Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Én orosz hajként vettem, több, mint fél évig hordtam, nagyon szép selymes, semmi gondom nem volt vele.
Aidinek!
szia Nekem írtad hogy 80e ért adnád az 55cmest szerintem már egy hajkerben50-60e között ujonnan hozzá lehet jutni ugyh sztem ennyiért ne áruld mert senkinek nem kell:( SZERINTEM!
Amugy ez tényleg európai haj?Én nem merem rá azt mondani h Indiai mert nem vagyok hajkereskedö,Én csak ránézése ugyláttam hogy ez nem egy tömör végü haj,és a színéröl(ha natúr),de az igaz lehetnek rossz minöségü eu hajak is!
azért köszönöm h írtál Nekem!!
Ani
igen,az a sárga rúd.én azt használom,de nekem nincs vele problémám.Múltkor olyan hajat raktam föl ami kristálykeratinos és nagyon nehezen melegítette föl a hőillesztőm.Ezért nem szeretem.
Általában milyen árban illesztenek hajat, hőillesztéssel? Mennyi a reális ár?:)
ezt neked kell eldönteni
nem rossz indulatból
de minden szempontott figyelembe kell venni
és reális árat irni
Semmi gond. Szerintem akkor kb.40-ért fogom meghirdetni.
szio
köszi de sajnos nemérdekel
nagyon irreális az ára :( ezért ne haragudj meg
nekem is voltak és vannak is olyanhjak amiket baromi drágán vettem de ha eladtam buktam rajta
ezt bele kell kalkulálni sajnos
70-80eFt???
Ugye ezt most Te sem gondoltad komolyan??:)
Az Én hajam is indiai gyönyörű szép már lassan egy éve "nyúzom" és semmi baja 70cm 18dkg és ennek a feléért amiért Te kínálod meg lehet venni..
Én elhiszem, hogy szép de irreális összeget kérsz érte!!!
nem ismertek Pesten v környékén jó hajhosszabbító szalont(ha valaki tud ilyet mondani az lécci privibe irja meg:)köszi
11 dkg és 45-50 cm-es, igaz rövidebb, de félek így sem fog elkelni.
Én az eu hajamat 40-ért árulom!
Szerinted mennyiért lehetne eladni?
Hát nem tudom, hogy ennyiért el fogod e tudni adni, de sok sikert hozzá!!!
*Mármint pontosabban nem tudom most megmondani
Kb. 8 sor, ebben vannak hosszabb-rövidebb sorok, mint ahogy ugye lenni szokott. (Most anyukámnál van, mert elvitte lemérni, úgyhogy azért most nem tudok mondani.) Én olyan 70-80.000 Ft körül szeretném eladni, így is jóval többe került. Ha gondolod és érdekel, megbeszélhetünk egy időpontot, szívesen megmutatom.
Hát biztos meg lehet, ha jól egyben van, kb egyforma hosszúak a hajszálak és elég egy fejre.
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy lehet olyat csinálni, hogy ha szeretnék hajhosszabbítást, de saját hajból, akkor azt is megcsinálják? Mert szerencsémre, mikor kislány voltam, anyukám levágta a hosszú copfomat egészben és megvan az én saját eredeti hajam.
hány sor összuesen? árbanmennyi lenen?
Szia! "Orosz"-nak mondott haj, de úgy tudom, Thaiföldről származik eredetileg, nagyon szép, 55-60 cm, egy sor van, ami 70 cm. Nagyon szép, hibátlan, én hordtam, de anyagi okok miatt szeretném eladni, meg közben a saját hajam is megnőtt, így nincs szükségem rá. Tresszelt.
szia milyen haj? hány cm?
Tettem fel képet a hajról, ha esetleg vkit érdekel :)
Szerintem a Socap-nek a hajain kívül minden más terméke jó:)
Keratinja, hajápoló termékei és a hajkeféi.
Bár itt is csak a szőkített hajakkal van gond:)
A 8-as színárnyalattól a feketéig nincs probléma.
De jó, hogy nem v.ok szőke:)))
Ha jól tudom a wax az paraffinból készült ragasztóanyag...
De valóban a kristálykeratin a legtartósabb.
Nekem (legyen gyanta vagy wax:D) 1hét után potyogtak ki a tincseim:S.
De a socap és a kristálykeratintól 1tincsem nem esik ki a 3hónap alatt.
kristálykeratinnal dolgozom, de nekem a gyantával sem volt bajom, azt leszámítva, hogy forró. ez a wax dolog nem tudom honnan jött. :) én a "sárga rudat" gyantának ismerem. :)
te melyik ragasztóval dolgozol?A wax keratin rúddal még nem volt problémád?
igen,ez nagy probléma.Ha vastag tincset raknak föl ,akkor vastagabb passzét is kell leválasztani,mert nehezebb a súlya.
ha időben levan szedve a póthaj akkor nem teszi tönkre a sajátot.Ami kihullik leszedésnél 3 hónap után,az az a haj ,ami amúgy is kihullott volna csak nem tudott mert össze van fogva a póthajjal és az a 3 havi mennyiség akkor jön ki,amikor leszedik a póthajat.De a saját hajad nem lesz kevesebb.Csak ilyesztő egyben látni.
Velem az a baj, hogy kb 2 hétig nagyon örülök a hosszú hajnak, aztán megunom... Meg most az az igazság, hogy anyagi okok is közrejátszanak, hogy nem rakatom fel, meg hogy el szeretném adni. Esküvőm lesz, és mivel a párom és én állunk szinte mindent, nagyon sok pénzünk elmegy erre is meg arra is. Amúgy már viszonylag hosszú a saját hajam is, a lagzira meg "eredeti" akarok lenni, nem akarok semmi műt magamra...
Szia.Az indiai hajak is nagyon jó minőségű hajak.gyönyörű fényes és kissé vaskos tapintású.színét illetve sötétek majdnem feketék,de nagyon jól világosíthatók professzionális termékkel és megfelelően hozzáértő szakemberrel..:)Megfelelő ápolással több évig is hordható.én nagyon szeretem,bár én orosz hajakkal foglalkozom főképp/ezek kicsit vékonyabb szálú,ez hasonlít leginkább az európai hajhoz/Árban az indiai a legolcsóbb,majd az orosz és a leghúzósabb az európai.
További ajánlott fórumok: