Gyulladt fog húzásával kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok? (tudásbázis)
Szia!
Sajnos nekem friss tapasztalatom van e dologgal kapcsolatban.Nekem is gyökérkezelték a bal alsó 6-os fogamat, sajnos sikertelenül, pedig két hónapig jártam csak erre. A gyulladt fog kihúzása nekem nem fájt, bár én sem olyan helyre mentem, ahol lidocaint használnak, utána viszont belobbant a gyulladás, és a fogmeder gyulladt be. 5 hétbe tellett mire lehúzták a gyulladást, hozzáteszem, várandós vagyok, tehát nem egyből antibiotikummal kezdtek. De. Először nekem is a Dalacint írták fel, ami nem használt. Aztán jött az Augmentin, mivel már csonthártyagyulladás lett belőle, az viszont egy hét alatt lehúzta. Közben 3-szor kaparták ki a sebet... 1-1-1 hét különbséggel... Szóval van olyan, hogy a Dalacin nem használ, hiába arra mondják, hogy az a legjobb fogra. És ezt már a Mária utcai klinikán mondták, mert kínomban már odamentem segítségért. Szerintem egy próbát megér az Augmentin, mert a gyulladás sajnos képes tovább terjedni a szövetekben és a csontokban is, és ez a fajta fájdalom iszonyat. Jobbulást kívánok Neked!
Sajnos ebben a témában van tapasztalatom :(
Bal felső 6-ost húzták ki,nem lehetett már vele mit csinálni,mert letört a koronarész és csak a gyulladt gyökerek voltak az ínyemben.Maximális adag fájdalomcsillapítót kaptam,éreztem picit,de egyáltalán nem volt vészes.Sokkal rosszabbra számítottam.Akkor még javában a közepén voltam a pánikbetegségnek,már a váróban alig tudtam magamról,az ájulás szélén álltam.Ehhez képest vigyorogva jöttem ki :)
Nem hiszem,hogy ordítani fogsz,ha jó a doki semmi baj nem lesz! Amúgy nem könnyű ám közben ordítani,max valami hörgés ha ki fog jönni :DLegalábbis nekem nem ment volna :D
További ajánlott fórumok:
- Repülő úttal kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?
- 16. heti AFP vizsgálattal kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?
- Felmondással kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok? Sürgős!
- Cipő garanciájával kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?
- Mávval, utazással kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?
- Huggies pelus méretével kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?