Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Kapott valaki már pénzt?14en ért be a bevallás. Ma van 30.nap.
Kapott valaki még így délután?
Az azt jelenti hogy azt az adatot egy napig látod aztán újra lekérheted a folyoszámlárol utalás után 1-2 nap nulázodik az egyenleg egyébként már én sem bízok benne hogy ma lenne
Csak azt nem értem hogy tegnap óta ez a navos applikációba miért írja ki hogy Adat Elérhető (Napig) 1
Ez most mit jelent ? Hogy 1 napig elérhető? Vagy utalt és akkor csak holnap lenne rajta ?
Már ki is cseszet 🤣 mert még semmi nem jött. Majd szerintem Hétfőn! .
Nagyon be várják 😡
Sziasztok.nekem is ma jár le a 30nap de még nem jött semmi.
Az majd csak hétfőn szerintem
VALAKI KAPOTT MÁR AZÓTA? .
Akinek 14.dikèn érkezett be ?
febr8.-an tettem postara,13.an erkezett be,es ma kaptam meg a penzt.
Ebből majd csak hétfőn lesz valami... 14. én érkezett be az enyém is. Kitartast mindenkinek! 🙂
Értem nekünk feb 14 volt a be érkezés de már akkor mutatta az egyenlegen az összeget
Én is akkor várom de még semmi...
Én nem azért kérdezem mert nekem 0 Ft ír és kapok pedig vissza elvileg és multhonap 20 an lett be adva az adobevallas.
Azt csak utólag veszik le nekünk tavaly is már kiutalták és csak 1-2nap múlva volt nulla az eghyenleg
Én is hívtam őket. Ügyfélszám nélkül nem tudnak felvílágosítást adni. De ha valami nem lenne jó a bevallásba már küldtek volna levelet nem?
Én nem is birtam hivni őket mert valami ügyfelszamot vagy mit kérnek
És aki jovohetre várja mert akkor telik le a 30 nap annak mit ír az adoszamla?
Február 10-én szombaton adtam fel az adóbevallásom Székesfehérváron. Azt lekésőbb 13-án megkellet hogy kapják. Eddig még semmi. :(
Van olyan aki 12.diken adta be és 14 érkezett be ? .
Ma van a 30 nap . Kedden felhívtam a napot hogy ezen a héten ki utalja e és mondták hogy ki . De még nem érkezett semmi! .
Ebből szerintem már csak hétfő lesz
Akinek közel van az utalás pl ma az néze meg már a nav mobil applikacioba hogy rajta van az adószámla lekérdezésbe az egyenleg amit vissza kap ?
Nekem 13-àn érkezett be. De még semmi
Sziasztok! Február 20 án lett beadva az adóbevallás és már az nap meg is kaptam az elfogadó nyugtát. Mikora várhatóm az utalast?
Sziasztok.
Február 23-án küldte be a könyvelő ügyfélkapun. Aznap érkeztették.
Megkapom márc 22én vagy csak majd 25-én.?
Azért gondolom mert a február 29napos volt..
Számlára kértem.
Szabolcs Szatmár Bereg Megye.
Szia ezek szerint igen! Nekem 14.-ike és itt azt írták az előttem szólók hogy a jövőhéten hétfőn lesz számlán
Sziasztok
Nekem ugyfelkapun lett beadva februar 15-en,akkori a nyugtam is. Szamlara kertem.
Akkor csak jovoheten varjam?
Hétfőn adják postára. 3 nap kb. Csütörtök Péntek kb.
Február 15 én kaptam elfogadott nyuktát mikora várhatom postán
Ha én február 19 én elfogadott nyugtát kaptam akor mikora várhatom postán
További ajánlott fórumok: