Ha nyuszid van itt a helyed! (beszélgetés)
Pontosan nem tudom, mert egy állatkereskedésből "mentettem" a kis cukorpfát :)
Olyan 7-8 hónapos lehet. Az állatorvos azt mondta, már nőni sem fog :)
Mivel nem lehet tőle jóformán semmit sm csinálni, betettem a másik szobába, ahova nem nagyon járkálunk be. Tudom, nem kedves dolog, de tényleg nem tudok tőle alduni.
És mióta ott van bent, nem kapar! (Az ajtót azért kicsit nyitvahagytam)
Ötlet?
Szia!
Hány hónapos? A kaparászás annak lehet a jele, hogy kezd ivaréretté válni.
Hello!
Nekem is van nyuszkóm, lógófülű törpe :)
Nagy csibész, az biztos. Mostanában viszont rengeteget kapar és nem lehet tőle sem aludni, sem pihenni. Van valami ötletetek, hogy mivel lehetne leállitani?
Szia!
Szerintem minden nyúl más ilyen szempontból, van amelyik jobban igényli a simogatást, van, aki kevésbé és van, aki szeszélyes. Ő sem egyformák. Persze ahhoz, hogy szelíd legyen, kiskorától rendszeresen kell simogatni, hogy ne féljen. Ha úgy érzed, ebben minden rendben, akkor fogadd el, hogy ő ilyen.
(Kinek adtál csontvelőt?)
Szia!
Mi a neve?
Szia!
Nekem 3,5 éves törpenyuszim van.
2500t volt
Szia!
Sima házinyulak különféle szinekben. Már hat van. Régi húsvéti nyulak, amiket kiselejteztek, mert az ünnepek után már feleslegessé váltak. Kivéve persze az enyémet, őt meg kellett, hogy vegyem, gyönyörű!
Két fajta oltás kell nekik, a betegségek nevét meg nem tudom mondani. Van egy, ami szúnyogokkal terjed, azt fontosabb beadatni, főleg a nyári időszak előtt és van egy másik, valami vérzéses, ha jól emlékszem. Ahol mi voltunk, ott az első fajta 3000, a kettő együtt 4000.
Szia!
Nekem van egy nyulam plusz még másik néggyel is foglalkozom, amik barátoméknál vannak.
További ajánlott fórumok:
- Ha Te is magányos huszonéves vagy, akkor itt a helyed!
- Ha azt veszed észre, néha magadban beszélsz, annyi a mondanivalód, itt a helyed! :)
- Beszélgessünk kötetlenül bármiről, ha unatkozol itt a helyed!:)
- Felnőtt fejjel nehéz igaz barátságot kötni. Mégis milyen jól esne néha egy kis barátnős csevegés. Ha ez neked is hiányzik, itt a helyed :)
- ....szereted a kutyákat? Itt a helyed!
- 1978-as vagyok..ha te is ekkor születtél itt a helyed!:)) /33./