Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ha a hús nem nyálkás, és nincs elszíneződve, viszont volt kicsi szaga, akkor az fogyasztható még vagy romlott? fórum

Ha a hús nem nyálkás, és nincs elszíneződve, viszont volt kicsi szaga, akkor az fogyasztható még vagy romlott? (tudásbázis kérdés)


1 2 3
2013. ápr. 28. 11:35
Pénteken lett vásárolva a hús,természetesen hűtőbe volt,de ma mikor főzésre került akkor éreztünk egy kis szagát...Nyálkás nem volt és a színe se volt opálos vagy másabb!Nem tudom ehető-e így még?
2013. ápr. 28. 11:34
hát én biztosan nem enném meg a büdös húst, ha kicsit, akkor sem...
2013. ápr. 28. 11:33
Ha a hús nem nyálkás, és nincs elszíneződve, viszont volt kicsi szaga, akkor az fogyasztható még vagy romlott?
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook