Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Köszi Andy!!
Sok sikert a 2015-ös évhez puszim:)))
Szaszus nekem is vannak kemény egész napot végigkísérő rosszulléteim :-))) de sebaj kibírjuk csak néha mint a mosott sz..r. :-)
Neked egész napos a rosszullét?
Peach hogy vagytok?
Mindenkinek sok puszi kitartás csajok!
Kb. egy hónapja volt a terhelés, viszont a gyógyszert azt nemrég kezdtem el szedni, mert senki nem foglalkozott az eredményeimmel...
Nekem azt írta Boga Doktor, hogy hat hét múlva legyen újabb terhelés.
Andy, a pattanás progi miatt van, nekem az arcomat, de főleg az áll vonala tiszta apró pici pati;-)
De megjött mar, vagy csak a pecsételés?
Kitartás lányok, a hányós dolgok remélhetőleg hamarosan elmúlnak!
Én januárban kérek időpontot konzira a hogyantovábbal kapcsolatban. Kívancsi leszek, h kér-e még a doki vmi plusz vizsgálatot, végülis biokemiai terhességem volt!
Ha nem, akkor sem tudom, h mikor vághatunk neki a FET-nek, de ha lehet, megyünk minél hamarabb. Most a hormonokkal küzdök, éppen pecsételek, és kicsit feszül a cicim, és annyi pattanás van rajtam, mint még soha! Vajon ez mind a progi áldásos utóhatása?
Peach! Örülök, h minden OK! :-) Szaszus, Szilvi! Szorítok a dec 23-i és dec 29-i uh-gal kapcsolatban, aztán tessék majd a létszámot lejelenteni, ikergyanúsak vagytok nekem.... ;-)
Puszi!
Nekem is csak a jéghideg dolgok jönnek be;-)
Félelmetesen szarul vagyok....ez pokoli néha de tenyleg;-)
Szia;-) én személy szerint nagyon rosszul....hanyas, émelygés, remegés, ájulási érzés...szóval jól;-)
29.- én UH Győrbe , utana már Pestre bocsájtanak;-) Te hogy vagy Andy?
Fet lesz?? Januárban?
Szia Andy,
tegnap engedtek haza a korhazbol,szigoru fekves es rutascorbin meg par hetig. Ma kezdtuk meg a 7.hetet. A bebik 12mmesek,hajnaltol van emelyges es hanyas ugy delig aztan este ujra. De orulunk nagyon :) puszilunk teged :)
Szia!
Köszönöm az érdeklődést nagyon jól jól esik az émelygés hányás szédülés reggel este és az egész napom erről szól már várom a 23.-át mit mutat az uh!!:-)))
Tegnap csináltam egy Clear Blue digitális tesztet ami azt mutatta,hogy + és3+ ami azt jelenti h több mint 5 hetes terhes:-))))))))))))))
De tényleg kegyetlen ez az egész egész nap egy valami segít enyhíti bár nem egészséges de ettől sokkal jobb sós chips és pepsi hideg kóla:-))
Te hogy vagy drága?
Szia Nyuszi!
Nekem volt nyáron ilyen vizsgálatom. Az eredményhez szoktak küldeni egy vélemény lapot. azon nem írták le?
Van egy olyan rajta, hogy NK funció!!! Ez az egyik fontos - ez 80-120 között jó. A másik az NK lymphphocyta sejtarány - ennek ideális esetben 15% alatt kell legyen, DE fogamzáshoz 12% alatt.
Most idézek: " Az emelkedett NK sejarány és/vagy NK funkció sikertelen IVF-t ismétlődő vetéléseket, vagy beágyazódási zavarokat okozhat."
A Th1/th2 mérése immunológiai dolog, ez mindenkinél más. Nálam 2,6 az érték - erre vmi olyasmit mondott hogy majd picit gyengíteni kell az immunrendszeremet, mert nagyon dolgozik.
NO PARA- -mindenre tud megoldást.
Ölellek <3
Kõszönöm a válaszod!!!!
Akkor nem adom fel.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Én a debreceni kaáliba járok, volt 4 sikertelen lombikom. A legutóbbi punctiónál nem tudtak petesejetet nyerni és közben kiderült, hogy megint kiújult az endometriosisom most 3 -szor. A másik gond, hogy korai petefészek kimerülésem van, és csak egy csonkolt petefészkem van. Itt már a GNRH - kezelést és a lapart sem akarják megcsinálni. Azt tanácsolták keressem fel Győrbe DR. Kőrösi Tamást és ha ő azt mondja, mehet a laparoscopia és a gnrh, akkor megcsinálják, de csak az ő javaslatára!
Az lenne a kérdésem, hogy csak telefonálnom kell a Kaáliba és DR. Kőrösihez jelentkezni konzultációra? Vagy ilyenkor ez, hogy működi ha egyik kaáliból mennék a másikba?
Szia! Én is pcos vagyok. Nem menstruáltam. 3. beültetés sikerült. Jövőhéten lesznek 10 hónaposak az ikerlányaink!
De mellette volt m@s problémám is: IR, kicsi méhösszenövés, megvastagodott nyálkahártya amit kaparással oldottak meg, trombózishajlam....
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?