Ha visszanyal a fagyi (beszélgetés)
Mindenki mást él meg sorscsapásnak...
A patti, mint sorscsapás? :O
Én itt adok igazat... mintha csak én mondtam volna... Akik engem bántottak az életem során, még nem kapták vissza azóta sem, sőt, nekik áll a világ... Én sem bántottam még soha, senkit...
Persze nem vagyok kárörvendő, csak kiváncsian várom a fejelményeket. Én már megbocsájottam neki, az, hogy ő tartja a haragot meg ilyenek az már nem az én dolgom.
Szóval. Aki már olvasta több indított fórumomat sejtheti miről beszélek. Az aki tönkre akarta tenni az életem, (ezt ő maga mondta, hogy addig nem nyugszik amíg teljesen tönkre nem teszi az életem... milyen lelke van már...) annak kezd visszanyalni a fagyi.
1 a környezete kezdi kiismerni és megutálni.
2 a jövőről alkotott elképzelése is megbukni látszik. (munka terén)
Szóval, még visszanyal a fagyi ezek után is?
Ajjajajajjj. Hát ez tényleg a világ vége... :D Bocs, nem tudtam megállni.
Persze mindenkinek a saját baja a legnagyobb, de azért a tragédiák messze nem itt kezdődnek, örülj neki, hogy ezek a legnagyobb problémáid és nem vagy árva, koldusszegény vagy fogyatékos!
Minden csak viszonyítás kérdése.
Nekem is:) Már szedtem is össze a gondolataimat.)
Nekem eről egész más jutb eszembe,az egyik barátnőm. Na a vele való kpcsolatom a "fagyi vissszanyal".
próbáld ki, h ételeket kivonsz időről időre pár hétre az étrendedből pár hétre! Ha letisztul a bőröd, majd, amikor visszavezeted, újra pattanásos leszel, akkor az a kaja nem tetszik a szervezetednek! Egy próbát megér! Amúgy, mennyire patis?
Középsuliban én nagyon kis béna voltam szemüveg, véznaság stb. Legalább szépek a fogaid ne bánjad meg. :)
Csak már tartanék a rájöttem résznél... :) Tetőtől talpig kivizsgáltak pattanás terén...semmi...már mindent kipróbáltam. De nem ez a fórum címe :)
én bármit megadtam volna-megadnék egy fogszabályzóért,de anyámat annyira nem érdekelte,h fel sem rakatta iskolás koromban.most meg nincs rá pénzem.Nem is tudja mennyire megkeserítette ezáltal az életemet,úgyhogy ne bánd a fogszabit :)
Nem mesélnéd el ha megkérlek? :)))
neked nme visszanyal, hanem még a tanuló fázisban vagy :)
Fogszabályzó? :) na és! Örülj neki, h nem kelel csúnya, csálé, vagy kapa fogakkal élned! Ebben mi a szörnyű? Mások felnőttként is feltetetik.
Pattanások? Kamaszként kinek nem volt? Bőrgyógyász, kozmetikus, nőgyógyász? Ők tudnak segíteni.
Szerelmi csalódás? Mindenkinek van. Ami nem öl meg, az megerősít... Most azt hiszed, h életed szerelme volt, aztán, ha majd valóban találkozol vele, akkor rájössz, h az a srác, akit annak hittél, csak egy állomás volt, és csak az élet nevelt....
Tényleg így van...minden korszakomat megkeserített a sors...fogszabályzó,pattik,de az a szörnyű,hogy gyerek és kamaszkorban sem voltam túl boldog emiatt,mert csúfoltak,most sem múlottak el a pattik,és a legszörnyűbb,hogy akiről azt hittem életem szerelme,na ő bántott a legjobban(nem fizikailag)Pedig én nem érdemeltem meg ezeket úgy érzem. Én hiszek ebben,hogy visszanyal a fagyi,és pont ezért nem értem,hogy nekem mire? Miért ver a sors?
Igeen és olyan jót nevettem rajta :))
már úgy várom 2013-at remélem az jobb lesz... :)
Szerintem ha ezt már beláttad, és megbántad, akkor már nem tart soká ez a rossz időszak...
A másik oldal:én régen nagyon szemét voltam az emberekkel,bunkó voltam,sok mindenkit megbántottam,és nem érdekelt,mert úgy gondoltam én megtehetem.Most egyedül vagyok,nincsenek barátaim,és egyik baj jön a másik után.Tudom,h megérdemlem, de remélem nemsoká vége lesz,tanultam a hibámból
Akkor abban hiszel, hogy az életben minden kiegyenlítődik?
ez úgy működik, h amit a másik ember ellen elkövettél, azt kamatostul kapod vissza.... Mondják úgy is, h az élet/ sors megbosszulja önmagát.... és ez nagy igazság! Valóban visszaüt a sors keze!
Én nem tettem sohasem semmi rosszat senkivel,sőt...mindig jót tettem és engem eddig az élet csak megalázott,és semmi jó dolog nem történt velem...
Rosszat tett neked valaki és visszakapta?
Majd csak fog!
Azt mondják, h ha valakinek rosszat teszel szemét vagy vele, majd idővel visszakapod mástól!!!!!
Szóval csak idő!!! :)
Én is így vagyok... De énsem kárörvendek. :D Mesélj!!!
Mindig megtörténik. Ha mégsem időben, teszek róla. :)
hajajj :))) naná, h igen! :))) persze, lehet, h ez az én boszorkány mivoltomnak betudható :))))
További ajánlott fórumok: