Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Ugyfelkapu-belepes után balmenu sor lenyit,NAV szolgáltatások,adoszamla,adoszamlat megnyit és ott letudod kérni,letöltötte azon rajta mikor érkezett be,és mikor könyvelte le..
Sziasztok. Én postán adtam fel. Nekem csak annyi a kérdésem hogy ügyfélkapunk hol tudom megnézni hogy mikor érkezett be. Olvastam olyat hogy az adószámlán látszik de nem tudom hol kell kersni 😀
Szia szerintem pénteken még kapod mert nekünk kártyás és Feb.7.én küldte be a könyvelő kormányablakon keresztül és én holnap kapok mert volt itt olyan aki Feb.6 adta be és ma kapta meg számlára ,a posta az kb 3 nap !
Szia. Mint Nav dolgozó. 2x is leirtam már a csoportba dolgokat az utalásrol is számla vagy posta erröl is írtam. 30 nap nem munka nap. Naptári nap. Ha hibakod van azt javítani kell mert ha hiba kódot mutat addig a rendszer nem fogadja el nem bírja be venni az ellenörzést. Nem engedi tovább a rendszer. Igazad van egy nap 20x megkérdezik de ki mire kérte attól függ. Ha hétvégére esik a következö munka nap ott lesz a pénz. Napi szinten 100x ezért telefonálgatnak be a Navhoz is. Mert türelmetlenek 30 nap.
Sziasztok,én 8. án adtam fel postán,9.én beérkezett. Szerintetek megkapom a héten??
Szia. Ügyfélkapun vagy postán adtad be?
Pènteken nullàzodot ma kaptam meg
Biztos hogy nem multhèt pènteken nullàzodot ma vettem fel jövöhètre vàrd
Sziasztok!
Ma telt le a 30 nap, február 06-án adtam le az adóbevallást. Beszéltem a postával,azt mondták hogy elméletileg Péntekig megkapom a pénzt. Gyakorlatban ez most mit jelent, akinek postán jött az adóvisszatérítés mennyit kellett várnia?
Saját magamnak töltöttem ki, ha hibás lett volna akkor nem látszanak az adószámlán az összeg? Levelet nem kaptam hogy hibás.
Az attól függ mikor vették át és mikor dolgozták fel. Szerintem jövöhéten péntekig meg kapod
Szia. 8án meg is jelent az adószamlan vagy csak 9 én? Én 7 én adtam fel postán ajanlott elsőbbséggel és 9én lett az adószamlan . Még semmit nem kaptam az adószamla sincs nullázva
Szia. Postán küldted vagy ügyfélkapun?
Sziasztok..
Én február 06.-án adtam postára a bevallást..[ajánlva-elsőbbségivel]
Mikorra várhatom az utalást?
Válaszokat köszönöm
Írni egyszerűbb, mint gondolkozni....
Nem mert plussz 2napot rákell számolni mert a február 28napos
Sziasztok!
Valakinek van már kész adóbevallás tervezete?Nekem tavaj hamarabb kész volt mint 15.-e.Már március 8.-án kiutalták a pénzt is.Most még semmi tervezet sincs kész.
Szia én 7.én adtam be és semi ,holnapra várom akor te pénteken kapod meg!
Februàr 8 àn let be adva ügyfél kapun màra vàrhatom az utalàst
Sziasztok 6. Adtam be most jött a pénz. Szép napot mindenkinek.
Minden esetben kiutalás napján késő este vagy másnapra nullázodik.De előfordul már olyan is,hogy rég megjött az utalás,de csak napokkal később nullázodott. Mivel február 28 napos volt igy akik februárban adták be 2 napot hozzá kell adni és úgy jön ki az utalási dátum. (+- hétvége természetesen) Ha valaki mégsem kapja meg ott egyéni probléma lehet.
Febr.6 érkeztetés
Most jött az sms.K&H Bank.
Ebben a percben még érkezett a számlámra Ersete bank szép napot
Szia nekem is február 6 volt az érkeztetés és nekem sem 0 zóddott semmi még én is várom mára
Sziasztok,jo reggelt.
Febr 6 érkeztetés,várom ma.
Még nem nulla semmi a számlán.
Sziasztok nekem még ott virít rajta az összeg
Syasztok!
Az adószámlán lenullázodott mimden, 02 kiutalás. Postára kértem szerintetek pénteken megkapom?
További ajánlott fórumok: