Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Csatos hajnak, alkalmi viseletre tökéletes, de azért akkor is legyen nálad hajkefe meg olaj:))
Az európai hajjal meg csak annyi a gond, hogy meg kell venni belőle 20cm-el hosszabbat, mert azoknak a vége szálkás és töredezett.
Tehát ha szépet is akarsz és a számodra megfelelő hosszúságút azért az eu-val belecsúszik az ember egy 80-100eFt-ba.
De igen mint már itt többen is írták, aki póthajat szeretne nem szabad spórolni:))))
Csak ennél a kijelentésnél nem gondoltak a tanulókra, vagy azokra akik nem keresnek havi 250ezret:)) Azok csak nézzék???:)
Valójában a remy haj szálírányos, vegykezelt indiai hajat "takar".
Ezek az előrecsomagolt indiai hajak, amelyeket szerintem nem szabad megvenni.
Mert ebből csak a vegykezelés igaz:)
Szálírányosnak egyáltalán nem mondható, mert akkor nem gubancolódna, nem lenne kezelhetetlen:S
A savas fürdő az már csak "hab a tortán":)
Fekete hajat egy nap alatt kifehéríteni....háááááááát nem csoda, hogy az Emberek félnek az indiai hajtól!!
Véleményem szerint aki póthajat szeretne, csakis natúr copfot vegyen, amit a fodrásza dolgoz fel, kíméletesen világosít rajta, vagy színre festi amennyiben ez szükséges.
A másik, hogy az előrecsomagolt hajak 50%-a (és akkor még jó arányt mondtam:D) műszál, futura!
Szia!
A vendégem haja ne fogyott el, sőőőt, úgy megnőtt az 1 év alatt, szinte már beéri a póthajat, ha nem vesz újat, lassan ez már csak dúsításra lesz jó. :)
Nem, hogy elképzelhető, hanem szerintem biztos, hogy túl vékony tincsekre rakta a hajat. Vannak nekem is vékony hajú vendégeim, de nem hullik a hajuk. Alkalmazható nálad is ez a technika, bár ezt látatlanba mondom, ha ránézésre úgy ítélném, neked tényleg nagyon vékony szálú a hajad, én fel sem raknám! Nálam ez elvi kérdés. :) Valószínűleg a fodrász nem megfelelő mennyiségű hajra rakta fel a tincseket.
Sok vitamin van hajra, nagymamám is szedett, betegség miatt hullott a haja régen, előtte se volt túl sok, de akkor... És a vitaminoktól azért az alap állapot visszaállt. Ne csüggedj, irány a patika! :D
Sziasztok!
Tud valaki fodrászt, aki készít hajhosszabbítást
Sopronban - lehetőleg nem mérgeg drágán? Előre is köszönöm!
Sziasztok:)!
valakinek valamilyen tapasztalata van a natúr indiai hajról??
Wickucy, a vendégeid saját haja nem fogy el nagyon?
Az enyémből egy csomó kihullott, szerintem az lehetett az oka, hogy túl vékony saját tincsre volt feltéve a póttincs. Szerinted ez elképzelhető?
Lehetséges, hogy akkor vékonyszálú és kevés hajra ez a módszer nem is javasolt?
Tudnál valami tanácsot adni, hogyan kezeljem a maradék hajamat, vagy van esélyem, hogy kinőnek újra a régi hajszálak?
Szia!
Nekem varrva van a hajam 1 éve... Nincs vele semmi bajom, nem hullik ki a sajátom, és copfba is tudom fogni. Mosom, vasalom, és magamnak festem a (saját) hajamat (vigyázok, hogy a póthajat ne érje a festék, mert nem szeretném tönkretenni).
A hőillesztésről nem tudok nyilatkozni, mert nekem még nem volt. :)
Ez szééép... De biztos lesz aki bedől nekik...
Én inkább maradok a nálam jól bevált varrásnál... Most veszek majd hosszabb hajat. :)
Sziasztok!
Mivel egészségügyben érettségiztem a következő dolgot tudom írni:A saját hajnak E vitaminra van szüksége,mint a bőrünknek,mint a körömnek.A tabletták jók,azoknak akik szeretik és folyamatosan meg tudják venni maguknak.A legjobb E vitamin forrás az olajos magvakban van:mogyoró,pisztácia,kesudió,dió,stb.Napi egy maréknyi fedezi a napi E vitamin szükségletet.Kalória szempontjából kb.:200,és ekkora mennyiségtől nem lesz zsírosabb a bőrünk.Bazzeg mennyit írok!
Abban az esetben hullik ki a haj keratinos pótlás esetében ha sok a póthaj a tincsen és nem bírja el a saját hajad,így kitépi tőből.Aranyos.Nekem semmi bajom a keratinnal a barinőm csomózásra esküszik,szerintem fontos a szakértelem.
Én csak arról tudok beszámolni, ami velem történt.
Nekem eleve vékonyszálú, kevés hajam van, valószínűleg ezért is olyan látványos a fogyás.
Volt olyan tincs, amit a végén már csak két-három szál hajam tartott, szerintem eleve vékony tincsekre lett felillesztve a póttincs.
nekem is hőillesztéssel van megcsinálva a hajam!a fodrászom azt mondta h semmi baja sem lesz!sőt láttam olyan vendégét is akinek hőillesztett haja volt 1 évig és tök szépen megnött a haja!!nem lett kevesebb meg semmi.....
ti szedtetek valamilyen vitamit azért h erősitsétek a saját hajatokat??
van aki nagyon dicséri a hőillesztést van aki nem !!
ezért nem tudom eldönteni h most mit csináljak!
van olyan fodrász ill vendég aki csak a hőillesztést ajánlja van aki meg azt mondja h ez nem olyan jó!!!
szerintem minden olyan eljárás amiben használnak valami segédanyagot:ragasztócsík stb.
az nem valami jó a hajadnak...
Szia!
Nekem a varrott hajtól kopasz foltok voltak a fejemen,a ragasztótól meg elég rendesen fogy a hajam :( De nem mondok le róla,mert utálom a rövid hajat :(
Szia fean!
Nekem két évig volt varrott hajam, először öt sor volt felvarrva, később kettőt házilag lebontottunk, ezután már csak három sor lett visszavarrva mindig.
A varrással semmilyen problémám nem volt, lentebb írták sokan, hogy nehezen szárad, begombásodik, ezek egyáltalán nem igazak, semmi ilyesmi gondom nem volt vele, szépen fel is tudtam tűzni a fejem tetejére, alul elég sok saját hajam maradt, ami eltakarta.
Aztán három évig nem volt póthajam, tavaly lett hőillesztéssel felrakva novemberben, amit most került le, az eredmény siralmas. A saját hajam felére fogyott, azt tapasztaltam, hogy míg a felvarrott hajnál egy fonott sor tartotta a súlyt, a hőillesztésnél az egy vékonyka tincs nem bírta el a tincs súlyát, nagyon sok hajam kihullott.
Most hagyom regenerálódni.
Valakinek, szakembereknek, vagy póthajat viselőknek van esetleg tapasztalatuk a ragasztócsíkkal rögztett hajról?
Valóban olyan kíméletes, ahogy írják, mondják?
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás