Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Szépet mindenkinek.
🌧❄️🌧❄️🌧❄️🌧❄️🌧
Havas eső esik.
Felszórtam a járdát, hátha nem fagy rá.
Kb. 4 hónapja van/volt az üzlet.
De köszönöm,,érdekes tudni:)
Pár ezer Ft-os műszaki cikkekkel nem foglalkoznak. Nincs alkatrész, nem éri meg javítani. Jó, ha van bütykölni szerető ismerős.
NDK kávédarálót azért kellett selejtezni, mert eltört a műanyag tető, amin van a bekapcsoló gomb. Amúgy műszakilag kifogástalan. Legalább 40 éves, már az ország sincs meg, ahol gyártották.
Én is csak akkor veszek újat ha valami elromlik.
Arra a szines fényesre gondolsz ami változtatja a szinét, ahogy melegszik a viz? Az nekem is tetszik.
Nem érdekük mókszolni(sajnos),,vegyél,vegyél,,,abból jön a pénzük.
Egyébként elgondoltam ha megakarnám javíttatni nem is tudom hová vihetném,,és valószínűleg nem is nagyon érné meg.Bár a férjem biztos szétszedi:))
Bizony, ritka is az ilyen megbízható és jó szerelő.
Egy ezermesterrel is nagyon jól jártam tavaly, hogy a bejárati ajtót meg tudta csinálni és megmentett egy cserétől. Az igazi ajtósok nem vállalták, még az sem ahonnan való volt az ajtó, csak ajánlgatták a cserét.
5 év alatt kihasználtad akkor.
A kb 40 éves kávédarálót kellett nem rég lecserélnem.
Szerencsés ha van jó szerelő.
Én sokat használom a vízforralót,,ez vagy 5 éves.
Biztos megsértődött:)
Reggel telefonált, hogy holnap 8-12 között jön.
Épp azon törtem a fejem, hogy mennyi az annyi amiért érdemes lesz javíttatni, de szerintem a szerelő megmondja, nagyon szuper szakember. A lányomékét csinálta pár éve, akkor 42 ezerért, de ajtót kellett cserélni és azzal együtt volt annyi. Nekik azt mondta, megéri, mert nagyon jó gép egyébként.
Akkor veheted a víz forralót, az enyém már jó régi, de nem is használom.
Gépek lázadása,,,pár hete voltunk a M,,,,markt-ban
Olyan szép vízforralók voltak,,hogy szinte azt "kívántam" ,hogy beadhatná a kulcsot a mostani.Mondtam is a férjemnek,,összenevettünk,,egy volt a gondolat.
Nos megkaptuk,,ma reggel nem indult.😮🥺🤭
Ma vagy holnap megy szerelő?
Drukkolok hogy valami értelmezhető megoldása legyen:)
Most jöttem fel,,itt nem esik semmi,,csak borús hideg van.
Sikerült bevásárolnom,,elfeledkeztem hogy gyalogosan azért van limit.Örültem mikor végre hazaértem.
Nyílt itt sarkon egy kisbolt,,tojás,zöldségek,édesség félék,szárazáruk voltak,,jó árakkal,jó kínálattal.Örültem neki.Ma hatalmas betűkkel ,hogy a NAV bezáratta.
Jó reggelt és szép napot kívánok mindenkinek.
Felhős van és -2 fok.
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!