Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Szia!
attól is függ hogy milyen magas vagy mert én 170cm vagyok de és a 65cmes hajam nem ért le a derakamig,most 75cmes van az majdnem hogy lér a derekamig!
és nekem nagyon furi volt de megszoktam:D
Dejóó! :D
Remélem szép lesz! Én már úgy várom! :)
Sziasztok! :)
Eldöntöttem, hogy a héten veszek 60 cm-es hajat... :D Ami most van, az már rövidnek tűnik... :P Remélem szép lesz, kicsit parázok, mert még sosem volt olyan hosszú hajam. Az meddig fog érni szerintetek? Olyan derékig?
Szia!
Ha Te megveszed a gyöngykeratint akkor a fodrászod gondolom tudni fogja a dolgát höillesztögépen tincsezik (olvasszák fel a keratint) fel a hajat!
Én is mindig ettöl tartok:S hogy nem látom amit küldenek:S
És mire kapod meg tegyél ám képet fel naturt rendeltél vagy milyen színű a hajad?
Üdv.:Andi
Sziasztok!
Én most szeretnék felrakatni hajat, a fodrászom mondta, hogy vegyem meg én a gyöngy keratint. Azt hogy kell használni?Mert a fodrászomnak csak hőillesztőgépe van, semmi más. Azt olvastam az egyik oldalon, hogy a gyöngyöket fel kell olvasztani. Én totál homály vagyok a témával kapcsolatban. Szóval hogyan kell használni a gyöngyöket????
Köszi minden választ!!!!!!!!!
Megrendeltem a hajat a Gina által ajánlott helyről, remélem nekem is olyan szép hajam lesz, és nem fogok megint csalódni mint az előző hajakban..:-(
Reménykedem, hogy postai úton is olyan hajat küldenek ki, mint ha személyesen vásároltam volna..
Hali!én vettem hajat magamnak,egy csudiszép copfot,bár előtte paráztam ,hogynem bukom e be az árát..egy neten találtam rá a nőre,akitől vettem.
nagyon szép,fényes hajat vettem,húzom-nyúzom,mosom,vasalom és naon tuti!!!!
Szia!
Valóban nem egy látványgerjesztő ha valakinek pár tincs lifeg:DD
14-15dkg szerintem tuti kell neked...abból kijön 140-150tincs.
Nekem is 18dkg van fent, mert muszáj, hogy szépen egybeolvadjon a sajátoméval...
balmainba érdekesen a szőke nem kócolódott kb 6-7 hónapig hordta a hugom és utána még más is.
a barátnőm barna balmainja az kócos lett :(
Szerintetek mennyi hajat rendeljek,hogy, ha azt szeretném,hogy dús legyen, de ne nagyon:)???
Csak szép tömör legyen az alja is..Szerintem az csúnya,ha valakinek alig lóg pár tincs alul...
Viszonylag sok hajam van:)
Segítsetek!!!:)
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás