Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Amit előbb leírtam kb. ennyibe kerül a póthaj "luxus" ápolása:)
A legjobb Barátnőmnek mogyoró szőkére világosított indiai haj van fent /ha megengedi csinálok a hajáról fotót:) és felteszem ide/...egyszerre rakattuk fel..Imádja és eszébe sincs lecserélni, mert gyönyörű neki.
/fodrász által világosított copf, nem előrecsomagolt, sav kezelt haj/
Látom Te nem hiába tanultál:) mert visszaolvasva a hozzászólásaidat Nálad nem a póthaj származása a fontos tényező, hanem az, hogy az adott nyers copf kiváló minőségű legyen.
Nyilván szerkezetileg, színileg egyezzen a Vendég hajával...
Ápolását tekintve 3000és 7000Ft között már nagyon jó hajvégápoló olajat lehet kapni, amit nem locsolni kell:) és a samponon meg a pakoláson meg lehet "spórolni" ha már a póthajnál a spórolásról beszélünk:))))
Alfaparf Semi di Lino Diamond olaj-ez tényleg jó a póthajra??ez 3700ft sztem nem olyan drága 50ml!aki ilyet használ az írjon privibe
köszike
Miért mennyibe kerülnek ezek a hajápolók, hogy ennyire "drágának" tartják őket??
Kinek mi számít drágának, ez is relatív...Valakinek már az Alfaparf is drága..
Kellékesnél nincs, csak fodrászok/hajhosszabbítóknál tudod beszerezni.
És bátran ajánlom (főként) szőkített póthajakhoz, mert megéri az árát!
Ha már valakinek van póthajra pénze, akkor Véleményem szerint megfelelő hajápolóra is:)!
Köszi:)
Neked is jobban áll ez...
Sz.tem:)!!!!
"Hűűű de extra ápolást":) Én sem csinálok, csak annyit amire egy élettelen póthajnak szüksége van..Ha Nálad a Kerastase v. a Semi Di Lino már luxus akkor sorry:)/ami 1hónapig elég minimum/ Van Kallos hajvégápoló olaj is 500Ft-ért de az még egy élő hajjal sem csinál sok mindent:) Tudod "kinek a Pap kinek a Papné:))"
Meg lehet nézni az én indiai póthajam 7hónap után is "veri" a sok európait..
Egyébként ezt több helyen Oroszként árulják, de ezt Te biztos tudod:)!
Sajnálom, hogy hajhosszabbító létedre nem ismered és dolgozol natúr indiai póthajjal, mert sok hálás Vendéged lenne:) /Természetesen itt nem a szőke, vékony szálú hajtípusú Hölgyekről beszélek, mert azoknak valóban az európai a legmegfelelőbb/!
Sziasztok!!
Szeretném megkérdezni,hogy ti milyen márkájú sampont és balzsmot használtok.És azt, hogy a hajvégápoló olajat milyen gyakran használjátok??
Köszike
Te mit szoktál ajánlani, vagy melyik az ami bevált?
Még a Semi Di Lino is jó sz.tem...
"olcsó húsnak híg a leve" legalábbis egy élettelen haj esetén:)
Nekem a Gliss Kur-tól ragadt és fénytelen volt!
Van aki meg arra esküszik:)
:)))
Köszi Andika:))
Köszi:)
Sötét a nat. indiai, de nekem be van színezve feketére.
Ne félj, nem savval csinálják:)!
Nagyon de Nagyon gyönyörű a hajad és ez indiaiiii ez durván gyönyörűű!!!
pusszika és kösszike megérte:D
Nagyon szép a hajad...
Alapból ilyen fekete, vagy festett a "póthaj"?
Nekem csak középbarna kellene, de félek egy kicsit a világosítástól...:-(
Tettem fel képet:)
Most fogok menni még csak száríttatni, tehát nincs belőve:DDD, de a lényeget látod:)
Pussz
:Djaja várom a képed Ginus!!
puszi
lemaradt:)
Nekem nagyon bevált a Kerastase hajvégápoló olaj.
Samponból és balzsamból tejproteines.
Még anno kaptam "póthaj ápolási útmutatót":) és azt igyekszem betartani:)
Holnap teszek fel képek, mert megyek szárításra és eldöntöd, hogy megéri-e vagy sem:))))
Pussz
Gina mikor teszel fel képet már nagyon kiváncsi vagyok:)
biztosan szép :)
amugy te mivel ápoloda hajad és nem törik a vége,szép alja van amugy mert ilyanba láttam már indiait h pár szál tincs logott ki hátul:S látatlanban szerinted megéri ott hajat venni?
?
privit is irhatsz!
:)pusza
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás