Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) fórum

Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)

2010. márc. 3. 15:52
Sziasztok! Hajkeres hajakról van valakinek tapasztalata?
2010. márc. 3. 15:12
hajnövesztésről még nemhallotam a ricinus olajjal kapcsolatban :D nekem ez uj :D
2010. márc. 3. 13:11
Miért?!
3333. Wickucy (válaszként erre: 3331. - Gina5)
2010. márc. 3. 11:53
Tökéletesen egyetértek! :)
3332. Gina5 (válaszként erre: 3330. - 97d8a54878)
2010. márc. 3. 09:13

Csatos hajnak, alkalmi viseletre tökéletes, de azért akkor is legyen nálad hajkefe meg olaj:))

Az európai hajjal meg csak annyi a gond, hogy meg kell venni belőle 20cm-el hosszabbat, mert azoknak a vége szálkás és töredezett.

Tehát ha szépet is akarsz és a számodra megfelelő hosszúságút azért az eu-val belecsúszik az ember egy 80-100eFt-ba.

De igen mint már itt többen is írták, aki póthajat szeretne nem szabad spórolni:))))

Csak ennél a kijelentésnél nem gondoltak a tanulókra, vagy azokra akik nem keresnek havi 250ezret:)) Azok csak nézzék???:)

3331. Gina5 (válaszként erre: 3330. - 97d8a54878)
2010. márc. 3. 09:01

Valójában a remy haj szálírányos, vegykezelt indiai hajat "takar".

Ezek az előrecsomagolt indiai hajak, amelyeket szerintem nem szabad megvenni.

Mert ebből csak a vegykezelés igaz:)

Szálírányosnak egyáltalán nem mondható, mert akkor nem gubancolódna, nem lenne kezelhetetlen:S

A savas fürdő az már csak "hab a tortán":)

Fekete hajat egy nap alatt kifehéríteni....háááááááát nem csoda, hogy az Emberek félnek az indiai hajtól!!

Véleményem szerint aki póthajat szeretne, csakis natúr copfot vegyen, amit a fodrásza dolgoz fel, kíméletesen világosít rajta, vagy színre festi amennyiben ez szükséges.

A másik, hogy az előrecsomagolt hajak 50%-a (és akkor még jó arányt mondtam:D) műszál, futura!

3330. 97d8a54878 (válaszként erre: 3326. - Wickucy)
2010. márc. 3. 07:29
Az én socap-es indiai hajamra is az volt ráírva hogy "remy hair", és csupa kóc, szinte 5 percenként lehet fésülni.
3329. Wickucy (válaszként erre: 3323. - Babolcsaianna)
2010. márc. 2. 19:35

Szia!

A vendégem haja ne fogyott el, sőőőt, úgy megnőtt az 1 év alatt, szinte már beéri a póthajat, ha nem vesz újat, lassan ez már csak dúsításra lesz jó. :)

Nem, hogy elképzelhető, hanem szerintem biztos, hogy túl vékony tincsekre rakta a hajat. Vannak nekem is vékony hajú vendégeim, de nem hullik a hajuk. Alkalmazható nálad is ez a technika, bár ezt látatlanba mondom, ha ránézésre úgy ítélném, neked tényleg nagyon vékony szálú a hajad, én fel sem raknám! Nálam ez elvi kérdés. :) Valószínűleg a fodrász nem megfelelő mennyiségű hajra rakta fel a tincseket.

Sok vitamin van hajra, nagymamám is szedett, betegség miatt hullott a haja régen, előtte se volt túl sok, de akkor... És a vitaminoktól azért az alap állapot visszaállt. Ne csüggedj, irány a patika! :D

3328. Wickucy (válaszként erre: 3307. - Babolcsaianna)
2010. márc. 2. 19:29
hűha, ha a tincsestől kihullott a hajad, azt semmiképp nem javasolnám. láttam róla videót, el sem tudom képzelni azt, hogy szedik le!!!!!!!!!! ha valaki tudja, ossza meg velem! állítólag, ki tudja mi igaz ebből... a Beckham haj azért lett divat, mert ezután a technika után, tőböl le kellett vágni a haját. ;)
3327. Ilcsa1
2010. márc. 2. 19:25

Sziasztok!

Tud valaki fodrászt, aki készít hajhosszabbítást

Sopronban - lehetőleg nem mérgeg drágán? Előre is köszönöm!

3326. Wickucy (válaszként erre: 3297. - 97d8a54878)
2010. márc. 2. 19:21
remy haj... tessék beírni google- ba, mást nem is mondanék. :)
3325. bkriszta1987 (válaszként erre: 3324. - Dorika1985)
2010. márc. 2. 18:23
Nekem indiai hajam van, és én megvagyok vele elégedve, olyan mint a sajátom. Könnyű kezelni, és szép fényes.
2010. márc. 2. 18:00

Sziasztok:)!

valakinek valamilyen tapasztalata van a natúr indiai hajról??

3323. babolcsaianna (válaszként erre: 3322. - Wickucy)
2010. márc. 2. 17:55

Wickucy, a vendégeid saját haja nem fogy el nagyon?

Az enyémből egy csomó kihullott, szerintem az lehetett az oka, hogy túl vékony saját tincsre volt feltéve a póttincs. Szerinted ez elképzelhető?

Lehetséges, hogy akkor vékonyszálú és kevés hajra ez a módszer nem is javasolt?

Tudnál valami tanácsot adni, hogyan kezeljem a maradék hajamat, vagy van esélyem, hogy kinőnek újra a régi hajszálak?

3322. Wickucy (válaszként erre: 3256. - Angelnails)
2010. márc. 2. 17:50
pontosan. :) pl. leszedem hétfőn, hagyom, hogy párologjon, kiszáradjon az oldószer és szerdán tincsezem és rakom fej újra. tökéletesen kivitelezhető a dolog. van vendégem, akinek több mint 1éve rakom vissza folyamatosan és elhihetitek, nincs baj ezzel a módszerrel, nem marad benne oldószer, nem hullik. sőőőt, ennek a vendégemnek általában 1 tincse sem hullik ki. biztos ügyesen vigyáz rá otthon is és még 1 év után is remekül tudja viselni ugyanazt a hajat. bár mostmár nem ártana hozzá venni 1-2 dekácska hajat, mert bár figyelek, azért leszedésnél, újratincsezésnél elvész 1-2 deka haj szépen lassan az idők során... :)
2010. márc. 2. 08:26
Én is most fogok hosszabb hajat venni, egy 60cm-s szépséget :-))) Alig várom hogy menjek Pestre, mert odafelé bemegyek megnézem élőben is a Gina által ajánlott hajakat..Ha minden igaz, most márciusban össze is jön..:-))))Alig várom!
3320. 9b96d56ee9 (válaszként erre: 3316. - 7342cc8ecb)
2010. márc. 1. 21:06
Az jó, mert imádom a kesudiót... :D Szinte minden nap eszek! :D
3319. 9b96d56ee9 (válaszként erre: 3304. - Fean)
2010. márc. 1. 21:02

Szia!

Nekem varrva van a hajam 1 éve... Nincs vele semmi bajom, nem hullik ki a sajátom, és copfba is tudom fogni. Mosom, vasalom, és magamnak festem a (saját) hajamat (vigyázok, hogy a póthajat ne érje a festék, mert nem szeretném tönkretenni).

A hőillesztésről nem tudok nyilatkozni, mert nekem még nem volt. :)

3318. 9b96d56ee9 (válaszként erre: 3302. - Island)
2010. márc. 1. 20:56
Nagyon jól tudom... De szerintem te sem mennél oda, ha látnád... Nem a kis hely zavart, hanem a kosz... :S
3317. 9b96d56ee9 (válaszként erre: 3297. - 97d8a54878)
2010. márc. 1. 20:54

Ez szééép... De biztos lesz aki bedől nekik...

Én inkább maradok a nálam jól bevált varrásnál... Most veszek majd hosszabb hajat. :)

2010. márc. 1. 20:01

Sziasztok!

Mivel egészségügyben érettségiztem a következő dolgot tudom írni:A saját hajnak E vitaminra van szüksége,mint a bőrünknek,mint a körömnek.A tabletták jók,azoknak akik szeretik és folyamatosan meg tudják venni maguknak.A legjobb E vitamin forrás az olajos magvakban van:mogyoró,pisztácia,kesudió,dió,stb.Napi egy maréknyi fedezi a napi E vitamin szükségletet.Kalória szempontjából kb.:200,és ekkora mennyiségtől nem lesz zsírosabb a bőrünk.Bazzeg mennyit írok!

Abban az esetben hullik ki a haj keratinos pótlás esetében ha sok a póthaj a tincsen és nem bírja el a saját hajad,így kitépi tőből.Aranyos.Nekem semmi bajom a keratinnal a barinőm csomózásra esküszik,szerintem fontos a szakértelem.

3315. Fane
2010. márc. 1. 18:20
a varrás szerintem csak annyiban árt a hajnak, h huzamosabb ideig megvan törve a fonat miatt, de ha leszeditek, vagy a hajhosszabbítotok, akkor gondolom sprayt tesz rá meg kifésüli meg nem mindig uyganazt a hajat fonjak be h regenerálodjon, nekem helyrehozza a hajamat és nőtt is alatta sokat. :-)
3314. babolcsaianna (válaszként erre: 3309. - Bkriszta1987)
2010. márc. 1. 07:55
Amíg fent volt én is meg voltam elégedve. Aztán elképzeltem, hogy ha erre a maradékra lesz megint feltétve, mennyi marad az újabb leszedés után.
3313. babolcsaianna (válaszként erre: 3312. - Fean)
2010. márc. 1. 07:54

Én csak arról tudok beszámolni, ami velem történt.

Nekem eleve vékonyszálú, kevés hajam van, valószínűleg ezért is olyan látványos a fogyás.

Volt olyan tincs, amit a végén már csak két-három szál hajam tartott, szerintem eleve vékony tincsekre lett felillesztve a póttincs.

3312. fean
2010. febr. 28. 23:13

nekem is hőillesztéssel van megcsinálva a hajam!a fodrászom azt mondta h semmi baja sem lesz!sőt láttam olyan vendégét is akinek hőillesztett haja volt 1 évig és tök szépen megnött a haja!!nem lett kevesebb meg semmi.....

ti szedtetek valamilyen vitamit azért h erősitsétek a saját hajatokat??

van aki nagyon dicséri a hőillesztést van aki nem !!

ezért nem tudom eldönteni h most mit csináljak!

van olyan fodrász ill vendég aki csak a hőillesztést ajánlja van aki meg azt mondja h ez nem olyan jó!!!

3311. 3b13560c98 (válaszként erre: 3307. - Babolcsaianna)
2010. febr. 28. 21:28

szerintem minden olyan eljárás amiben használnak valami segédanyagot:ragasztócsík stb.

az nem valami jó a hajadnak...

3310. 3b13560c98 (válaszként erre: 3304. - Fean)
2010. febr. 28. 21:26
nekem a hőillesztéstől a fele hajam kihullott....most csomozva volt kb fél évig...és nem hittem a szememnek amikor leszedettem!több hajam van,hosszabb lett!tudok is egy jó helyet ahol rendesek szép hajjal dolgoznak és ügyesek is!
3309. bkriszta1987 (válaszként erre: 3304. - Fean)
2010. febr. 28. 19:37
Szia! Igaz nekem még csak 1 hónapja van hőilesztett hajam, de eddig nagyon megvagyok vele elégedve.
3308. KisMárta (válaszként erre: 3304. - Fean)
2010. febr. 28. 18:50

Szia!

Nekem a varrott hajtól kopasz foltok voltak a fejemen,a ragasztótól meg elég rendesen fogy a hajam :( De nem mondok le róla,mert utálom a rövid hajat :(

3307. babolcsaianna (válaszként erre: 3304. - Fean)
2010. febr. 28. 14:02

Szia fean!

Nekem két évig volt varrott hajam, először öt sor volt felvarrva, később kettőt házilag lebontottunk, ezután már csak három sor lett visszavarrva mindig.

A varrással semmilyen problémám nem volt, lentebb írták sokan, hogy nehezen szárad, begombásodik, ezek egyáltalán nem igazak, semmi ilyesmi gondom nem volt vele, szépen fel is tudtam tűzni a fejem tetejére, alul elég sok saját hajam maradt, ami eltakarta.

Aztán három évig nem volt póthajam, tavaly lett hőillesztéssel felrakva novemberben, amit most került le, az eredmény siralmas. A saját hajam felére fogyott, azt tapasztaltam, hogy míg a felvarrott hajnál egy fonott sor tartotta a súlyt, a hőillesztésnél az egy vékonyka tincs nem bírta el a tincs súlyát, nagyon sok hajam kihullott.

Most hagyom regenerálódni.

Valakinek, szakembereknek, vagy póthajat viselőknek van esetleg tapasztalatuk a ragasztócsíkkal rögztett hajról?

Valóban olyan kíméletes, ahogy írják, mondják?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook