Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Sziasztok!
Március 26.án adtam le a papirjaim adóvisszatérítés!
Személyesen vittem be! Számlára kértem az utalást!
Április 26.án hétfőn fogom megkapni? Ha valaki ért hozzá és leirná azt megköszönném! Szép napot nektek!
Az ügyfélkapun beadottakkal nem szokott csúszás lenni. Ha hibás lenne, akkor már értesítettek volna. Olyan szokott előfordulni néha, hogy nem kerül rá a számlaszám, esetleg elírják, vagy címet írnak helyette, de számlára várják.
Ezek nem számítanak hibának a NAV szempontjából, de időben emiatt nyilván csúszás lesz.
Igen,bocsánat :)
Akkor holnap várom
Valami akadálya lehet hogy nem kapom meg esteleg? (Semmi e-mailt nem kaptam hibáról)
Sziasztok!
Tudok 30ig számolni, de most azért csak megkerdezem. 15-én adtam be ügyfélkapunk keresztül, meg is érkezett az elfogado nyugta. Viszont az adoszamlara 16-i dátummal van felvezetve. Utalassal kértem. Ilyenkor mi az utalás napja, ma nem érkezett meg.
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?