Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) fórum

Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)

3276. Mi.Erika
2010. febr. 25. 18:30

Ha már itt vagyok had beszéljek bele. Nem szeretnék Gina 5-nek mindig ellent mondani, de ha már elköltessz több 10ezer Forintott hajra, több 10 ezer forintot hajhosszabbításra, akkor nem éri meg SZERINTEM a fodrászon spórolni 3-5 ezer Ft-ot .

Én azt ajánlanám mindenképp szakember fesse a hajad, ha netán kárt tennél benne, mondjuk lepotyognak a tincseid, vagy kiszárad a haj kinél akarod érvényesíteni a garanciát? A hajhosszabbítónál? Azt fogja mondani te festetted innentől nincs rá garancia, ez nem az Ő munkája, azért hullik mert ráfolyattad a festéket a rögzítésre, erre Ő nem vállal garanciát és IGAZA LESZ! Akkor mész a hajkerekedőhöz ahol vetted a hajat, és azt mondod ebből tanulva a haj nincs festve, ami persze azonnal kiderül, és kellemetlen helyzetbe kerülsz, és ott is elutasítják a garanciális problémát ráadásúl ott még azt is mondhatod, hogy nem te festetted, hanem a hajhosszabbító, akkor azt a választ kapod szerintem jogosan, hogy más munkájára Ők nem tudnak garanciát vállalni és IGAZUK van!

Ha fodrásznál festetetd be a hajat akkor egyrészt ott szakszerűen foglyák ezt elvégezni, (tremészetesen a fodrászt is meg kell válogatni, ugyan úgy mint a hajhosszabbítót), másrészt kutya kötelessége a munkájára garanciát vállalni, tehát kisebb eséllyel fog kárt tenni a rögzítésben a hajban....stb, és ha még is elköveti ezt a hibát akkor van hol reklamálnod, de otthon a barátnővel, anyukával kádnál befestett hajjal jogosan és erkölcsileg sem tudsz csak barátnőnél, anyukánál.

Szerintem nem éri meg azt a spórolást, még akkor sem ha netán egyszer egyszer sikerül is.

Bocsánat hogy beleszóltam, de én így gondolom, és ezt ajánlom, én nem mennék reklamálni sehova ha tudnám, hogy én hibáztam.

3275. angelnails (válaszként erre: 3271. - Mi.Erika)
2010. febr. 25. 18:28
Pedig én hányszor leírtam 1-2 napon belül a bűvös S...p szót:)))
3274. bkriszta1987 (válaszként erre: 3272. - Gina5)
2010. febr. 25. 18:09
Köszönöm szépen a válaszodat. És még egy kérdésem lenne, hogyha festem akkor a póthajra is tehet festéket?
3273. Gina5 (válaszként erre: 3269. - AAAMystical)
2010. febr. 25. 17:22

Ha reklámozol céget, fodrászt, hajhosszabbítót....azt csak priviben lehet.

Itt a tapasztalataidat, kérdéseidet írhatod csak ki:).

3272. Gina5 (válaszként erre: 3270. - Bkriszta1987)
2010. febr. 25. 17:19

Szia!

2,5-3havonta ajánlatos leszedetni és újrarakatni.

Simán betudod magadnak otthon is festeni, ha jó a keratin nem fog "málni"...

Szilikonos hajvégápolót használj rá, ami egyben táplálja is a póthajad, valamint tök szép selymes, fényes lesz tőle.

3271. Mi.Erika
2010. febr. 25. 17:12
HÚÚÚ, tényleg itt vagyok még. Tegnap nem engedett bejelentkezni, lehet, hogy büntibe kerültem egy időre, de nem írok le többet cégnevet ígérem.
2010. febr. 25. 17:00
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne felétek, hogy ha hőillesztett hajam van, azt mennyi időközönként kell leszedetni, és újra rakatni. És festeni tudom itthol festeni, vagy pedig bízzam szakemberre. Indiai hajam van, és egy kicsit száraz. Mit használjak rá, hogy szép fényes legyen? Várom válaszaitokat.
2010. febr. 25. 16:46
És mi az, amiért kitilthatnak ?:)
2010. febr. 25. 14:27
Szerintem az Erikát sem rakták ki, mert ha rákatt. a nevére, akkor látni, hogy nincs törölve..szóval nem érem... Régebben egyszer engem is töröltek, és ha rákattintottál a nevemre, akkor azt írta ki, hogy már nem vagyok tagja a fórumnak.
3267. Gina5
2010. febr. 25. 13:56

:)

Mindenki itt van aki számít:))))!!!!!!!!

2010. febr. 25. 13:50
Haliho, mindenkit kilőtt a nagy tesó?
3265. angelnails (válaszként erre: 3259. - Damira)
2010. febr. 24. 20:11
Most komolyan kitiltottak? Miért? Te vagy ugye Erika?
2010. febr. 24. 19:02

Sziasztok!

Sikerült már ma megvennem a csajtól a hajat, aki előttem vágatta le.

200 gramm lett neki, így felét szívesen eladom valakinek.

Kb 40-45 cm.

Képet az oldalamon találtok.

3263. KisMárta (válaszként erre: 3262. - 7342cc8ecb)
2010. febr. 24. 17:17
Köszönöm :)
3262. 7342cc8ecb (válaszként erre: 3257. - KisMárta)
2010. febr. 24. 16:38
Szia!Evelyn vagyok,bármivel befestheted a hajad,a keratinnak semmi baja nem lehet.Nekem is keratinos a hajam,3 havonta rakatom újra,viszont havonta festetem,ha az jól van felrakva az ott is marad
2010. febr. 24. 16:27

sziasztok!

pénteken megyek hajhosszabbításra, most először.nekem ultratress módszerrel lesz, ez egy tépőzáras módszer.valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?

3260. KisMárta (válaszként erre: 3258. - Angelnails)
2010. febr. 24. 14:39
Köszi :)
3259. damira (válaszként erre: 3247. - Gina5)
2010. febr. 24. 14:33

kiraktak

M.E. de itt vagyok remélem az nem baj bár biztos nem táncoltok örömötkben. Nem hittem, hogy ennyi se fér bele, pedig nem is reklám volt amit írtam.

3258. angelnails (válaszként erre: 3257. - KisMárta)
2010. febr. 24. 13:55
Ha az 100% mondott keratin akkor semmi baj nem lehet! Ha waxos akkor azért oldódni fog picit, bár az a fajta egyébként is szétmállik egy idő után, nagy kárt nem tehetsz, csak hamarabb fog szétmenni!
3257. KisMárta
2010. febr. 24. 13:34
Még egyszer megkérdezem :) ,nem tudtok segíteni itthon szeretném befesteni a hajam,és kreatinos hőillesztett,Milyen festéket kenhetek rá,ami nem oldja meg a kreatint?Köszi
2010. febr. 24. 13:09

Wickucy!

Azt hisze te írtad, hogy te sem vágsz soha a hosszából, és úgy keratinozod újra! Azt szeretném kérdezni, hogy ugye ez nagy meló, és azonnal vissza tudod-e rakni? Én is leoldom a tincsről a régi ragit, de azért ez nem megy pikk pakk! Nálad is úgy zajlik, hogy leszeded és pár nap múlva rakod vissza?

2010. febr. 24. 12:53
Nyíregyen egy Rácz Ildikó nevezetű hajhosszabbító, a honlapján kiírja, hogy a tincses hajak minden feltételnél 1-2 cm-t rövidülnek, mert le kell vágnia a ragasztott részt...És Nyíregyen ez egy "menő" hosszabbítónak számít..
2010. febr. 24. 12:47

Miskolc mellett lakom, de Nyíregyháza is beleférne

Van ott sok fodrászat, először Miskolcon varratam a hajam, de ott is legtöbben csak ezt a módszert ismerik.

Hőillesztést meg nem szeretnék kontárral vagy tanulóval csináltatni..

3253. angelnails (válaszként erre: 3252. - 97d8a54878)
2010. febr. 24. 12:43

Szegény igazán sajnállak érte:((

Merre felé laksz, megpróbálhatnék utána kérdezni, van már jó pár hajhosszabbító ismim, hátha tud valaki segíteni!

2010. febr. 24. 12:36

Pesten és környékén azért könnyebb az élet, ott lehet válogatni a különböző technikák és fodrászok között, vidéken viszont sok a kontár, nincs egy honlapja a fodrászatoknak, szépségszalonoknak, ahol utána lehetne nézni a munkájuknak, szóval ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy vidéken én spec örülök hogy valaki felvarrja a hajam :-(

Hőillesztéssel foglakozó fodrászt nem is ismerek...

Esetleg valaki ajánlhatna ha tud...

2010. febr. 24. 12:36

Egy bagatel kérdés, azt a wax rudas borzadály mivel lehet szerintetek leszedni?

Van pár tincsem ami megmaradt még gyűrűs koromból, és szeretném átkeratinozni.

Teljesen új még nem mállott szét rajta a wax!

3250. angelnails (válaszként erre: 3249. - Gina5)
2010. febr. 24. 12:32
:))) bizony:))
3249. Gina5 (válaszként erre: 3248. - Angelnails)
2010. febr. 24. 12:17

Nah végreee egy véleményen vagyunk a hajfelvarrást illetően:)!

Bocsika mindenkitől akinek varrva van a haja:)!!!!!!!!!

3248. angelnails (válaszként erre: 3245. - Mi.Erika)
2010. febr. 24. 12:14

őőő izéé én példának írtam hogy fel lehet varrni 4-5 sort s akár duplán vagy triplán! Nekem 3 dupla sorom volt, elég vaskos sorok!

De mint mondtam, mindenki akinek van elég közeli barátnőim, tehát elmondják, de látom is mennyit vakaróznak! Szerintem ez nagyon gáz, mit szól ehhez egy pasi! Ha egy buli után együtt alszunk (na nem úgy:))akkor már az idegeimre megy a vakarózás, szegény észre sem veszi, de csinálja! Meg nehezen szárad, ezt is mindenki mondja kivétel nélkül, ott aztán berohadhat, gomba ááá pfúúj! Én nem mondom, hogy nem jó technika, de ha ezeket ki lehet küszöbölni akkor miét választja valaki mégis ezt? Te elmondod a vendégeidnek, hogy mi vár rájuk? Én azt vettem észre, hogy mikor beszélek varrott embereknek az én hajamról sokan nem is ismerik, de a legjobb az amikor csodálkozó szemekkel kérdik és nem viszket??? Ja és természetesen nem ugyanoda jár az egész baráti köröm:) Bár sokan valósínű az ára miatt választják, hiszen egy sort 2000-2500 Ft-ért raknak fel, míg egy tincse technikánál a munkadíj 20-25 ezer!

Egyébként nem ugyanarról a hajhosszabbítóról van szó, nagyon sok embernél jártam idáig, és az évek során sok mindent megéltem!

3247. Gina5
2010. febr. 24. 11:48

:))

kitiltanak minket:)

egyébként nem írsz hülyeségeket:)!!

Belátooom naaaaaaaa:))!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook