Hagyjam vagy lépjek (beszélgetés)
Ez nem igaz, én ismerek olyant, aki közölte a feleségével, hogy máshol alszik. Nem hazudott egy tapodtat sem.
Gyönyörű általánosítás.
Grat.
Az utolsó leheletükig hazudnak, szerintem még azt is kimagyarázná, ha rajtakapnád őket... Felelősségvállalás egy felnőtt tulajdonság, de valahogy egy ilyen helyzetben még a legnormálisabb férfi is képes átmenni 5 éves szintre.
Ez volt a nem hagyja magát c. opció?
Van valami terved, hogy's mint ezután, hogy együtt éltek a házban?
A "nem beszélek vele" még lakótársként se működik. És anno a homokozóban se működött, mert hajtépés lett belőle.
Hát így sajnos visszakozás nem lesz. :(
Én azért megkérdeztem volna, hogy a többi családtaggal is folyamatos telefonkapcsolatban van-e?
Lehet hogy így van. Elég feltűnően "csinálgatták" a telefonálást.
igen. én is így gondolom.
Sziasztok. Aludtam bár eléggé féltem egyedül de sikerült. Délelőtt hazajött és (híváslista miatt nem tehetett mást nem ismétlem önmagam) előjött azzal a sztorival hogy igen "eszébe jutott" hogy tényleg sokat beszélgetett ezzel a nővel (akivel addig a híváslista előtt tagadta hogy egyáltalán beszélt hónapok óta) össze vissza hazudott. Megkérdeztem hogy ahhoz képest hogy amióta vele vagyok egyfolytában féltékeny rám és rá se nézek másra emiatt (sem) akkor mit szólna ahhoz ha én csináltam volna ugyanezt telefonon? Ő mit gondolt volna erről? Na erre már nem lépett hanem simán lehülyézett,meg hogy nem vagyok normális kiakadok mert egy családtaggal beszélget telefonon és volt pofája még azt kitalálni hogy én akarok vele valamiért szakítani ezért rendeztem ezt a műbalhét. Komolyan mondom ennyi szemétséget nem tudom hogy fogok lenyelni. Ennek szerintem (úr isten már regényt írok) ha becsületes lett volna és vétlen egyetlenegy lerendezési módja lett volna idehívja a nőt és az élettársát és ott előttem a nővel elmondják hogy Mazsuka félreértetted semmi rossz nem volt közöttünk csak naponta beszélgettünk telefonon sokszor és te erre azt hitted hogy van közöttünk valami. Na persze ezt nem tette mert viccnek is rossz. Miután lehülyézett meg nemnormálisozott mondtam hogy dobja össze a cuccát és menjen vissza a nyaralóba keresek vevőt a házra elosztjuk a pénzt és megy mindenki amerre akar de hát ezt meg nem akarja mert itt van a műhelye meg mindene. Jó rendben maradjon nem vagyok sem bosszúálló sem egyéb. Azt viszont kikötöttem, hogy hozzám többet nem szóljon, mindenkinek megvan a külön szobája úgyis. Jobban örültem volna ha elmegy ez már nem hiányzik az idegeimnek de maradjon. Szemét módon még annyit hozzátett hogy nem ártana elmennem egy idegorvoshoz. Ja persze mert ha egy nőt megcsalnak és nem hagyja magát akkor az rögtön hülye. Gondolom.
Ha ennyi a véleményed a témáról, akkor pláne! 👍
Kedves Mazsu!
Nem ismerlek, ezért aztán gondolkodtam is, hogy írjak-e egyáltalán bármit is.
Hiszen kívülállóként, ismeretlenül milyen tanácsot is adhatnék?
De ha már így kiírtad a bánatodat egy fórumra, akkor mégis teszek egy próbát.
Azokhoz a hozzászólókhoz csatlakozom, akik azt tanácsolják, hogy aludj erre az egészre.
Hidd el, a harag rossz tanácsadó!
Ilyen komoly döntést, mint a válás - nem lehet meghozni az első sokk hatására.
20 év nagy idő. Úgy egyáltalán is, nemhogy egy házasságban.
Könnyű kívülállóként azt mondani, hogy válj el! Nem ilyen egyszerű az.
Most Te magad is így gondolod, első elkeseredésedben.
Erős nőnek tűnsz, aki úgy érzi, meg tud majd állni a saját lábán. Nem is vitatom. De itt nem arról van szó, hogy egyedül ne boldogulnál.
Azért próbáld átgondolni ezt az egészet, kicsit higgadtabban. Tudom, könnyű mondani kívülállóként, és egészen más átélni. Tudod, ilyenkor az ember ilyen esetben beleképzel olyanokat is, amik valóban nincsenek is ott. Meg sem történtek, csak a képzelet szülöttei. Ráadásul jönnek azok a hozzászólók, akik kombinálnak, és szövik a történetet, holott semmi konkrét dolgot nem tudhatunk. Nem vitatom, hogy ők is jót akarnak, csak egy teljesen más szemüvegen át látják a dolgokat. Vagy mert már ők is csalódtak, vagy mert azt hiszik, hogy az ő álomházasságukban ilyen meg sem történhet. Pedig...
Kívánom, hogy képes legyél higgadtan átgondolni ezt az egészet!
Volt utána még egy riportfilm is talán, nem vallás ok volt, az biztos.
A sorozat, amerikai, még megy. A pasas ott is eléggé undormány. Ők mormonok.
nem tudom, szerintem vallásról nem volt szó ebben a kisfilmben. nem sorozat volt, valami Fókusz vagy ilyesmiben ment le.
Az is volt, nem? Nem a mormonokról beszélsz? Arról volt egy ilyen sorozat is.
Nem kell messzire menni; Klapka??
Engem konkrétan elkapott a hányinger tőlük! Ezek a nők is megérdemlik a sorsukat! Nem sajnáltam egyiket sem! :)
nekem olyan szektás érzésem lett tőlük.
Én is láttam! Az a pali ránézésre is egy pökhendi pöcsfej volt, kisebbségi komplexussal, mert gyerekkorában elnyomták a nyomoronc fejét! Ezért kellett az a sok nő neki!
egyszer régen láttam valahol egy kisfilmet, egy magyar "családról". adott volt egy pasas, akinek volt az 1. felesége+gyerekek. aztán lett egy második nő, az elsőtől elvált, a másodikkal összeházasodott+gyerekek születtek, de továbbra is mindenki együtt élt valami farmon, a pasi hol ezzel, hol azzal a nővel hált. aztán bejött egy 3. nő is a képbe, egy nagyon fiatal lány (talán 19 volt a kisfilmben), tőle is lett egy kisbaba, ő is odaköltözött a farmra. és így éldegéltek... hozzáteszem, a pasi olyan volt, akit én bottal se...
Totálisan egyetértek veled...
Nem is kell, mindketten imádták az adott hímet.
őszintén szólva, ebben a történetben nem tudom egy cseppet se sajnálni a 2 nőt.
x év után már nem a folyamatos izzás a főszereplő, hanem az izzást felidéző pillanatok. A boldogság nem a hormoncsúcsok elkapása, hanem a csendes folyam, sőt a közösen megélt események a jól ismert másik felünkkel. Az apró meglepetések, akár csak egy-egy szóban is. Nehéz ezt leírni, de azt hiszem, értem, miért rézi Mazsu légüres térben magát.
És ezzel azt szerettem volna mondani, hogy talán a férjnek elég volt egy kis plusz boldogsághormon, ami egy másik nővel való csevelyből származott. Csak mikor lebukott, ezt nem tudta volna normálisan elmagyarázni.
Szerintem mindenki környezetben akadnak olyan párok, ahol történt valamilyen szintű kihágás.
Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek. 20-30 év alatt pláne. Nem lehet mindig 1000 fokon izzani a szenvedélytől, a szerelemtől. Lehet, hogy egy olyan pillanatban akadt a férj tekintete meg azon a nőn, mikor épp minden kicsit ellaposodott, mikor kicsit fogékonyabb volt egy kacsintásra.
Példaként hoztam fel, van ilyen hidegvérű pasas is. Egy pillanatig sem merült fel, hogy bármelyik féltől is hajlandó lenne távozni.
Így jutunk el a telefonos tudbèkolàstol a közös gyerek ig,ami a szerető től van.:-)
További ajánlott fórumok: