Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Szerencsére nekem sem esett ki 1 sem és nem is csúszott le hanem egyszerűen a hajam nőt meg másfél hónap alatt. Látom a festéslenövésben is. Most újra kellene festeni meg melírozni de ezt már csak akkor csináltatom meg ha ezt leszedtem.
Nekem most teljesen "kellemesek" a tincseim, nem érzem őket nem szúrnak már stb. Csak ha megnézem tükörben és látom a 2-3 centis lenövést akkor elgondolkozok, hogy ez így mennyire esztétikus látvány. De biztos már én viszem túlzásba a dilemmázást. :)
Neked merre dolgozik ez a tuti fodrászod? Mennyiért rak fel újra hajat hőillesztéssel?
Sziasztok!
Ma egy hetes a hajam,mondhatni teljesen megszüntek a "tünetek" amiket eddig tapasztaltam, vagyis lehet a revalid ampulla hatása vagy tényleg, hogy nőtt a hajam és nem huzza annyira, de ma már nem is éreztem, hogy fent van. Igazából mikor rátettem az ampullát azonnal megszünt a viszketés és a pirosság is,a tincseknél lévő piris pöttyök, merthogy oylanok voltak minden tincs alatt megszáradtak és ma már nem is érzem, hogy fent van a haj.
Nem fogtam fel azóta, kivasaltam és le van engedve.
Többen irták itt a varrás utáni ujrarakást. A fodrászomnak is varrva van ő nem bir ki vele 6 hetet mert anniyra nő a haja, hogy ha szorosan tarkónál copfba fogja akkor az alsó sor a gumin kivül van, uyghogy ő pl havonta rakja.
Nekem azt mondták, hogy ugyan ugy lehet mindent csinálni a hajjal mint a sajáttal,festeni vasalni besütni.Ha jó a haj akkor nem lesz baja,viszont erre csak akor van garancia ha tényleg igazi haj s nem nem európainak mondott ázsiai vagy kinai.A rosszabb hajak állitólag 3-4 mosás után fényüket vesztik,mert lejön róluk az az anyag amivel bevonják.Ez általában a 7es vagy annál világossab szinű hajakra érvényesek.A ilyen hajak nem szálirányosak, könnyen gubancolódnak, tönkremennek, és sűrűn cserélni kell őket.
A fodrászomnak 1,5 éve van fent a haja,semmi baja, bár ez is rendes haj, ő maga vágta le ott az üzletben,és festi is.
Gondoltam leirom amiket én hallottam.
Sziasztok!
Szeretném meghosszabbítani a hajamat. Kb a vállamig ér és nem túl dús:/tudnátok ötleteket adni, h mi a legjobb, mi az amit egy ilyen hajtípus elbír? én a hőillesztésre gondoltam. Mi a véleményetek róla? Igaz, hogyha majd egyszer leszedetem elkezd hullani?
Nekem hőillesztéses van, novemberben lett felrakva, és most lesz leszedve.
"Semmi baja" nem lenne még, csak már nagyon vékonyodik el a haj, ami tartja, ahogy hullik ugye a sajátom.
Nekem 3 hónapot mondtak de ahogy elnézem ez csak annál lehetséges akinek nagyon lassan nő a haja. Eddig én is azt hittem, hogy lassan nő.
1-2 hét és szerintem én újrarakom.
Hát én 6 hetente járok felvarratni. Ez a normális idő.
6 hét és 2 hónap között.
Nekem ezt mondták.
A 8 hónap alatt hányszor lett újrarakva a hajad? Nekem másfél hónapja van fent a hajam és már most "lóg le" annyira lenőtt. Nagyon rasztásodik a tövénél. Szedegetem le azokat amiket már csak pár szál haj mert félek, hogy a maradékot kihúzza a póthaj súlya. Mennyire normáis ez szerintetek, hogy másfél hónap után már újra kell rakni? Nő a hajam, ezt látom a festés lenövéséből is, na de a 3 hónap még messze lenne. Lecsúszni meg nem csúsztak mert azt észrevettem volna.
Indiai hajról nem tudok nyilatkozni mert nekem is európai van.
Nekem a göndörben eltűnik..nem látszik ki.
Amikor felvarrják,nagyon fáj,kb 3 napig alig tudok aludni,annyira húzza. De sokkal egészségesebb mint bármelyik másik technika. És a saját hajam is nőtt már alatta sokat.
Megnéztem, köszi. Hasonlókat írnak itt is. G-t én régóta használom, nagyon meg vagyok vele elégedve, és sokan ajánlját póthajhoz is.
Téged nem zavar a varrás? Barátnőmnek is azzal volt hosszabbítva, de nekem nem tetszett, mert bár rengeteg haja van, mégis látszódott, mert kiállt a "fejéből" a pukli.
Megírtam levélben.
Egy kókuszos balzsamot és hajvégápolót,semmi mást.
Irigyellek, komolyan :)
Vannak itt indiai hajúak, abban én nem tudok segíteni, nekem eu lesz 2 hét múlva.
Azért is érdekelne, hogy miket használsz ápolásra?
Köszönöm:)
A saját hajam alapból ilyen göndör, ezért volt nehéz hozzá való póthajat találni.
A melíros képen, be van sütve,mostanában már így hordom.
Megnéztem a képed, gyönyörű a hajad!
A saját hajad alapból ilyen, vagy dauerolt?
Sziasztok,
nekem európai haj lett felvarrva pontosan 8 hónapja. Az akkor 55 centis hajból, mára már 35 centis lett. Ennyit kopott, tört le. Pedig nagyon vigyáztam rá, ápolom rendesen,de nekem nagyon göndör a hajam( van fotó fent) és ráadásul nagyon szőke is.
Most azonban kipróbálnám az indiai hajat, hiszen ha ilyen gyorsan elkopik az európai,akkor nem érdemes nekem azt venni, az úgyis sokkal drágább.
Van valakinek indiai haj felvarrva? Mik a tapasztalatok?
köszönöm szépen:))
Nagyon vágytam már rá, télen leégette egy fodrász a hajam mert szőke akartam lenni, és le kellett vágni arra a kicsire amiről a képet felraktam és mindig vágni kellett hogy lenőjön a szőke rész, és alig vártam már, hogy fel lehessen tenni. Bele voltam betegede abba a rövidbe, borzasztó lelki állapotban voltam miatta.
Most örülök, hogy szép a hajam még akkor is ha ugye nekem fent látszik anéhány helyen a tincs mert ugye annyira rövid volt, hogy nekem egész fejre rakni kellett.De igy is nagyon örülök,a fodrász szerint mire ujra kell rakni annyit nő, hogy fent már nem kell rakni vissza.
Amugy vettem revalid ampullát, a fodrász ajánlotta, rátettem most délelőtt és nagyon sokat enyhitett a problémán.
Én se tanácsolom, inkább csak anyitt, hogy ne fogd össze 1 hétig, csak ugye este, amikor muszáj, de akkor is "ALULRA" és csak lazán:-)
Nekem is viszketett,de el fog múlni:-)
hű,nagyon szép lett a hajad,nem semmi h milyen rövid hajból ilyen szépet ki lehet hozni!!
nem is látszik hogy nem a tied:)
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás