Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
szerintem ajánlás alapján a legjobb hajhosszabbítót választani! tényleg!
én ajánlom magamat! :D:D:D:D:D:D:D:D:D
na most lincseljetek meg! :D vicces kedvembe vagyok! :D
de ettől még az elejét komolyan mondtam, mivel mindenkinek más a jó, ha a barátnődnek bejött valami, próbáld ki te is, ha nem tetszik próbálj ki mást. :) mert itt nem leszel okosabb, hallgasson mindenki a barátnőjére, az a legjobb. :) máskülönben nincs igazság. :D
Nyugi, nyugi, tényleg ne veszekedjetek!
Tényleg nem szabad egymás hajhosszabbítását fikázni, mindenki más, mindenkinek mások az igényei, valakinek a keratinos, valakinek a varrás stb. jön be..Én pl. nem szoktam lófarokba hordani a hajam, mert nem áll jól, szóval nekem azért felel meg a varrás..de attól nem fikázom a többi módszert, csakmert nekem nem olyanom van.
Azt, meg ha valaki nem tud valamit, vagy esetleg helytelenül tud valamit, nem kell egyből idiótának nevezni, azért vagyunk itt hogy segítsünk egymásnak, hogy megosszuk a tapasztalatainkat egymással, és nem azért hogy kioktassuk a másikat, és hülyézzük itt egymást... azt hiszem...
Értem én persze, csak hát nem nagyon bízom senkiben:)
A barátnőm fodrász és ő szokta intézni a szőkítést, de nem ismer kíméletesebbet minta szőkítőpor:( Pedig tuti van, de melyik hol! Esetleg konkrét anyagnevet tudna valaki mondani utána néznék és továbbképezném:)
És ez az indiai haj többnapos szőkítése is érdekelne bővebben! Lehet olyat veszek most;) Idáig mindig európai hajam volt volt, de a szőkítés miatt (gondolom) eltöredezett mindig! Rövidült kb. egy év és már nem volt értelme visszarakni! Pedig ápoltam rendesen, és nem volt trutyi haj egyik sem:(
Sziasztok!
Sajnálatos, hogy megint itt tartotok... Egy jó ideig azért nem írtam ide, mert mindig ment a veszekedés. Aki ide jön olvasni, az arra kíváncsi, hogy kinek mi a tapasztalata, nem pedig arra, hogyan ölitek egymást. Sosem lesz eldöntve, hogy melyik módszer, és melyik haj a legjobb, rájöhetnétek már! Nem kell egymást fikázni, van akinek ez válik be, van akinek az... Ennyi!
Jól van okos!
Úgy értem ezt h nem wax meg sz*r gyanta....
Én értem az a lényeg...
Hát semmiképp nem a savas:)
Attól függ milyen póthajat szeretnél világosíttatni...egy európait egyszerűbb, mint mondjuk egy indiait, ami több napig is eltarthat.
Persze ha szakszerűen csinálja egy hozzáértő, nem fog károsodni egy cseppet sem.
Sziasztok:)
Én is évek óta hosszabbíttatom a hajam!
Megjártam eközben sok mindent én is!
Jelenleg, már 2 éve, magam tincsezem a hajaimat! Az a tuti:) So.cap keratinnal! Kicsit lejjebb beszéltetek más keratinokról is. Más cégnek van-e bárki szerint jobb minőségű keratinja, esetleg picit olcsóbb:) Mondjuk a mínőságből nem adnék lejjebb:)
:D
ez jó volt:D
Végezd el a hajhosszabbító tanfolyamot:)
Jól lehet vele keresni:))))Már ha ügyes vagy és nem gyantát teszel fel:DDDD
A keratin drágább mint a gyanta sokkal és simán átverhetnek:(
Vedd meg külön az a biztos..
Így van Gina!
ezért félnek mert mindenki a rossz élményét adja tovább mert sok helyen még nem ismerik a 100%keratint,és mások meg meg ilyednek h risten Nekem olyan...stb!
ugyan az volt nálam h fel lett rakva ahajam és más csaj is akart de fikázta ezt a modszert h milyen káros stb mert mástól rossz véleményt halott:) és varatott hajat ami undorító volt ha felkötötte:S
:Dpussz Neked!
a wax keratin rúdban 1gr. keratin nincs Én úgy tudom....csak ilyen ragacsos gyantás maszlag az egész..legalábbis amikor szedte le a fodrászom "ilyennel" illesztett hajat, vért izzadt Ő is és a Vendég is, ráadásul egy csomó kijött a csaj hajával együtt, ami nem a természetes hajhullása volt:S.
A socapos leoldót használta volna de egyáltalán nem oldotta le nekik..hát nem írom le inkább mivel tudta leszedni:(
Szerintem ezért "félnek" sokan a hőillesztéstől!
Szia!
Jővö héten lesz levágva, akkor mindenképpen irok majd.
Kb 40-45 cm, és kb 80-100 gramm a fele.
20-25 ezerért adnám, persze csak ha le lesz mérve pontosan.
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás