Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Igazad van, tényleg elfogadhatatlan!Mert akkor vennél nagyon olcsón műhajat, nem?De ha megfizeted, akkor azt adják, amit mondanak!!
És úgy lenne korrekt, ha mindenki azt mondaná, ami tényleg van pl. ha indiai haj, aki azt mondaná és felhívná a figyelmet a veszélyekre(hogy valószínű kócolódni fog) vagy elvinné bevizsgáltatni(mert ilyet is lehet)és a vendégeinek csak hordható hajat adna azt is annyiért (plussz munkadíj), amennyibe tényleg kerül. Nem eladni indiai hajat európai áron stb.. Ha meg valaki eu hajat akar, azt meg kell mondani, hogy mennyibe kerül és kész.
Pacsirta22! Kész lett a hajacskád? Milyen lett? Tetszik? Rakj már fel képet, olyan kíváncsi vagyok!!! Puszi
Sziasztok!
Kicsit más :-)
Műköröm építéshez keresek modelleket!
Jelentkezni:szekkri76@freemail.hu
vagy ide privi
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valakit aki szépen tresszel?
Mint mondtam,én nem értek hozzá,de a napokban csak erről olvasok a neten.Ott olvastam a Balmain hőillesztésről.Ezt írják:A hőillesztéses hajhosszabbítás egy olyan módszer,amikor keratingyanta és hő segítségével illesztjük a hajtőhöz,pontosabban a hajtőtől 1,5cm-re a kívánt hosszúságú hajat vékony tincsenként...
Leszedése:fodrász és oldószer segítségével.
Annak a honlapján olvastam,aki ezzel a módszerrel dolgozik.Most már végképp nem értem.:( Mellékesen a hajra hat hónap garanciát vállalnak.Itt ahol én voltam,semmit.:(
Szia! Köszönöm szépen a biztatást,rám fér!
Ahol feltették már megígérték,hogy díjmentesen leszedik,de ők akarják bevizsgáltatni a haj minőségét és ugye ez esetben nem kétséges a vizsgálat eredménye.Tuti nem azt a hajat vinnék el,amit leszednek.Egyértelmű,hogy ez egy ócska minőség,pedig első osztályú egyszálirányos európai hajnak adták el,kristálykeratinnal a végén.Már a harmadik napon borzalmasan szúrt,összeállt.Holnap lesz 3 hetes.Megvettem a felrakás napján minden szükséges ápolószert,speciális kifésülő kefét,egy vagyont költöttem rá,de semmi nem használ.Alaposan kifésülöm naponta többször is,de szinte egyből összeáll valami borzalmas kóccá.Úgy néz ki,hogy nem akarják visszafizetni az árát.Szerintük nem a haj hibás,hanem én kezeltem rosszul,véleményem szerint,pedig nem a meghirdetett hajat tették fel.A leszedést elvállalják,de félek tőlük.Jó lenne visszakapni az árát és az is,hogy példás büntetést kapjanak vásárló megtévesztése miatt,de igazából az a fontosabb,hogy a hajamnak ne legyen baja.Balmain keratin is tartalmaz gyantát én úgy tudom,pontosabban azt olvastam.Lehet,hogy ez is olyan??!!Neked mennyi idő után szedték le?Mivel csinálják?Oldószer elég,vagy valami speciális gép is kell hozzá?Bocsánat a sok kérdésért,de kezdő vagyok.Igaz ezzel a kalanddal be is fejeztem a hajhosszabbítást. puszi
Szia!
Most olvasom csak mi történt és nagyon felháborító!!!!!!!!!!!! Sajnálom és együttérzek Veled, verd csak ki a balhét és ne hagyd magad! Biztos van oldószere a cuccnak, amivel feltették, nem hinném, hogy valami nagy gáz lenne azzal az anyaggal, engem is nagyon megijesztettek először az első hajamnál, valaki azt mondta, hogy szerinte gyantával lett feltéve, pedig utólag kiderült, hogy balmain keratinnal, csak azt nem ismerték. A lényeg, hogy ahol leszedték semmi probléma nem volt vele, simán lejött és a hajam sem károsodott! Én bíztatlak, hogy szedesd le azzal aki feltette és cseréljék ki a hajat!! Ingyen!!!!!!!!!! Pusz
Lányok, akiknek már több éve van hosszabbítva a haja, nem érzitek úgy, hogy mióta póthajatok van, ritkult a saját hajatok, vagy nagyon elvékonyodott???
Amúgy szerintetek mennyire káros ez a saját hajunknak? Nekem már lassan 5 éve van hosszabbítva, igaz mindig tartottam szünetet 1-2 felrakás között, most sincs fent, viszont néha úgy érzem ritkult a hajam, de most meg például viszonylag dúsnak érzem. Ez csak a saját hajunk fazonján múlik, vagy min?
Kedves meriennn!
Sajnos tapasztalatlan vagyok e téren,hiszen először rakattam fel hajat.Úgy gondoltam,ha azt mondják,ez első osztályú remi haj,akkor az is,de sajnos tévedtem.Ez egy borzalmas kóc tömeg.Valószínű továbbá,hogy nem is kristálykeratinnal van feltéve,ezért is érdeklődöm a gyanta felől,mert nagy a valószínűsége,hogy azzal van,de nem adnak róla felvilágosítást.Leveszik díjmentesen ennyi.Ez szerintem azt is jelenti,hogy nagyon jól tudják,hogy silány minőséget adtak és azért vennék le,mert tudják,hogy nem keratin az amivel rögzítették.Minél előbb le akarom szedetni,pont a rasztásodás miatt,de egyébként attól is félek,hogy ez a keratinnal mondott valami hogy jön ki a hajamból,nem tépi-e ki a saját tincseimet.Nagyon el vagyok keseredve.:(
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás