Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Igen erre én is gondoltam de majd holnap a vv a biztos
Nagyon köszönöm!!
Drága Andy ahogyan írtam is ne add fel most beszéltema nőgyógyászommal azt mondta h lehet korai volt a vv hiába 5 naposak voltak a bébik!
Szerinte ez kezdeti terhesség az ő szavaival élve.És mindenképp ismétlést javasolt Ő keddet mondott!
Csak pozitívan drukkolok nagyon..
Köszönöm mindenkinek a biztatást, holnap mindenképp írok h mi volt!!!
Én beszéltem azóta a Kaálival, holnap elfaxolom a dokinak az eredményt, és délutánra mond rá vmit.
Felhívtam az itteni nőgyógyászomat is, szerinte elindult vmi, lehet, h korai volt még a vv is, de szerinte hétfőn kéne kontroll vv. Na majd meglátjuk!
Szia Szilvi,
Nekem is volt ilyen,majd fraszt kaptam. Ugyan az a teszt volt reggeli vizelettel megis sokkal halvanyabb volt. Aztan a kovetkezo nap megint szep eros es minden ok. Ne aggodj, biztos minden ok.
Ezt találtam a neten!
Terhességben:
3. hét: 5,8 – 71,2 IU/L
4. hét: 9,5 – 750 IU/L
5. hét: 217 – 7.138 IU/L
6. hét: 158 – 31.795 IU/L
7. hét: 3.697 – 163.563 IU/L
8. hét: 32.065 – 149.571 IU/L
9. hét: 63.803 – 151.410 IU/L
10.–11. hét: 46.509 – 186.977 IU/L
12.–13. hét: 27.832 – 210.612 IU/L
14.–15. hét: 12.000 – 71.000 IU/L
16.–18. hét: 8.000 – 58.000 IU/L
1. trimeszter: 5 – 210.000 IU/L
Ott nem mondtak semmit?
100 alatt allitólag sajna nega:-(((
Lányok, íme az eredemény:
Béta-HCG 10,4 IU/l, és a ref.tartománynál annyi van hogy H-vagyis ez magas (?) és hogy <5,3 alatt a normális....??????????
Ez nem az a mértékegység, amit én ismerek! Szerintetek?
Progeszteron 54,53 nmol/l
Andy tudsz már valamit Drága????
Nagyon szorítunk ám neked!
Írj
Jah minden alternatív cuccot kipróbáltunk már: méhpempő, aviva, barátcserje, vitaminok ezerrel... ezeken már tul vagyunk, eredménytelenül.
Remélem nem baj ha ilyennel szakítom meg a fórum életét. Szép Délutánt!
Köszönöma bizatást!
Remélem igazad lesz és a teszt vacakol:-)
Holnap minden bebizonyosodik!
8.- an kell mennem vv re;-)
Szóval eredmrny jov het hétfő!
Sziasztok lányok!
Örömmel látom, hogy van egy élő győri Kaális fórum :). 2 éve várunk a babára, 30 éves vagyok, párom 32éves, nálam elvileg minden ok, egyedül a TSH kicsit magas, 2 körüli, de erre fogok kapni gyógyszert 2 hét mulva megyek endokrin.hoz. Mensim rendszeres, PÉ-m elvileg van, (legalábbis a tünetek erre utalnak, meg 2xnézték UH-val), átjárhatóságin is túl vagyunk. Páromnál minden ok, spermavizsgálata jó lett, csak kicsit nyákos neki és nehezebben folyósodik. A nődoki már feltette a kezét... Így febr-ban szeretnénk elkezdeni a Kaálit, friss laborlelettel, átjárhatósági eredményekkel és spermavizsgálat eredményekkel. Mire számítsunk? Ezzel az előélettel mi várhat ránk? Egyből lombik? Vagy vannak még vizsgálatok? Mennyi a várakozási idő?
Nagyon köszönöm a segítséget!
Holnap fél8-ra kell mennem..
Tegnap más félével teszteltem már nemm tudom a nevét ma gabriellel viszont három napja a gabriel is erősebb volt igaz az reggeli vizelettel volt.
Jaj nem tudom.............
Köszönöm!
Mikor mèsz vv-re?Mindig ugyanolyan teszttel tesztelsz?
Csak pozitívan!!!Drukkolok!!
Sziasztok
Most szomorú lettem de nagyon ma vagyok ET+12 napon és tegnap még erős volt a teszt ma meg a gabriel látható de a tegnapihoz képest jóval halványabb akkor ez azt jelenti h elkezdődött de nem folytatódik??
Olyan rossz:-(((( Igaz most csináltam de tegnap a délutáni is erős volt
Találtam a neten egy ilyen táblázatot:
HCG szintek a fogamzástól eltelt idő szerint:
9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690
Azt nem tudom, h ez mennyire megbízható, mindenesetre nekem a leszívás 19-én volt, így pont a 14.napi ref.tartományba kéne beleférni.
Nekem 3napos Et+14 volt 536,de èn megkèrdeztem a főnővèr azt mondta 100nak màr örülnek.
Jaj,úgy drukkolok Neked!!!!
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?