Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Szia! Mármint mi után egyből?
Nekünk még semmi nem érkezett sajnos.
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy akinek van ügyfélkapuja,megkapta már a tárhelyére az értesítést az adóbevallásról?
Nekem úgy rémlik tavaly ilyenkor már megérkezett,most van valami változás hogy később küldik ki?
Sziasztok
Január 12 én adtam be a végzés megjött hogy a vissza igényelhető adót ki utalják az adoszamlan szerepel de a bevalláson még mindig az szerepel hogy beadott
Ilyenkor mi a teendő?
Sziasztok.
Ha postára kértem akkor mennyi nap is amikor kihozza a kiutalástol számitva?
30 napjuk van de az első utalás minden évben március 1 :)
szóval jól utalnak
Egy x maradt le a férjnél erről jott tárhelyre értesítés. Azt helyesbítettem és ezt írja ki.
Akkor az előző bevallás összegét jóváírják attol függetlenül. A bevallásnál az összeg nem változott.
Jelen bevallása helyesbítő bevallásnak minősül. Tájékoztatjuk, hogy erről a bevallásról az adószámlára összeget nem könyvelünk. (Hibakód=<M022>)
Sziasztok!
Mit jelent ez?
Hogy tudom visszaigényelni a pénzt?
Nem enged fotot feltölteni
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?