Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Sziasztok!
Ügyfélkapun lett leadva január 31én ma számlán volt az adó MKB bank
További szép napot!
Sziasztok!
Én Február 17-én adtam be személyesen a navba az adóbevallást , postára kértem mikkor kapom meg kb? Mennyivel több idő mintha kártyára kértem volna ?
Köszönöm a válaszod !
Legyen szép napod !
Sziasztok! Aki február 1. Előtt adta be bármely formában az adó bevallást. Ők Március 1-2 hetében meg is kapják. Március 1-től utal a Nav! 30 Naptári nap. Posta jó esetben 2-3 napot tesz rá. Hétvégére esik akkor következö munka napon elutalják. Kár nézni az ügyfél kaput ha nem kapott levelet/e-mailt akkor minden rendben van és 30 nap utalnal! Akinek pótolni kell jelez a Nav mindenképp. Hiba kódokat küld ha valami nem jó azt lehet javítani ügyfél kapun és személyesen is. De ilyenkor már jobb személyesen, hogy biztos jó legyen minden. Az, hogy ki mit lát az ügyfél kapun +/- arról is értesít a Nav. Tiltani nem tilt le belöle. A Nav felé a tartozást igen. Személy gépkocsi adó TB ilyenek. De a többit kiutalja. Lényeg, hogy 30 nap ö küldi is. Bank is mikor írja jóvá bank függő. De aznap jóvá szokta írni. Kár egy nap megkérdezni 3x is, hogy mikor jön. Sajnos ilyenek miatt járkálnak be a Navhoz, hogy mikor utalnak.
/Nav dolgozó. /
Sziasztok !
Február .-án adtam be ügfélkapun a bevallást , viszont most látom , hogy van egy ilyen megjegyzés :
"A 107-110. sorokban az egész év mezőt csak akkor töltse ki, ha valamennyi hónap mezőben azonos eltartotti kódot kell szerepeltetnie. (Hibakód=<M750>)"
Kell csinálnom javítást ?
Segítsetek kérlek
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?