Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
30 nap hivatalosan.
Ha csak később utalnak, akkor jogosultá válsz késedelmi kamatra. Persze ezt külön kérni kell, mert különben "benyelik"!
Ja, ha nekik kell valami, azt persze nem feletik el!
ez jó kérdés hogy mikkor utal az apeh.
szerintem előző nap akkor reggel rajta van amugy tudomásom szerint nem utal napközben
Én is most hallottam.Szintén 100 fölött Budapest febr.17-én lett postára adva elsőbbségivel. Ma jelent meg a bankszámlán.
G betűs
Már nagyon várjuk :), de a T betű még odébb van :(, ha tényleg ABC sorrendbe haladnak. Bár szerintem a beérkezés sorrendje lenne megfelelőbb.:P
Febr. 2-án adtam fel Székesfehérvár.
Némi jó hír székesfehérváriaknak: most hallottam Fejér megyéből olyanokról, akiknek szintén 100 feletti az összeg, febr. 18. környékén adták fel, és ma megkapták. (Átut.) tehát már talán látni a fényt az alagút végén :-)
Bár úgy tűnik, ABC sorrendben haladnak - de ez csak egy ötlet (akik megkapták G, I betűsek) - elég fejetlen rendszer lenne, de nincs kizárva...
Ma a számlámra került a pénz. Február 23-án adtam fel Tatabányára. Az összeg 100 ezer forint feletti! Remélem megkapja most már mindenki. megértem a felháborodásokat. Én azt hiszem szerencsés vagyok, na meg mázlista! Várom. hogy megszülessen a kisbabánk aki már bármikor jöhet. Lehet, hogy erre a híre beindul?
Sok sikert mindenkinek!
Na Én most telefonáltam és azt az információt kaptam, hogy a héten vagy a jövőhét közepéig meg kell kapnom!
Aki a mult héten adta be az nem kaphatta még meg!!!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?