Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Ha korábban rendőrségi kihallgatás nem volt, akkor valószínű, hogy tanúként hívnak be? fórum

Ha korábban rendőrségi kihallgatás nem volt, akkor valószínű, hogy tanúként hívnak be? (tudásbázis)

1 2
2012. nov. 14. 13:53
Pár hónapja kérték be az anyagot... az eset több mint 5 éve történt, 2007 őszén (ráadásul 2007 decembertől két évig gyeden voltam)
2012. nov. 14. 13:52
ja pár hónapja, akkor nem biztos, hogy emlékszel.....
7. 342bae44d8 (válaszként erre: 6. - Trapiti)
2012. nov. 14. 13:51
mikor volt?
2012. nov. 14. 13:49
Pár hónapja kérték az osztályunktól hogy a dokumentációt adjuk le. Dokumentáció nincsen, a beteg a trauma ambulancián volt. Az egyik mentős kolléga mondta állítólag a vallomásában, hogy ott volt egy anesztes aki segített ellátni a beteget (azt sem tudni, orvos, vagy asszisztens-e) Én voltam háromból az egyik ügyeletes, de abban biztos vagyok, hogy minden betegről akit ellátunk írunk jegyzőkönyvet, erről meg nincsen... Ráadásul a leírt körülmények sem ismerősek, amúgy elég extrém, ha ott lettem volna, derengenie kellene... :(
2012. nov. 14. 13:43
Ja,ez az ügy is már 3 éve húzódik.Tehát lehet 6 éves a te ügyed.
2012. nov. 14. 13:40
Én is épp tanú vagyok egy ügyben.Ezt megelőzte rendőrségi eljárás,hisz a vallomásomat anno ott vették fel.Gondolom nálad is ez lett volna,ha büntető ügy.
2012. nov. 14. 13:39

Ma kaptam egy értesítőt, de még nem tudtam átvenni a levelet... ha minden igaz idézés a PPK Bírósághoz.

Kérdésem az lenne, hogy jól gondolom-e hogy ha korábban rendőrségi kihallgatás nem volt, akkor valószínű tanúként hívnak be?

(Kórházi orvos vagyok, még sosem jelentettek fel, de most lehet hogy "mellékszereplőkén" belekerületm egy ilyen ügybe... ha az amire gondolok, 6 évvel ezelőtti eset, kb. semmire nem emlékszem...)

Ez most polgári peres ügy lehet? Ha büntetőper, akkor gondolom rendőrségi eljárás előzte volna meg...

2012. nov. 14. 13:38
?
2012. nov. 14. 13:36
Bírósági idézés
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook