Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
raktam fel képet
Akkor normális,hogy pirosodik?Amugy csak akkor érzem amit irtam,ha copf vagy hajpánt van,lehet akkor tényle nem kéne... holnaptól nem teszek bele, aztán majd meglátom ugy is olyan e.
Valami krém vagy valami,körömvirágkrém vagy kamilla nem jó rá egyébként?
esetleg képet nem tudsz az új hajadról feltenni?Én pl. nagyon kíváncsi vagyok rá;)
Amúgy én úgy hallottam, hogy a hőillesztés után 2-3 hétig nem igen érdemes copfba(magas copf)felfogni, illetve egyéb ilyen hátrahajtós dolgot csinálni vele..sztem meg a pirosodás még normális ilyenkor,nekem ezt az infót mondta a fodrász akinél érdeklődtem, onnan tudom, mert alaposan kifaggattam, h mi merre hány méter?!:)))
Sziasztok!
Fel lett rakva a haj mult szerdán, barátnőm kislányának a haja és mégegy kislányé,szóval két copf,230tincs ment fel, nagyon sok a saját hajam, ugyhogy ennyi kellett.A haj ingyen volt, a felrakás 11900 volt,be is lett festve mert én fekete vagyok a haj meg sötétszőke volt,az a tipikus kislányhaj:)
Nincs vele bajom egyenlőre, hőillesztést válaszottam.A gyűrűt azt kipróbáltuk előtte való nap feltett 5 tincset a tarkómnál és nem tudtam aludni annyira nyomta, ugyhogy hűillesztve lett,nagyon örülök, hogy kipróbáltam előtte a gyűrűt mert ha az egész azzal lett volna feltéve tuti másnap leszedetem.
Az lenne a kérdésem, hogy bárkinek akinek hőillesztve van van e bármilyen jellegű viszketés vagy pirosodás?? Nem állandóan viszket csak ha pl fel van gumizva copfba és este leengedem akkor bizony megérzem a tincseket.Illetve ha pl vastag hajpánt van benne és kiveszem akkor a tincsek amik addig hátra voltak "hajta" azok mikor kiveszem a hajpántot kicsit érzékenyek és be is pirosodik néha.
Bekenjem valamivel, vagy ez normális?
Szia!
Nekem a fodrász festette be amikor felrakta. Majd pár hét múlva melíroztattam is és akkor újra lett az egész festve a melír mellet. Ha jó minőségű a póthajad szerintem simán ki kell hogy bírja. Az enyémnek nem lett baja. A sajátomat annál inkább féltem.
Én most azt tervezem, hogy új hajat veszek és magamnak festem majd. Csak a melírt hagyom a fodrászra.
Johanna!
Köszi Neked is a hozzászólást!
huu most már elgondolkozom hogy tényleg ez a gyűrűs izé legyen vagy sem...
Megmondom őszintén azért szerettem volna ha az van,mert úgy gondoltam hogy mielőtt megyek fodrászhoz,leszedem magam(rendelnék olyan leszedő szerszámot)és befestem magamnak.Festett fekete vagyok,és ha azt is a fodrász csinálná kész vagyon lenne ez nekem...
Nálunk ,Tatabányán lakom a fodrász csajszi 80e ft-ért csinálná hajjal+felrakás...40cm-es hajat szeretnék,tehát nem is hosszút.
Megírnád Nekem hogy 40-es európai haj fekete,mennyi lenne Nálatok?Köszi!!
Azt olvastam hogy akinek keratinos haja van,az ne nagyon menjen napra,mert oldja a keratint,igaz ez?Nyáron 40 fokban ezt hogy oldjuk meg?Meg hogy sósvízbe strandra ne menjünk,mert az sem jó neki.
Csajok nektek akinek hőillesztéses haja van Ti otthon festitek magatoknak,vagy azt is csak a fodrász tudja csinálni?
Elvileg a póthajat nem szerencsés festeni, érdemes olyan színűt venni,mint a te hajszíned, elvileg nem kopik.
Teszveszen sztem ne vegyél hajat.
Sziasztok!
Nagyon aranyosak vagytok hogy válaszoltatok is!
Anna9202,megkérdezhetem hogy hol tudtál jó minőségű hajat venni?Nekem csak 40 cm-es kéne,fekete.Megkérdezhetem hogy hol tetetted fel,írhatod privben is.Mennyiért tette fel,és az újra felrakás mennyi lesz?
Nézegettem a teszveszen is,de nem merek onnan rendelni ki tudja milyen az a haj.
Volt olyan hogy indiainak írta mikro gyűrűs van hozzá szett is és ez mind csak 18000ft...félek tőle nehogy 2 hét múlva tiszta gubanc legyen a hajam..
Azt még had kérdezzem meg hogy ezeket a póthajakat kell festeni?Mármint ha feketét veszek azt kell időnkét festeni,vagy az nem kopik ki?
Szia dorkalevi!
Nekem európai haj van feltéve, 60 cm!Vettem indiai hajat, de olyan "olcsón" tudtam hozzájutni az európai (magyar) hajhoz, hogy jobbnak és biztonságosabbnak éreztem ha ezt tetetem fel!nekem hőillesztéssel van felrakva, és egyáltalán nem csúszott le 1 tincs sem, mikor mosom, persze erre is vannak alapvető szabályok! (előre hajtott fejjel TILOS!->pont a súlya miadt!Én úgy hallotam, de tényleg csak hallásból, hogy a mikrogyűrüs haj zavaróbb mint a kreatinozott! Remélem tudtam valamit segíteni!Üdv. Anna.-)
Sziasztok!
Kérdezni szeretnék Tőletek pár dolgot,ahogy olvastalak Titeket nagyon profik vagytok már a témában.
-Mikrogyűrűzéses hajhosszabbításról mi a véleményetek?
-Nem csúsznak ki a tincsek?Gondolok arra ha vizes a haj a súlya nem húzza le?
-Ha van egy ügyes barátnőm ő is fel tudja tenni?Néztem pár videót róla és egyátalán nem tűnik bonyolultnak..
Anna9202:
Ha jól emlékszem Neked Indiai hajad van és meg vagy elégedve vele nagyon.
Megkérdezhetem hogy hol vetted,és mennyiért?nekem sok és közepesen vastag szálú hajam van és ezért gondoltam hogy az Indiai nem lenne vastag nekem:-)
-Még egy kérdés lányok.
Ha veszek póthajat mondjuk Indiait,azt kell festeni?Nekem fekete a hajam...
-Balmain hajról sok rosszat olvastam.Az csak egy márka vagy az jelenti azt hogy Indiai?Bocsi lehet hülye kérdés volt,de tök nem vagyok képbe és nem szeretném ha átvágnának.
Köszi előre is a válaszokat csajok,nagyon jó ez a Fórum!!
Érdemes lenne dupajcsajnak megosztani, hogy kihez NE menjenek a hajhosszabbításra vágyók....
És ő is jobban járna, ha máshoz menne rendbe rakatni a haját, mielőtt késő lenne....
Sziasztok lányok!
Nem tudjátok,hogy mennyiért kreatinoznak?
Sziasztok!
Hol érdemes szőke póthajat venni, ami tuti, hogy jó, és nem kócosodik?
Sziasztok Lányok
Tudna valaki egy rendes hajhosszabbitással foglalkozó emberkét ajálani,aki nem kokler
Nagyon sok,aki "futószalag" munkát végez
Köszönöm Marika
Ez azert eleg gaz ... :S
Marmint ami tortent, a tincses hajvesztesre gondolok.
Pedig hanyan mondtuk, hogy a 20.000 ft-os hajjal gondok lesznek. :(
De abban igazat adok Annanak, ha mar MUhaj is, attol meg fel lehetett volna rakni normalisan, es nem felmunkat vegezni ...
Erről beszélek! Ez tipikus esete a kontár munkának..... Felháborító! De azon is kiakadok, h hogy lehet bedőlni az ilyennek??? Ez kb olyan, mint, h az aranynak általában 4000 Ft grammja, és vki 1000 Ft-ért árulja, más meg megveszi, mert h jajj de jó, milyen olcsón megúszta.....
Sejteni lehet, hogy itt valami nem stimmel. Nem???
Az én fodrászom 20.000-ért fogja felrakni, és akkor hol van még a haj, meg a többi?!
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás