Hagyjam vagy lépjek (beszélgetés)
Egyetértek.
Valamint klisé, de igaz: a büszkeség rossz tanácsadó.
...és a nők hol hordják? :D már megbocsáss.
Azért ne általánosítsunk ennyire. :)
Bizonyára itt a Hoxán is vagyunk jópáran, akik megöregedtek szerelemben, szeretetben minden kilengés nélkül.
Ezzel nem értek egyet, de a Te házasságod. Ahogy írtam korábban, nem lesz semmivel sem könnyebb ebben a korban újra kialakítani egy a mostanihoz hasonló egzisztenciát, mint néhány napot várni, hagyni az egészet ülepedni, és ismételten megpróbálni megbeszélni a történteket. Hogy ez egy szerelem, vagy egy fellángolás volt a férjed részéről.
Az enyelgéssel kapcsolatban pedig az a véleményem, hogy nem szép, de tegye a kezét a szívére aki egy ilyen vagy még hosszabb házasságban egyszer sem flörtölt senkivel.
Ha velem történne ilyen, engem is szíven ütne az biztos, de nem döntenék egy nap után. Hanem várnék, mert az idő neked dolgozik. Nem hiszem, hogy a férjed annyira jól fogja érezni magát ott a nyaralóban egyedül. Érzésem szerint néhány nap múlva biztos hazamegy és változni fog a dolgokhoz való hozzáállása. Akkor le kell ülni vele és megbeszélni pontosan miről is van szó. Ha ez szerelem akkor tényleg el kell engedni és beadni a válópert, ha egy fellángolás, akkor pedig igenis félredobni a büszkeséget és adni a másik félnek egy újabb esélyt. Mert ha 19 éven és 300 napon keresztül működött a dolog nem hiszem, hogy ne lehetne mindent egyenesbe hozni.
Szia,ne felj tuleled,en is azt hittem osszefol a vilag...azt hiitem nem velem tortenik,csak almodom.
Most talaltam ide,latom,par nap alatt rengeteg hsz.erkezett,.ajd vegig olvasom..
nem illettek össze az ágyban.
(persze ez már a házasság előtt kiderülhetett volna)
tegnap azt fejtegetted, h az egész család úgyis a férjed mellé fog állni. akkor meg miért kellene közéjük tartozni?
egyébként tegnap elfelejtettem írni, h a mi családunkban is volt egy válás, ahol nem a vérrokon férfi pártján álltunk, hanem az elhagyott, megcsalt feleségén, aki vér szerint nem a rokonunk.
Nem vicc, teljesen így érzek én is. Húsz évet nem lehet csak így egyik pillanatról a másikra eldobni. Főleg úgy, hogy nem is derült ki pontosan történt-e megcsalás.
Az igaz, hogy sokkal könnyebb elválni, ráadásul ma az divat is, de nem ez a legjobb megoldás. Derüljön ki először minden, ha valóban volt a két fél között szexuális kapcsolat, akkor ok, egyetértek a válással, de így nem. Még akkor sem, hogy ma az a legdivatosabb megoldás.
nekem ez a családi dolog is olyan fura. van pár másodunokatesóm, kb. szőkőévben egyszer látom őket, vagy annyit se.
meg ez az egész, hogy mit szól a család. kit érdekel?
További ajánlott fórumok:
- Vajon van értelme szólni vagy hagyjam?
- Szóvátegyem vagy hagyjam?
- Hagyjam sírni vagy ne?
- Hagyjam rá és várjak, vagy megkeressem?
- Két és fél éves lányom SEMMILYEN húst ne eszik meg. Régebben szerette. Erőltessem, vagy hagyjam rá?!
- Van értelme anyatejgyűjtő állomásra menni, vagy keresni valakit, akinek sok teje van? Vagy hagyjam és tápszerezzünk?