Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Szia!
Nekem elég rég megvan hosszabbítva a hajam, hőillesztéses módszerrel, de nekem semmi gondom vele.
Én úgy vettem észre, hogy puhább tőle a hajam.
Próbáld ki szerintem! Hátha beválik nálad is! :)
Szia!
Mindenképpen használj rengeteg balzsamot és pakolást!
Ami nekem emelett bejön, hogy mikor vizes a hajam befújom L'Oréal töredezés elleni kifésülővel, kenek rá got2be-s smooth & chic kiegyenesítőt, ezután pedig hajvégápoló szérumot. Hajhabot a póthajra egyáltalán nem teszek, csak a fejem tetejére a saját hajamra, hogy ott ne lapuljon le. (Szerintem a hajhabtól is ragadhat, ezáltal pedig gubancolódhat.)Nekem ezek jöttek be. Vasaláshoz pedig Tony&Guy iron-it heat defence sprayt használok. Meg sokat puhít még, ha szárazon befújom got2be sparkling hajfénnyel!
Próbáld ki ha gondolod. :) Remélem tudtam segíteni. :)(és remélem ez nem számított reklámnak. :P)
Szia!
nagyon sokáig volt orosz hajam és szebb mint egy indiai mert szép tömör az alja!láttam indiait de nem igen hasonlít max aszínük mert azok vannak sötétben is nekem 2évig bírta!:)
és most is szeretnék hajat venni érdeklödtem az indiai iránt de nem igen tetszik:(
szia
sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy valaki már használt, vagy vett Orosz mindőségű hajat?
Ha esetleg igen, akkor jó az a mindőség? Melyikre hasonlit inkább, az indiaira, vagy az európaira?
Elóre köszönöm segítségetek:)
Üdv
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.Még sosem volt póthajam, most szeretnék.Honnan vegyek hajat, és milyet? Jó minőségűt szeretnék, nem túl drágán.
Segítségeteket előre is köszönöm.:)
Ezt a fórumot nyugodtan át lehetne nevezni hajeladók fórumára!
Na de mindegy...csak ez a véleményem.
Edi! Milyen hajaid vannak most? Kellene nekem még pótlásnak :)
Egyébként nekem is vannak, hirdetéseim között megtaláljátok :)
há-há :D:D
Még jó, hogy "nem hajeladóktól" :D
Így bízzon az ember itt bárki tanácsában :D
Erről ennyit :S
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás