Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Annyira cukik vagytok, Szaszus27 és GSzilvi! Mi -akiknek nem sikerült- mit nem adnánk egy kis hányásért vagy egyéb dologért..
Aranyosak vagytok, sztem semmi baj nem lesz, Szaszus27 Nyugi!Minden rendben, majd jönnek a tipikus tünetek..de mi van ha nem? Semmi, minden szervezet más!
Relax!:-)Puszi Nektek
Na akkor egy picit jobban vagy!
Mit gondoltok nem kellene mar lassan mell feszülésnrk lennie?
Hanyinger allandó, de mas egyeb tunet nincs!
Na nem mintha vagynék egy veszes hanyasra, de
nincs semmi kulonosebb jel, es mar picit varom!
Köszönöm!
Sok rostosat iszom eszem remélem segít!
puszi
Szia
még nem voltam orvosnál tegnap éjszaka kezdett el fájni a hasam alsó része a petefészeknél és nagyon viszkető érzésem volt szúró csípő!
Mára már semmi igaz egy nap többször zuhanyzom mert ez a gél már nagyon undi:-))
A mellem még mindíg nagyon feszül a derekam is kegyetlenül fáj most volt egy kis hányásom de különösebb tünet nincs a szorulás is enyhébb lett sok rostosat ittam csak a fránya aranyér....esküszüm mint egy vén asszony olyan vagyok..:-)))
Szorulásra én káposztás ételeket próbáltam!
Bejött!
Székrly kaposzta, toltott kaposzta stb!
Elmúlik próbáld ki!
Latott orvos?
Lányok segítsetek fájdogál a hasam alsó része és szerintem hüvelygyulladásom is van égő viszkető érzés:-((
Volt valaki így?
Mit tegyek menjek orvoshoz már nagyon félek?!
Lehet a géltől is?
Na meg ez a szorulás sem kellemes .......!
Andy!!!
Tudom mit erzel, rengeteg sikertelen hónap, év van mögöttünk.
Hidd el nem a Te hibád, ne hibáztasd magad!
Mindent jól csináltál!!!!
Fel a fejjel, és bízzunk és drukkolok!
Koszonom a progis tanácsokat!
Reggelente szúrom a prolutexet, este Crinone...nem mondták hogy kevés lenne, de köszönöm a táblázatot, amit priviben kaptam;-)
Megy a drukk mindenkinek csajok!
Lányok aranyér kenőcst szabad használni?
Valamint canesten krémet egy kis gyulladásra?
:((((
Jövőre nyerni fogunk!!!!!! <3 <3 <3
Nagyon-nagyon sajnálom, annyira szorítottam, hogy neked legalább sikerüljön. Nincs mit mondani ilyenkor, tudom mit érzel :-(
Valóban bízni tudunk csak, hogy a jövő év lesz a miénk.
Gondolok rád, vigyázz magadra
puszi
Sajnálom drága Andy!
Tiszta szívemből szorítottam neked próbálj erős lenni és bízni abban,hogy a 2015-ös év valójában a te éved lesz!
Puszillak és kitartás vigyázz magadra!
Szilvi
Drága Lányok! Nagyon köszönöm a rengeteg biztatast és drukkot, nélkületek bediliztem volna. Jó, hogy végig tartottátok bennem a lelket! :-)
Hcg 1,9.... :-(
Csatlakozom a 2015-ös klubhoz! Jövőre mindenkinek sikerülni fog, nem adjuk fel lányok!!!
Puszilok mindenkit, Andy
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?