Ha a hús nem nyálkás, és nincs elszíneződve, viszont volt kicsi szaga, akkor az fogyasztható még vagy romlott? (tudásbázis)
igen :D
habár engem nem mozgat meg kicsit sem a vadhúsok ÉRLELÉSE, mivel soha nem ettem meg semmiylen vadhúst :)))
Gyakran előfordul, hogy a becsomagolt húsnak van egy kis szaga. Főleg nyáron. Én olyankor többször átmosom. Ha nem zavaros a víz, akkor nincs baja,
De te ezen már túlvagy, nem is tudom, miért írom.
De a fövő, sülő húson érződik milyen az illata. Ha jó, egyétek jó étvággyal. Viszont tényleg ne mondd el az aggodalmadat a családnak, ha a kaja már az asztalon van.:)
na, bakker! :) nekem volt időszakom, amikor menses alatt minden szagra úgy reagáltam, mint a terhesek :)))) Reggel az utcán a frissen borotválkozott, aftershave-s pasikat majd háton hánytam, és úgy mentem, mintha bójákat kerülgetnék, h kitérjek a kondenzcsíkok elől :)))) A banya parfmökről már ne is beszéljek :)))
Lehet neked is csak ezért szagos a hús :)))
Némelyik húsnak tényleg van egy kis szaga,de attól még nem feltétlenül romlott.
Én egyszer úgy jártam,hogy a húsnak nem éreztem szagát,de a húsleves szaga nem tetszett,így ment a kutyának.
Sztem ha főzés közben nem büdi,akkor jó!
Picit off, és remélem érted a tréfát, de nem bírom megállni, hogy meg ne kérdezzem,
Nem vagy te terhes? :DDDD
Tudod, a szagok :)
Bízom benne,még soha nem jártam így,ezért vagyok ennyire tanácstalan!
Köszönöm a segítségetek!:)
No para, nem lesz gond. Főleg ha megkóstolod, és úgysem érzel semmit.
Mondjuk az ebéd élvezetes elfogyasztása érdekében jobb, ha ezt az infót megtartod magadnak.
Akkó má mindegy. :)
Kóstold meg, oszt kiderül :)
Áztasd be ecetes vízbe.
(Majd minden étteremben ezt csinálják. Még akkor is, ha nyálkás.)
További ajánlott fórumok:
- Mely ételeket jobb kerülni a terhesség alatt, illetve mik azok, amik fogyaszthatóak?
- Medencénkben a víz elszineződött... Valakivel előfordult már?
- Tudnátok ajánlani valamit, amivel szép fehérré varázsolhatnám a mosdómat és eltüntethetném a nem kívánt foltokat, elszíneződéseket?
- Szájban jelentkező, nem letörölhető fehér elszíneződés mi lehet?
- A xilit nevű édesítőszert fogyaszthatják kismamák is?
- Az egy évvel ezelőtt lefagyasztott Drezdai kalács (Stollen) fogyasztható még?