Ha rántott patiszont készítesz, előtte besózod a patiszont? (beszélgetős fórum)
8. 25eed67283
2010. szept. 14. 09:46
Én mindenképp ízesítem valamivel. Nem feltétlenül sóval. Mondjuk ételízesítővel.
7. doresz88
2010. szept. 14. 09:46
A parizer sztem önmagában sós, a patiszont, cukkinit, tököt én mindig besózom. Mondjuk én addig hagyom úgy míg bírom, hogy minél több lé kicsöpögjön. Így kevésbé ázik el a panír. Nem mondom, hogy nem szokott vizes lenni, de közel nam annyira, mint ha nem csoöpögtetem le.
6. mmacus
2010. szept. 14. 09:45
Én be szoktam sózni egy kis időre. Ugyanígy a gombát és a cukkinit is.
5. bf5264a5b9
2010. szept. 14. 09:45
Igen, de csak rövid időre. Utána panírozom mint minden mást és kisütöm. Kb 7-8 mm széles csíkokat szoktam vágni, hogy biztosan átsüljön.
4. 3f5c70e7b8
2010. szept. 14. 09:45
Szia, és ételízesítö és só keverékével szoktam megszórni.
3. 25117645d2 (válaszként erre: 1. - Tücsimücsi)
2010. szept. 14. 09:44
Én enyhén besóztam, finom lett.
Sőt főzeléket is csináltam a fiamnak belőle, nagyon ízlett neki.
2. Manon
2010. szept. 14. 09:43
Szia
elméletileg be kell, de ne hagyd sokáig állni mert akkor sok nedvességet fog kiengedni.
1. tücsimücsi
2010. szept. 14. 09:42
2 éve készítettem ilyet és már nem emlékszem be kell -e sózni.
A parizert pl. nem kell...és vajon a patiszont??
Írjatok, légyszi, hogy szoktátok elkészíteni!