Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ha rántott patiszont készítesz, előtte besózod a patiszont? fórum

Ha rántott patiszont készítesz, előtte besózod a patiszont? (beszélgetős fórum)


1 2
2010. szept. 14. 09:46
Én mindenképp ízesítem valamivel. Nem feltétlenül sóval. Mondjuk ételízesítővel.
2010. szept. 14. 09:46
A parizer sztem önmagában sós, a patiszont, cukkinit, tököt én mindig besózom. Mondjuk én addig hagyom úgy míg bírom, hogy minél több lé kicsöpögjön. Így kevésbé ázik el a panír. Nem mondom, hogy nem szokott vizes lenni, de közel nam annyira, mint ha nem csoöpögtetem le.
2010. szept. 14. 09:45
Én be szoktam sózni egy kis időre. Ugyanígy a gombát és a cukkinit is.
2010. szept. 14. 09:45
Igen, de csak rövid időre. Utána panírozom mint minden mást és kisütöm. Kb 7-8 mm széles csíkokat szoktam vágni, hogy biztosan átsüljön.
2010. szept. 14. 09:45
Szia, és ételízesítö és só keverékével szoktam megszórni.
3. 25117645d2 (válaszként erre: 1. - Tücsimücsi)
2010. szept. 14. 09:44

Én enyhén besóztam, finom lett.

Sőt főzeléket is csináltam a fiamnak belőle, nagyon ízlett neki.

2010. szept. 14. 09:43

Szia


elméletileg be kell, de ne hagyd sokáig állni mert akkor sok nedvességet fog kiengedni.

2010. szept. 14. 09:42

2 éve készítettem ilyet és már nem emlékszem be kell -e sózni.

A parizert pl. nem kell...és vajon a patiszont??


Írjatok, légyszi, hogy szoktátok elkészíteni!

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook