Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
szia !
köszönöm a választ , holnap van egyébként a 30. nap , mert február 2- án küldtem be ügyfélkapun, így van rá esély, hogy ma jön vagy csak hétfő? :)
sziasztok!
azt szeretném kérdezni, ha a bevallás állapota Elintézett az mit jelent? - ebeven néztem meg.
Na akkor nekem kB hétfőn lessz már csak belőle valami vagy utána... Mert fbr. 3-an lett elfogadva
Köszönöm szépen a válaszod aranyos vagy 🤗☺️
Szia!
Mikor megírják mikor adták be ügyfélkapun akkor nézem a naptáram és a következő naptól kezdve számolom a 30 napot. A 30. Napon kapja meg mindenki, ha szombatra esik a 30. Nap akkor még pénteken kiutalják, ha vasárnapra akkor csak hétfőn ☺️ Persze, ha postán kérték akkor plusz 2-3 nap ☺️
Szia ne haragudj mar hogy megkerdem de te honnan tudod hogy mikor kapja meg ???vsak azert kerdem hogy mindenkinek valaszolsz
Nem rosszbol kerdem☺😊
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?