Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
egyfolytába hívom a tatabányai apeh-ot de ugy néz ki csak a kisemberek dolgoznak
egyszerűen nem veszik fel
Jó reggelt mindenkinek!
Végre megjött nekünk is, "röpke" 6 hét után.
Jó reggelt mindenkinek!
Végre megjött nekünk is, "röpke" 6 hét után.
Én letojom a kamatot semmi nem érdekel!
Már nem tudom kihez fohászkodjak, hogy ne legyek ellenőrzés alá véve!
Mindenem rendben van, de olyan gyomoridegem van ha rágondolok, hogy esetleg behívnak az APEH-hez, hogy remeg kezem lábam!Vagy Csak váratnak és húzzák az idegeimet?
sziasztok én febr12.én adtam fel és még mindig semmi!!!!kész röhej!
várpalotán már megkapta valaki 100e ft fölött?
március 13-án küldtem el,még semmi. Pest megyés vagyok.
Van még valaki innen?
Nálam szintén 150 körül és Szfvár :)
Remélem,nem felejtenek el minket...
Szerintetek,ha az ember rájuk telefonál,akkor gyorsabb, okosabb lesz ? :P
Sziasztok!Én Febr.10-én adtam fel a bevallást(Budapesti vagyok)és ma rákérdeztem, hogy mikor várható a visszatérítés(117000)erre megnézte a hölgy és "kiválasztás alatt vagyok"!
Tudja valaki hogy ez mi?Minden papírom rendben van, átnézte az APEH mielőtt beadtam!
Helló!
B-A-Z. megyéből kapott már valaki pénzt? Feb. 17-én adtam fel azóta a nagy semmi, pedig nálam is van fizetnivaló.
Én ma ujra hivtam őket Tatabányán. 12-én adtam fel és 141e jár vissza.
Aztmondták hogy át van adva utalásra a pénz és hétfő-kedd mire a számlámra érkezik.
Már alig várom!
Nem olvastam vissza az összes hozzászólást, tudja valaki, hogy Bács-Kiskunba utaltak már???
Nekem is gyűlnek a fiókban a rezsicsekkek:(((
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?