Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Szia! Én 2015 októberben kezdtem el telefonálgatni, és 2016 február végére sikerült az időpont. Minden nap hívtam őket, napi többször!!!
Most már lassan 18 hetes kismama vagyok.
Kitartás!!!
Sziasztok lányok!
Tudnátok segíteni? Az lenne a kérdésem, hogy ha valaki fent van a listán, de mondjuk a menstruáció miatt kicsúszik az adott hónapból, akkor automatikusan átcsúszik a következő hónapba, vagy kezdődik elölről a telefonálgatás? Előre is köszi, a segítséget! :-)
Sziasztok!Eladnàm lombikból megmaradt gyógyszereimet.
Prolutex injekció(egèsz doboz)12000Ft..Lejàrat:2018.09. Tűket,fecskendőket adok hozzà
Crinone gèl 14db.8000Ft. Lejàrat:2019.02.
Postàzni tudom.
Ha valakit èrdekel írjon!
Egy jó hírt megosztanék Veletek.
1,5 éve szeretnénk kisbabát, eddig sajnos eredménytelenül. Sok vizsgálaton túlestem már, októberben férjemnek következett a spermavizsgálat, melynek eredménye sokkhatásként ért minket. Mindössze 2 millió lett a száma. Az urológus egyből Tapolcát javasolta, mondván, hogy más lehetőségünk nincs, mint a Kaáli intézet, ha gyereket szeretnénk. Kérdésemre, hogy gyógyszerrel vagy más módon lehet-e ezen javítani, bunkó módon válaszolta: "Ön szerint, ha lehetne javítani, nem mondanám?" (Mivel a nőgyógyászom Győrt javasolta - és több ismerősünk is jár ide - ezt jelentkeztünk mi is ide.)
Nem kicsit keseredtünk el, úgy éreztük magunkat, mit akiket leforráztak.
Aztán összeszedtük magunkat a rossz hír hallatán, s elkezdtük bújni az internetet, hogy mik azok a vitaminok, ételek, amik javíthatják az értéket.
Egy másik urológus Clostit írt fel páromnak (a kiírt hormonvérvétel eredményét a korábbi orvoshoz modora miatt nem vittük vissza, másik orvoshoz jelentkeztünk be), mellette önszorgalomból szedett profertilt és ginseng-et.
A héten voltunk Győrben újabb spermavizsgálaton.
Az eredmény 57 millió lett, szinte el sem hittük :)
Ezt azért írtam le, hogy akik hasonló "cipőben" járnak, lássák, mégiscsak lehet rajta javítani :)
na bacca meg.... bár amilyen szerencsém van,úgy is hamarabb jön meg...
azért köszönöm a választ!
Akkor imádkozzál, hogy ne jöjjön hamarabb... meg gondolom később sem, mert akkor meg kifutsz a szabi alól. Ez ilyen.
Sokan mondtak le már a munkahelyükről a gyerekért. Ez sajnos ilyen. Nektek kell majd igazodni, ezzel számoljatok. A dokit nem fogja érdekelni, annyit fog mondani: ez ezzel jár, oldják meg, ha gyereket akarnak.
Szia!
Én is azt mondom, az ilyen dokit le kell cserélni!
Én 42 múltam.
Sokaknak sikerül 40 felett.
Én ma vagyok ET+3 napon.
Ilyen gondolatokat ne is engedj be a fejedbe, nem vagy öreg! :-)
Csak pozitívan! :-)
Sziasztok!
Úgy tudom, van a győri kaáliban egy olyan lista (kb A4-es oldalnyi), amin azokat a vizsgálatokat sorolják fel, amiket több vetélés után javasolt/kötelező/?/ elvégeztetni.
Valaki találkozott már ezzel? El tudnátok küldeni? Köszi előre is!
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?