolga. A szépségért mindent?
Egy esetben tudom elképzelni a dolgot, ha annyira beteg lennék és meggyőznének arról, hogy ez segít!!
További ajánlott fórumok:
- Bérbe adnám a párom! Hallottatok már ilyenről?
- Használ valaki mosódiót? Mit hallottatok róla?
- Pco-sok Ti hallottatok róla?
- Töröcsik Mari milyen beteg hallottátok?
- Nem eszik a gyerekem! Hallottatok már étkezéssel foglalkozó orvosról?
- Www.gas.hu-gázárcsökkentési lehetőség. Hallottatok már erről az új lehetőségről? Tapasztalatok? Vélemények.