Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Anyukától vettem igen,de nem ismerős által,hanem mint vad idegentől,ja és a Teszveszen!!!
Nekem a 40cm-es pont elég:-D
Sziasztok!
Azért én megcáfolnám,hogy csak 40e ft felett lehet csak Eu.hajat venni!!!
Nekem sikerült 13000 ft-ért kislány hajat vennem,40 cm-es, se vasalva,se festve nem volt ugyebár!!!
Felrakás+keratinozás(kristállyal),összevágással,és besütéssel együtt lesz 20000ft,tehát össz -vissz,meglesz 33000ft-ból!!!!!!!!!!!!!
Szipi!
nagyon ari vagy hogy nem felejtetted el!!!puszi
Én ismerek egy hajfeldolgozót, aki be tudja vizsgálni a hajakat, nagyon korrekt ember és régóta foglalkozik hajazással. Lehet, hogy nem csak egy helyen csinálják.
A 40 ezres haj sztem sem volt európai, de lehetett pl orosz, ami szintén nagyon jó minőség!!!!!!!!!!!!! Én részemről sajnálom, hogy nem mondják meg, mi milyen haj és annak arányában a valós árat. Na mindegy...
Hogy nem európai haj volt ennyi pénzért az 1000 % ! Egyetlen fodrász, vagy hajkereskedő sem dolgozik veszteségre !!
De attól még nagyon is jó lehet az a haj, hogy nem európai.
Hajat bevizsgálni Magyarországon csak egyetlen egy helyen tudnak, de az sem hivatalos!!!
Nekem 40.000 forint volt a 60 cm 100 gramm európai felrakással együtt! Megvizsgáltattam! Tényleg európai és fél év után is a haj gyönyörű , puha , fényes , nem gubancolódik ! :) De azért ne hiddjétek ,hogy nekem is ilyen simán ment, előtte én is bekajáltam egy vaterás hajat ! :D
Utána nagyon sokáig keresgéltem , képeket néztem , érdeklődtem, embereket kérdezgettem , és csak pozitív válaszokat kaptam ! Így már bele mertem vágni én is ! 40 000 forint mégis csak 40 000 forint! :)))))
Sziasztok!
Én is nagyon sajnálom, hogy sokan pórul járnak és felháborítónak tartom!Az említett stúdióról sok rosszat hallani. Fel is lehetne jelenteni őket a fogyasztóvédelemnél szerintem.
Dorkalevi! Remélem szép leszel, tegyél majd fel képet! Puszi
A sok-sok elkeserítő fórumbejegyzés miatt szeretném megosztani időt álló tapasztalataimat hajvásárlás és hajhosszabbítás tekintetében természetesen priviben! Nagyon-nagy és mint mondottam időt álló tapasztalataim vannak és vállalom a garanciát az általam kiadott helyekért!
A félreértések elkerülése érdekében megjegyzem, hogy én nem árulok hajat és már nem végzek hajhosszabbítást sem, de a munkám miatt a legjobb szakemberekkel napi kapcsolatban állok !!
Így igaz!
Ennyi pénzért csak festett kínai hajat kaphattál!!
Európai hajat Budapesten talán 2-3 helyen kapsz, pedig százan hirdetik...... Azaz ennyien akarnak átverni! Legtöbbször sikerül is nekik...
Sziasztok !
szeretném megosztani negatív véleményemet a hajhosszabbítással kapcsolatban.
Ez lett volna a karácsonyi ajándékom, 50 ezer Ft- ért . Megcsinálták 50 cm-es európai hullámos sötét szőke haj. Amikor feltették a mikrogyűrűt javasolták , amiről köztudott h egészségesebb.
Az egy kérdés h azóta nem tudok aludni úgy nyom, de az első hajmosás után olyan sprőd lett,hogy az hihetetlen!!!:( hiába próbálom vasalni, szőrnyű csúnya.
Nagyon bánom, és most azt várom h csütörtökön leszedessem. Gondoljátok meg ,hogy hol csináltatjátok , mert nagyon sok a kontár , amibe sajnos én is beleestem. A pénzt gondolom esélyem sincs,hogy visszakapjam . DE EZ FELHÁBORÍTÓ!
Fizetsz valamiért ,jó szolgáltatás reményében és jól átvernek.... :(:(:( elment a kedvem az egésztől
Sok sikert azért másoknak!
sziasztok! Én új vagyok itt.
Szeretnék én is hajhosszabbítást csináltatni.
Nagyon vastagszálú, sűrű hajam van így nem a dúsítás lenne a cél hanem a hosszabbítás.
Ajánlották nekem a szilikonos gyűrűzést. arról tud nekem valaki mondani valamit? Meddig van fent egy ilyen póthaj?
köszi a válaszokat!
Sziasztok!
Milyen sokunknak lesz -lett szép hosszú haja!!:-D
Szilvi!
Nagyon jó a hajad,főleg besütve!!!!!
Te csináltad?Irok ám a facebook-ra nem felejtettem el,de tudod jönnek az ünnepek,nagy az igalom,készülődés,nagylányom nagyon be van indulva...:-D
Anita!
Tegyél Te is képet!!!
Nekem 30-án teszi fel a fodrász és be is süti,igy szilveszterre lelesz a gond a hajammal:-DDD
Én szerencsés vagyok , egyből gyönyörű szép hajat kaptam , bomba biztos felrakással , 4 és fél hónap alatt , -1 tincs :) Szerintem nem rossz arány :)
Rakjak fel képet? :)
Nagyon-nagyon nem értek veled egyet!.......
Azoknak csúnya az illesztés, akiknek a kóklerek csinálták!
Semmi köze nincs a hajvégek töredezéséhez a hajhosszabbítási módszernek!
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás