Sziasztok. Nekünk 16.án érkeztették. Telefonban azt mondta ügyintéző, hogy 17.-re van kiírva az utalás, de az mivel vasárnap, így hétfőn fogják. Hát kíváncsi vagyok, ma tényleg érkezik-e.
Nézd meg a zöld velvenyt és nyomon tudod követni hogy mikor érkezett be :) a beérkezett naptól számolj 30 napot 🙂 plusz ha postára kérted ha jó hiszem arra még plusz 3 napot rá kell számolni
Szerintem az esedékesség az hogy mikor érkezett be . A leválógatás szerintem hogy mikor lett elkönyvelve . Enis olvastam nekünk is le teltt már a 30 nap még múlt héten és még semmi nem jött
Sziasztok! Nejemnek február 15.-én adtuk be nekem február 16.-án adtuk be ügyfélkapun keresztül mind a kettőnknek a beadás napján jött is az elfogadó nyugta, utalással kértük számlára mind a ketten.Szerintetek lehet várni már holnap mind a kettőt vagy esetleg az egyiket hétfőn a másikat csak kedden?
Sziasztok Szerintetek holnap megkapom az adót? február 14 dikèn érkezett be.! Múlt héten telt le a 30 nap azóta semmi nemjot ! Remélem holnap már rajta lesz 😀
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy a gyerekek után jár vissza adóm és február 22.én beérkezett a navohoz március 22.én jár le a 30 nap a kérdésem az hogy 30.nap utalják vagy 30 napon belül postai úton várom köszönöm