Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Sziasztok én 9 én adtam fel elsőbségivel.12 volt elinttézet állapotban.tegnap járt le a 30 nap.
Ma reggel utaltak.
Ha valakinek segítség 30 nap után utalnak más nap rajta van a postán meg 3 nap kb
Adószámla lekérdezés!
És ott lesz hogy adat elérhető 1 napig. Úgyhogy nekem már holnap rajta kell hogy legyen ha jól tudom
Nekem is 14diken érkezett be . Tegnap nekem is azt mondták hogy ki utálják! De ha van ügyfélkapud azon keresztül megtudod nézni .
Van egy olyan hogy NAV AP . Applikáció le lehet tölteni.
És nekem azt írja hogy várakozási idő 1 nap ! 😊 Remélem holnap már megjön 😊
Az éves bevallást 12.-én ügyfélkapun. Ezt kaptam meg ma.
Az önellenörzést (az előző bevallásban nem vettük igénybe az első házasok kedvezményét) ez 13.-án lett beküldve ügyfélkapun. Gondolom az majd holnap jön.
Sziasztok. Február 23-án adta be a könyvelöm ügyfélkapun keresztül.
Aznap érkeztették.
Minden esetben megvárják a 30napot utalásnál?
Vagy van remény hamarabb megkapom.
Szabolcs Szatmár Bereg Megye.
Ebbe a navaplikacioba nem lehet megnézi hogy mikor utálja?
Vagy ha már nem mutasa az összeget akkor már utalás alatt van ?
Dejooo 😊😊
Úgy be várják ezt a 30 napot 😡
Szia
Én 14 én vittem be személyesen érkeztették is holnap nem lesz utalás mert rövidebb volt a február és 15 péntek így csak hétfőn kapjuk meg! :)
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?