Győriek hol vagytok? (beszélgetés)
Hétvégén Komárom megye :)
Győrben dolgozom, de nem ott élek
Hát igen, jó lenne ha a hoxi törölné egy rövid inaktivitás után a tagot. Az összes hozzászólásával együtt.(Persze ez nem érdeke.)
Hát egy kis nézelődés után biztire veszek kb 30-35 győri aktív tagot.
Bocsi csk közben dolgozom!:DDD
Nem a színházé, de arra van... mindjárt megkeresem a linket.
Én azért kondizni akarok, mert el kell kezdenem lassan építeni az izmokat, formálni az alakot...
Szevasztok. Nem biztos, hogy nem érdekli a többieket a győri társaság, hanem az kétséges, hogy egyáltalán találkoznak e a kérdéssel. Hiszen hamar "letolódik" az első oldalakról a folyamatos válaszok miatt. (Ez csak egy gondolat.)
Üdv.
Az nem a Színház utcája?
Hol van ott edzőterem?
Sajna nem tudom melyik termet mondod,én a Galaxyba jártam egy időben,de csak bosura!-,de majd utána nézek,lehet elbiciklizek ma arra a kisfiammal!
Nekem a hétfő és a kedd kivételével bármelyik nap megfelel,de akár hétvége is mehet!Vagy futhatunk a Barátság parkban,vagy,amit nagyon szeretek a fallabda!Az is igen megmozgat!Amúgy mind1,mit és hol!Akkor,most megyek a bölibe a kicsimért,aztán eltekerünk a Kazincyra!
Ezt kéne megnézni...A Kazinczy utcában van egy női terem, de nekem az a bajom vele, hogy nagyon belváros...részint messze van, de mondjuk kocsival nem gáz, de parkolás...
Nekem hétfő és péntek kézilabda edzés...akkor nem jó. Neked mi lenne a jó?
ok!Hazaértem!
Akkor,mikor és hol?Mármint hová menjünk edzeni?
oksa!
Este még leszek,vagy holnap 1 után,aztán pontosítunk!Szia!
További ajánlott fórumok:
- Helyszínelők-et kedvelők! Merre vagytok?
- Szegediek, itt vagytok?
- Mi az, amit képtelenek vagytok megérteni egy férfiban? (csak csajoknak)
- Ti hogyan ismerkednétek meg egy olyan férfival akivel egy épületben dolgoztok, de nem vagytok kollégák?
- 40-es csajok, nem unjátok még, hogy mindig bizonygatni kell, hogy még mindig fiatalok vagytok?
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?