Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Ha szebb külsővel áldott volna meg a sors, akkor most... fórum

Ha szebb külsővel áldott volna meg a sors, akkor most... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
23. Channa* (válaszként erre: 21. - PöttyösPanka)
2024. dec. 10. 08:56

"Engem néha szakmailag nem akarnak komolyan venni a kinézetem miatt." Biztos vagy benne, hogy a kinézeted miatt? Engem bár komolyan vesznek, de ehhez az kell, hogy megkérdezzenek vagy én magamtól beszálljak egy beszélgetésbe. Pedig, mint írtam én nem vagyok szép, most már lassan helyeske sem;) Érdekes, hogy régebben, soha nem tapasztaltam ezt, de mostanság egyre gyakrabban. És az annak szól, hogy én nő vagyok, és nem a kinézetemnek. Ahogy te is, én is egy olyan területen dolgozok, ahol főleg férfiak szoktak (én IT), és nagyon nehezen megy át, főleg a 40 feletti férfiaknak, hogy velem kell megbeszélniük, tőlem kell kérdezniük és nem a 2 méterre ülő pasiktól;)

"A nők meg gyakran a rivalizálás miatt bánnak csúnyán a szebb vetélytársaikkal." Na, ezt velem is próbálgatják, pedig én tényleg nem voltam sosem szép! Ahogy észre veszem, én rögtön szólok, hogy velem ne! Ilyet nem játszok!

Legtöbbször, sikerül ezeken túlléptetni a másikat. Kollégának szoktam mondani, hogy ezt velem kell megbeszélnie.

A nők pedig, vissza szoktak venni;)

22. L’Engel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2024. dec. 10. 08:40
Az első benyomáson túl nem sok minden múlik a szépségen. A saját szépségünk realizálásán és az ez által kapott önbizalmunkon már sokkal több. De nem csak a külsődből meríthetsz önbizalmat. Biztosan vannak más értékes tulajdonságaid és olyan dolgok, amikben jó vagy. Egy érdeklődéssel, egyéni véleménnyel, tudással és elragadó személyiséggel megáldott ember azonnal izgalmasabb lesz, mint száz másik.
21. PöttyösPanka (válaszként erre: 20. - Globus)
2024. dec. 10. 07:32

Ez igaz. Viszont a szép embereket is ugyanúgy éri diszkrimináció. Engem néha szakmailag nem akarnak komolyan venni a kinézetem miatt.

A nők meg gyakran a rivalizálás miatt bánnak csúnyán a szebb vetélytársaikkal.

20. globus
2024. dec. 10. 07:23

Azt hiszem, értem, mire gondolt a vallomástevő.

Azért mindnyájan tudjuk, hogy egy állásinterjún, bemutatkozásnál, bármilyen versenyhelyzetben azonos egyéb feltételekkel nem a csúnyácskát szokták választani.

Barátokkal kapcsolatban viszont nincs igaza, itt tényleg nincs külsővel összefüggés.

2024. dec. 10. 07:17
Aki azért barátkozik veled, mert szép vagy, az nem barátkozni akar, hanem valami egészen mást.
18. f997b1d100 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2024. dec. 10. 00:08
Mi köze a barátnak a szépséghez? Akarsz is tőlük valamit?
2024. dec. 9. 22:19
Egyhez sem feltétel. Ha azt mondod előnyösebb külsejű párod lenne az igen, az függhet ettől, de semmi más.
2024. dec. 9. 21:41

Még az is lehet, hogy szép vagy, csak zárkózott és önbizalom-hiányos.

Mondjuk engem taszítanak a kívül szép, belül üres emberek.

Ellenben az okosokat vonzónak tartom.

Ha szép és okos is, akkor meg pláne.

15. Oliva2023 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2024. dec. 9. 21:04
Ha így látod, akkor el kell kezdened gondolkodni azon, hogy mit tehetsz azért, hogy szebb legyél / szebbnek lásd magad. Mindenkinek van csúcsformája. Te már kihoztad magadból? Ha nem, akkor kezdd el. Hajrá! :)
14. Myra (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2024. dec. 9. 20:48
Nem valószínű , max több irigyed és több léha ember környékezne meg a közeledésével.
2024. dec. 9. 20:35

Ez mekkora hülyeség!

Nem vagyok szèp,sem csinos,különösebben kedves sem mègis fèrjnèl vagyok rengetegen kedvelnek a munkámban is egyre sikeresebb vagyok.

2024. dec. 9. 19:53

Nem vagyok szép, de gondolom a stílusom miatt, mindig sokan vannak körülöttem.

Szerintem inkább az ember személyisége a döntő.

11. Channa* (válaszként erre: 7. - F6bc3125a2)
2024. dec. 9. 19:51

Még az sem biztos!

Sok szép nővel nem próbálkoznak a pasik, mert azt gondolják, hogy kevesek hozzá.

10. Channa* (válaszként erre: 5. - Pulcsis)
2024. dec. 9. 19:50
Mennyire igazad van!
9. tien
2024. dec. 9. 17:14
Nem.
2024. dec. 9. 17:10
Ez úgy butaság, ahogy írod!
7. f6bc3125a2 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2024. dec. 9. 16:26
Miben lennél sikeresebb? Többen akarnának ágyba vinni. A többi a személyiségeden múlik.
6. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2024. dec. 9. 16:22

Úgy fordítanám ,,ha szebb lennél nagyobb önbizalmad lenne.

Így valóban könnyebb.

2024. dec. 9. 16:21

Na ilyet se hallottam még 😅 Szóval nem elég hogy valaki ronda, még sikeres se lehet, és barátai se lesznek 🤦‍♀️

Inkább több ésszel áldottak volna meg, akkor eme gyöngyszem se íródott volna meg 🤗

4. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2024. dec. 9. 16:13
Max egy ideig
3. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2024. dec. 9. 16:00
Ne hidd, önámítás.
2024. dec. 9. 15:58
A siker és a barátok nem szépség kérdése.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook