Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Sziasztok!
A bellargo igaz,hogy újabb módszer,mint a többi,de olyan szar is,bocsesz.Tincsekre helyezik fel,a saját hajadat (+ a tincs)konkrétan megcsomózzák,mintha kötéllel csinálnák,és belehúzzák egy vékony gumicsőbe az egészet.Az biztos,hogy annyira láthatatlan,mint a keratin,de mivel becsomózva van a gumi alatt a saját hajad,gondolhatod mennyire károsítja.Barátnőm menő bp.-i szalonba rakatta fel,majd mikor visszament újrarakatni azt mondták neki,hogy nem tudják leszedni.Aranyos mi?A fodrásza azt javasolta,hogy vágják le(divat a 3 cm-es haj),ezek után elment egy másik szalonba ahol 2 óra alatt leszedték.Szétvágták a gumi csövet,majd stílfésűvel szétszedték a csomókat.Bizalomgerjesztő látvány volt.
Szőszömke, de jó neked, biztos nagyon szép lehet, várjuk ám a képet!!!:-)
Nagyon köszönöm, aranyos vagy, hogy érdeklődtél nekem..Nyíregyen is van egy parókás nő, ha más nem lesz akkor majd ahhoz elviszem, bár nem volt túl kedves a telefonba.
És meddig ér így a hajad? Bár a legjobb a kép lenne :-)
Szia!!! :)
Most értem haza... Hááát... Még annyira nagyon furcsa... :D Sokkal hosszabb, mint eddig volt... :D
Hozzá kell még szoknom. :D Nem hittem volna, hogy 10 cm ennyit számít! :D De barátom szerint nagyon szép. :) Nekem is tetszik, csak még sokkos vagyok kicsit. :D
Megkérdeztem neked Bianka! Van egy néni Miskolcon, aki kézzel tresszel. Mást eddig nem tudok róla, majd megpróbálom kideríteni a számát is. :)
Jaj nagyon aranyos vagy, nagyon megköszönném..
Majd tegyél fel képet az új hajadról...:-))))
Sziasztok!!! :)
Tegnap vettem hajat, most indulok felrakatni. Totál be vagyok sózva, nagyon várom! :D
Bianka! Neked hogy alakul a hajad??? Megoldódott már? Megkérdezem neked a fodrászomtól a tresszelést! Ok?
Az attól függ, hol vegykezelték a hajat.
Kínában mindegyiket "savas eljárással vegykezelik"
Magyarországon senki nem használ ilyen eljárást (tudtommal)
Ha ez a haj szőkén érkezett Kinából, akkor teljesen természetes, hogy kócolódik.
Ha valaki itthon szőkítette, akkor nem természetes a kócolódás, csak, ha elégette a hajat. Írd meg privibe hol vetted...
Nem a Te hajadról kérdeztem, hanem a póthajról.
Vékony vagy vastagabb szálú?
Milyen volt az eredeti színe?
Milyen a mostani színe?
Ez attól is függ, hogy milyen a Te hajszerkezeted.
Ha nagyon kis vékony szálú hajad van, akkor európait.
Ha vastagabb szálúbb és nem szőke, akkor jöhet az "indiai"-nak nevezett haj.
Milyen színű ez a haj?
És milyen volt az eredeti (natur) színe?
Lehet, hogy elégették szőkítéskor?...
Sziasztok!
Hallott már valaki a bellargo módszerről? Ha igen, nagyon megköszönném ha leírnátok miből is áll, miért jobb és valóban a legkímélőbb-e? Előre is köszi,
Szilvi
Ha rasztásodik, azaz kifésülhetetlen, akkor az fordult szálas. (ki kellene hogy cseréljék)
Ha kócolódik, de azért kifésülhető, akkor ez nagyon ritkán előfordul a hosszú és nagyon selymes, vékonyszálú hajaknál. (nem tehet róla a fodrász)
Hát nem akarlak elszomorítani de a gubancolódással semmit nem lehet kezdeni azon túl, hogy fésülgeted jó gyakran.. illetve kenhetsz rá ilyen-olyan olajat de nem sokat érnek...
Nekem ami nagyjából elviselhetővé tette az az, hogy kb 170 fokon jól kivasaltam hajvasalóval...Ilyenkor nem gubancolódik annyira, de egyúttal tönkre is teszi jó hamar a hajat..
Európai haj lehet... Lehet a vendégei hulladékhaját összeseperte a földről, és azokat feltincsezte...:-)
Na jó ez nem vicces egyáltalán, együtt érzek veled, én is gubancos hajakat fogtam eddig ki...:-((((
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás