Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Igen és pont sajnos ez is benne van a szabályuk között hogy március 1 előtt nem utalnak.
Minden évben januárban adjuk be március 1 előtt sosem kaptuk még csak tavaly
Ez nem teljesen így van mivel március 01. előtt nem utalnak akar mikor is adtam be. Ezt a kis tájékoztatóban le is írják.
A tavalyi év különleges eset volt
Sziasztok.
Február 2-án lett beadva a bevallás könyvelő csinálta. Kb mikor kaphatjuk meg a pénzt, számlára jön.
Sziasztok fórumtagok! Jó reggelt mindenkinek! :)
Tudom,hogy már sok egy ilyen kérdés volt.De szeretnék tőletek kérdezni valamit. Tegnap elkészítette a bevallást a könyvelő, ma adom fel. Maradt akkor a harminc nap az érkeztetéstől? Illetve,hogy nekem be figyel a Március 15.-e.Az ünnepnap nem számít bele a harminc napban igaz? Köszönöm, ha válaszoltok.
Szép napot kívánok : Dóri
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?
- Aki március 21-e körül igényelte vissza az adóvisszatérítést postai kifizetéssel, megkapta már?