Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Szija Vera:)
Légyszike ha megrendelted a hajad akkor tegyél felképet és oszd meg velem a véleményed:))mert nekem küldtek onnan képet de alog van alja:((azért nem mertem venni pedig NAGYON SZUPER ÁRA VAN:))
Köszike
pussz
Sziasztok!
Nem ide tartozik, de nézzetek meg az oldalam milyen szép pólókat kaptam ma. :-)
Az elég nagy baj, mert a futura 4-5-6 ezer forint aki 45 ezerért adja az nem fog hosszú távon hajjal kereskedni.
A futura nagyon jó haj ha belegondolunk, hogy 4ezerért veszed a 40 cm-est, ha csak két hónapig hordod, akkor is olcsóbban megúszod mint akár melyik hajjal amit 40-50 ezerért veszel és mondjuk fél-egy évig tudod hordani.
Persze ha keverik az igazi hajjal és annak adják el az nem korrekt, de ha árában veszed annak ami akkor tökéletes.
Indiai hajként feltüntetett szintetikus, kevertszálas(futura) hajat vettem.Olvastam, akinek bevált, de én 1 hónapig hordtam.Pár hajmosásig szép, fényes, puha volt, aztán... Mint a kutyszőr, sprőd, durva tapintású lett. Ezért inkább felcopfozva, mint kiengedve hordtam.Közel 45 000 ezrem bánta.Ha ezt tudom összespórolom az EU haj árát.
Ha alkalomra szeretnéd, megteszi az is, de hosszabb távra muszáj belefektetni.
Szia!
Az én Hugomnak nyáron volt az esküvöje és csak arra rakatott fel és nagyon megtetszett magának és nem vetette le 1böl a futurák tök jók mert nem is lehetett észre venni hogy műhaj,csak a tapintásán!
160fokig belehetett dütni és vasalni csak a hajmosi volt katasztrofa neki!és vett rendes hajat:))
alkalomra megéri,de amugy nem:)
Andici
és csak varratva volt/van?,vagy kipróbltál mást is??
köszike a válaszokat
A Matrix termékeket anyukám vette nekem a fodrászától. Az árát nem tudom sajnos.
Én a Tony&Guyt nagyon szeretem, nekem mindene nagyon bejött eddig, amit használtam. Nem gubancos a hajam a kondicionálótól, de nem tudom igazából, hogy anélkül az lenne-e. A hővédő is nagyon szuper. Szóval én csak javasolni tudom neked ezeket a termékeket. A Matrix hajvégápoló nekem jobban bejön, mint az Alfaparfos.
De Tonyból elég sokmindenből van mini kiszerelés, ki tudod próbálni, hogy neked jó-e.
Nekem egy éve van póthajam. :)
Szia! Semmi baj, húsvétra kell csak!
Jó munkát kívánok neked!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
tud valaki valamit a hüvelye vagy a szilikon gyűrűs módszerről?
Valahogy felmelegítik és úgy szorul rá a tincsre!
Igen... Azért töredezik, egy év alatt az előző hajam rövidebb lett olyan 10 centivel... De ha nem vasalom, akkor a saját hajam össze-vissza áll. Már annyira megszoktam, hogy muszáj. :D
Am a Tony&Guy, Got2be, és a L'Oréal termékeit használom.
Részletesen: :D
Sampon és balzsam: L'Oréal gyöngyproteines + Matrix lila.
+ amiket használok(most behoztam mindent a fürdőből... :D):
Tony&Guy gubancolódást gátló kondicionáló,
Tony&Guy hajonhagyható hidratáló,
Tony&Guy hővédő spray hajvasaláshoz,
Tony&Guy hajlakk,
L'Oréal Elseve töredezés elleni kifésülő balzsam,
Got2be megalomania hajhab,
Got2be sparkling hajfény,
Got2be smooth & chic,
Matrix sleek.look sealing hajvégápoló szérum...
Asszem ennyi. :)
A te hajad milyen?? Varrva van, ugye? :)
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás