Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ha sós lett az étel mit tudok vele csinálni? fórum

Ha sós lett az étel mit tudok vele csinálni? (tudásbázis kérdés)


2010. aug. 8. 16:47
Igen a krumpli veszi fel a legtobb sót , ezért fozzél bele egyet !!
2010. aug. 8. 11:00

Azonnal előkerítem a férjemet....

Azt mondják, ilyenkor szerelmes a szakácsnő.

:-))

2010. aug. 8. 00:58
Krumplit kell bele rakni,az elveszi a sós ízt(nagyanyám praktikája)
2010. aug. 7. 21:08
A feleségem pirított kenyeret szokott beletenni a levesbe, az magába szívja a sót.
2010. aug. 7. 21:05

Több féle megoldás van egy icipici cukorral,esetleg ecettel, szodabikarral, krumplival, vízzel higitva nó meg attol is függ hogy mit rontottunk el.


pl.Piritott káposztát,akkor több tésztát főzünk ki és a főzőlébe nem teszünk sót.


pl: paprikást akkor fözünk bele rizst, tarhonyát vagy egy lecsót, gombát, tejfőlt szoval ezt nem lehet leírni mert sok a változás.



Mindent meglehet menteni csak egy kis türelem kell.

2010. jan. 13. 20:09
ki kell önteni:-)
20. kefekötőke (válaszként erre: 19. - Kefekötőke)
2010. jan. 13. 16:39
N ameg a zsóka is így tudja
19. kefekötőke (válaszként erre: 18. - Kacago325)
2010. jan. 13. 16:37

Tényleg?ha továbbfőzöd " kimegy belőle a só?

De jóóóó!akkor a bepárlás téma csak kamu volt a suliban?

Azt hittem eddig ,hogy aranyibarbi tudta jól.

2010. jan. 13. 14:12
Egy benedvesített konyharuhával fedd be a lábast,hagyd a gázon alacsony hőfokon és a ruha magába szíja a sót.
2010. jan. 13. 05:41
Én is krumplit szoktam beletenni, a férjeméknél is az a szokás, ő egy konyhán dolgozik szakácsként.
2009. dec. 12. 19:16
2-3 szem krumpli v. egy marék rizs enyhítheti a balesetet
2009. szept. 27. 16:05
Szoktunk néha rizseshúst is, segíthet ilyenkor??
14. komoly
2009. szept. 27. 15:55
Köszi a jótanácsokat,tettem bele ezt is azt is.A krumplit meddig hagyjam benne?
13. 0885190cd8 (válaszként erre: 3. - Komoly)
2009. szept. 27. 15:46
köménymagot bele, segít... tapasztalat...:)
12. Pné Veronika (válaszként erre: 11. - Anyagi)
2009. szept. 27. 15:42
Igazad van... Szia. :-)
11. Anyagi
2009. szept. 27. 15:38
egy csipet szódabikarbónát bele
2009. szept. 27. 15:37
Valahol a szódaikarbónát is olvastam. De a krumpli is jó..
9. 91d4989ab9 (válaszként erre: 3. - Komoly)
2009. szept. 27. 15:34
bele krumpli viz csipetke, vagy bab viz csipetke és tejföl a végén rá:D
8. Pné Veronika (válaszként erre: 3. - Komoly)
2009. szept. 27. 15:33

Jól mondta az előttem író.


Egyébként van egy ilyen fórum, nézz körül ott is, ha gondolod:


[link]

7. winny (válaszként erre: 3. - Komoly)
2009. szept. 27. 15:33

Gyorsan rakjál bele egy jó nagy lereszelt krumplit!

Öntsd fel vízzel a krumplitól lesz sűrű szaftja is!

6. 52d3e0b8a8 (válaszként erre: 3. - Komoly)
2009. szept. 27. 15:33
Nem csinálsz belőle gulyáslevest? Ma azt készítettem, erről jutott eszembe. :)
5. Ekka (válaszként erre: 3. - Komoly)
2009. szept. 27. 15:32

Teszel bele krumplit egészben. Magába fogja szívni!

(Csak nem szerelmes a szakácsnő?:D )

2009. szept. 27. 15:32
Próbáld leönteni a szaftját, vagy csinálj alá új hagymát, és arra rakd át a husit.
2009. szept. 27. 15:30
Jól elsóztam a pörköltet,mit csinálhatok vele?
2009. szept. 27. 15:30
Ha leves: krumplit főzöl bele.
2009. szept. 27. 15:29
Ha sós lett az étel mit tudok vele csinálni?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook