Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Ez tény, hogy így van!!
Nem állítottam az ellenkezőjét:)
Egy vékony szálú szőke hajtípusú Hölgynek valóban az európai a legmegfelelőbb:)!
A lényeg, hogy az adott típusú póthaj egy fejről levágott copf legyen, ami szálirányos és ezáltal nem fog gubancolódni, rasztásodni...
Szupppper:))!
Tényleg!!!
Biztos??:)))
Én nem vagyok szakértő mint az előttem hozzászóló:)
sziasztok megcsináltattam a hajam:)
raktam föl képet:)
Igen, Én is ezt írtam, hogy előrecsomagolt indiai póthajat nem szabad venni!
Én copfban vettem egy helyről és gyönyörű!!
Ezt tapasztalatból mondod??
Mert Nekem indiai póthaj van fent (natúr) és az Ég Világon semmi bajom vele.
Nem gubancolódik, nem nehéz a kezelése, stb....
Valóban az eu. hajak között is van eltérés, ebben abszolút igazad van...
De egy natúr haj legyen az keleti,európai, akármilyen származású:), ha megegyezik szerkezetileg a sajátodéval hidd el semmi gond nincs vele.
Itt az egy fejről levágott (szálirányos)copfokról beszélek, nem az agyonsavazott előre csomagolt hajakról, mert azok tényleg nem érnek 1Ft-ot sem!
Szió
(én mint 4éves tapasztalattal bíró fodrász-hajhosszabbitó)kimerem jelenteni hogy igy a netről venni lutri hiába van garancia meg jó értékelés.láttunk már és hallotam csodát.. szerintem mindenképen olyan helyen vegyél hajat ahol papíron le van fektetve hogy igen erre ilyen és iylen garancia van! ami kézzel fogható!(pár ilyen helyet ismerek és valóban jók) a fodrász meg igen vannak(nem mindenki) akik előszerettel tesznek rá még akaár 100% haznot is :( tisztelet a kivételnek aki nem pénzt lát a vendégben hanem, visszajáró embert!
amugy szerintem nyugodan lehet indiai hajat is venend:) semmivl nem rosszabb mint más haj de ez mindenkinél más..
Valaki segítsen!!!:)
Póthajat szeretnék, igazából nem is amiatt,mert csúnya a hajam, hanem amiatt,hogy amire megnőlne a hajam, addigra mehet is a fodrászhoz levágatni,mert a vége eltöredezik. Kb. most a hátam közepéig sem ér, elől pedig vállig. Annyi helyen olvasgattam már,hogy melyik haj lenne a jó. Van aki, azt írja,hogy európai van aki azt írja,hogy az indiai a jó.
Szerintetek nekem melyik lenne a jó???Európai vagy indiai???
- Festett sötét barna hajam van, elég strapabíró, csak sampont és balzsamot használok rá, semmi mást. A vasalást is elég jól bírja, igaz töredezik,de kinek nem:) Elég sok,és viszonylak vastag szálú szerencsére, bírja a strapát.
Barátnőmnek szőke póthaja van, talán ázsiai, azt hiszem. De kimerem jelenteni ,hogy fésűvel a kezében járhatna mindenhova.:)De ettől függetlenül látszatra szép neki:)
Arra gondoltam rendelek a netről hajat, Bp.-en személyes átvétel is lehetséges.Van egy oldal ,ahol 100% humán hajat árulnak, nem részletezik, hogy milyen. 60cmes, 160gramm-barna feltincsezett és 42000forint. 1 év garanciát is vállalnak rá, és pénz vissza térítést 8 napon belül.Azért gondoltam a netes megoldásra,mert a fodrász is látszatra rendeli a hajat, és jön amilyen jön kb. +ráteszi a maga pénzét is.
Most találtam a vaterán egy jó helyet ,ahol minden féle színben 60cmes, 160 grammos, 200 tincses indiai haj, 25000 forint, pénzvisszafizetés lehetséges. Eddig közel 600-an vásároltak a hölgytől és 99%-ban megvoltak Vele elégedve.
Szerintetek merjek innen rendelni? 25000 forint az még annyira nem vészes ennyi hajért=D
Várom a válaszokat!!! Köszike:)
:)
Nincs mit...
De ha póthaj ellenes vagy/voltál akkor biztos ebben szeretnél változtatni:)???:DD
Köszönöm a tanácsod!
Eddig nagyon póthaj ellenes voltam, de annyira szeretnék változtatni valamit magamon!
Ha Én lennék a helyedben biztos ilyen hajat vennék, mint sav kezeltet!
Vannak már elég jó módszerek/anyagok amivel ténylegesen lehet kíméletesen világosítani.
Mindenképp jobban jársz mint egy előre csomagolt sav kezelt,szilikonfürdőbe mártott hajjal.
egyetértek!!! :)
valóban nagyon fontos a megfeleleő (valóban) szakember aki tudja mit csinál.ellenkező esetben több kárt tehet mint hasznot :( és erre azért van példa :(sajnos!.. az 50,000ft os ár nagyon reális.(bár ebebn az esetben nem tudni milyen haj és mekkora) puszi :)
szia
ha ez a futura hjaj akkor a vendégem tapasztalata szerint(ő elsőnek ilyen hajat rakatot föl magának hogy szokja a hosszabbitást )nem lehet hajvasalóval göndöriteni
amúgy azt hiszem 180 fok a max ezeknél a hajaknál
puszi
Szia!
Az 50eFt körüli hajhosszabbítás nem tartozik a méreg drágához Véleményem szerint, hanem az egy reális ár érte.
Amit Én méreg drágának neveznék az a 150eFt feletti árak:))
Egyáltalán nem roncsolja a hajad, amennyiben "jó kezekbe" kerülsz..Egy hozzáértő el tudja dönteni a neked legalkalmasabb technikát, póthajat és annak mennyiségét.
Az otthoni megfelelő ápolás viszont tényleg nagyon fontos(napi szinten hajvégápoló olaj, hajfényspray...)
Sziasztok!
Tudnátok tanácsot adni, hogy hol vásárolhatnék hajat? Vas megyében lakom. A fodrászokban már nem bízom, mert kb 400%os haszonnal dolgozik a legtöbb, pedig olcsóbban is meglehetne oldani a hajhosszabbítást. Én magam szeretném megtekinteni és megvásárolni. Köszi
Sziasztok!
Hány fokon lehet simítani a műhajat?Göndőríteni szeretném hajsimítóval és nem tudom hány fokra állítsam be?!
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás