Gyűjtsünk össze reggeliötleteket kenyér nélkül! (beszélgetés)
Erre kíváncsi vagyok, hogyan készíted.
A muffin is jó ötlet. Kipróbálom.
Sziasztok!
A tejbezabira én is szavaznék! én vaníliaporral szoktam készíteni. Ez őrölt vanília és tejpor keveréke.(cukormentes)
Az abonett szintén egy jó dolog. Korpás változata kifejezetten jó hatással van a szervezetre és egy szelet csak 17 kcal. Valamint ott van még a pászka, a wasa kenyér + frazer crisp. nagyobb üzletekben 100% hogy kapható pl: tesco.
Zabkorpás fahéjas alma is isteni és laktató! Ha valakinek kell szívesen emgadom a receptjét. Mézes chilis banán szezámmaggal szintén 5 perces művelet , és finom. Megadja a lendületet az tuti:)
Amit még ajánlanék ha valakinek pl körömproblémái vannak, hogy reggelire 1 egész banán 100%os almalével turmixolva.
Fincsi "maradékokból" szoktam csinálni tojás muffint.
Gépsonka, zöldfűszerek, pici olaj, sajtok és a tojást összekeverem, ízesítem, majd szilikonos muffin formába rakom, és sütőben megsütöm.
Szoktam még bele paprika kockákat is rakni, vagy pici hagymát összevágva, vagy szalámi maradékot, mikor milyen hangulatom van.
Kezdem én.
A klasszikusok: joghurt, tejbezabi, zabpelyhes túró, gyümölcs, gabonapehely tejjel.
De mit tegyek, ha szeretem a sós ízeket és nem akarok kenyeret enni.
További ajánlott fórumok:
- A bundás kenyér meddig áll el hűtés nélkül?
- Ketogén életmód követői, segítsetek! Hogyan ehetném meg a zsíros ételeket kenyér nélkül, hogy ne legyek rosszul tőlük?
- DNK, avagy a Dagasztás Nélküli Kenyér
- Tojásrántottát szoktatok magában enni? Kenyér zsömle stb. nélkül vagy úgy nem túl jó a gyomornak és kell mellé egy kis kenyér?
- Aki szokott otthon zsemlét, kenyeret sütni kenyérsütőgép nélkül!
- Mi a receptje, hogy kell házilag, hagyományosan kenyeret sütni? (Kenyérsütőgép nélkül)