Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
A remény szertefoszlott nem jött ma sem .Kezdek iiiiiiiiiiiiiiiiiideges lenni.
Új nap új remények várhatjuk a postást.
Nekem még mindig semmi.Pedig reménykedtem
Én febr.08.-án adtam fel a bevallást,de még nem kaptam semmit.Postán kértem a kifizetést.Remélem a héten megkapom.Ha nem jól készítettem volna el ,akkor már kaptam volna értesítést.
A 30 naptári napot számold, számít, hogy 28 napos volt február. Ha febr. 15-én adtad fel, akkor beért kb. 18-án, akkor min. márc. 19. a legkorábbi kiutalás napja.
Van valaki Veszprém-megyéből aki kapott már vissza?
Nekem azt mondták ,hogy aki postán adtafel csak március 1-től kezdik a feldolgozást.Van valakinek infója erről??
Sziasztok!Van valaki,aki február 15.-én adta fel postán?Tudja-e valaki,hogy hogy számolják azt a 30 napot?15-15-ig vagy számít az,hogy 28 napos volt a február?
nekem február 12-i dátummal válasz is jött, hogy intézkedtek a kiutalásról, mégsem kaptam még pénzt. ez van. Pedig jól jönne:(
Sajnos most lehet rá számolni akár egy hetet is, a posta a ludas, volt ajánlott levelem ami egy hétig ment a múlt hónapban, és ez többször is előfordult. A legjobb egy levél volt, ami 3 hét alatt ért a címzetthez ajánlottan. Nagyon durva.
Nekem személyesen adta be a könyvelőm a kerületi kirendeltségre febr. 11-én.
Hát én még nem kaptam...febr. 12 -én adtam fel,ajánlva,13-14-én már meg kellett kapják... Ma 16-a van...
Meglehet kérdezni mikor adtad fel?
Sziasztok! Nekem ma már a számlámon van a pénz. Kitartás mindenkinek!!!
Minden képen reggel 9 óra körül már tudni fogom helyzetet s azonnal írok. Remélhetőleg jó hírt.
Ugye jelzed ha megkapod a pénzt?
Bízom én is bennük remélem küldik holnap vagy legalább a héten.
Február 9-én küldtem be a bevallást ügyfélkapun keresztül és március 11-én a számlámon volt a pénz. Idén tartják a határidőt.
Jajj énis úgy várom, hogy leteljen az idő. Annyi mindenre kell a pénz:( Már előre el van költve:(
Mi február 12-én adtuk postára kb 15 én be is érhetett jelzés hogy nem jó valami nem jött .De pénz még sehol talán holnap bízom benne.
Ha rossz valami, küldenek levelet. Ha hiányos akkor is.
Nekünk még minimum 2 hét. Mert ha febr. 24-én adtam fel, az kb. 26-ra ért oda. És 26-ig még 13 nap van. Úgyhogy várok türelemmel.
Egyébként, ha nem jó, vagy valami hiányzik róla, akkor tényleg küldenek levelet, vagy jeleznek?
Én az abevjava progival csináltam, mind az enyémet, mind a férjemét legalább 5-ször átnéztem, ellenőriztem az utolsó betűig. Remélem jó lesz. Tavaly is én csináltam, és semmi gond nem volt:)
Reméljük a legjobbakat.
Mi Február 3-án adtuk fel, és telefonon azt mondták, hogy 8- án érkeztették be a bevallást.
Türelem, meg fog jönni a pénz, de számoljatok néhány napot plusszba, mert nem a feladástól 30 nap, hanem a beérkezéstől. Tehát amikor a bélyegzőt rányomják az APEH-nál. Ez + 2-3 nap.
Nyugi, mindenki megkapja, a feladástól számított kb. 32-34 naptári napon belül.
A beérkezés számít, és sajnos felénk tapasztalat, hogy a posta néha egy hétig viszi az ajánlottat. Ha most jár le a 30 nap, így számolva, akkor jó eséllyel kedden ott van a számládon.
Sziasztok!
Február 9. -én adtam be a bevallásom, 12. -én járt le a 30 nap. tehát tegnap. És nem utaltak.
Könyvelő csinálta, és azt mondta ha probléma lenne vele, már küldtek volna levelet a beérkezéskor, mert már ezzel rágtam a fülét tegnap. Ma is néztem nem jött a számlámra pénz. Ezekszerint 16án fogom megkapni?
Amúgy ezt sem értem. . . a feladást nézik beérkezésnek vagy a tényleges beérkezést? mert akkor az kb 11. ha 11. -ét vesszük alapul ma jár le a 30 nap. Ugyanakkor az egyik kolléganőmnek már egy hete visszautalták, pedg egy héttel később küldte be mint én.
A vissza járó összeget 3 részben kaptam meg.Idén személyesen vittem be a kirendeltségre.Remélem nem hiába
Igen.Először is eltünt az M1 lap ha jól emléxem.Azon volt a biztosításból jóvá írható adó.Be mentem reklamálni,akkor kiderült hogy nem jár vissza semmi mert 2006 ban adó hiányom volt.Szerintük!!Akkor nem írtam rá a munkáltató által le vont adó összeget.Újra be kellett nyújtani a 2006-ot majd önellenörzést 2008-ra.minden esetben 30-30 napot kellett várni.Amikor nem birtam cérnával,reklamáltam az apeh oldalán interneten.Akkor gyorsultak fel az események.Valamikor szept-okt körül sikerült behajtanom a pénzem.3 különböző apehban voltam + interneten reklamáltam
Mi történt,ha szabad tudni?
Én febr 18.Személyesen vittem az ügyfél szolgálatira.Nagyon izgulok.Tavaly nagyon megszívattak
Bízzunk benne.:-) Mi február 26.-án adtuk fel.
További ajánlott fórumok: