Győr és környékbeli kismamák, babázók! (beszélgetés)
Igazad van teljesen!
Különben is, fáradt vagy, két piciről kell gondoskodnod, a tej beindulásához meg nyugalom kell. Régen falun nem véletlenül volt úgy, hogy a gyerekágyas fiatalasszonyhoz odamentek az első időkben segíteni, mindent megcsináltak helyette, hogy nyugalma legyen, ő meg feküdt és pihent. Tudták jól, hogy máshogy nem biztos, hogy lenne teje.
Sziasztok!
Tegnap a dokim szólt hogy vasárnap elutazik,én meg hétfőre vagyok kiirva.hát kicsit elszomoritott:(na mindegy addig még van időnk.
Igen én is így vagyok vele,hogy hiába próbálom én,meg hiába akarom hogy szopizon,ha nincs mit!
perzse mikor kezdem úgy érezni hogy nem tehetek róla akkor jön a védő nő és a pofámba vágja hogy biztos nem is akarom szoptatni!
Én is csak 3hétig tudtam szoptatni mert annyira begyulladt h vissza kellett mennem a szülészetre:Sahol kaptam antibiotikumot és szépne lassan el padat:S
Azóta tápisok vagyunk az elején rossz tápit kaptunk de váltottunk és azóta semmi baj sincs szerencsére szépnen övögetünk is nyugodt is tőle ugyhogy mindne okés.
Sajnos ha nincs tejci akkor nincs más megoldás csak a tápi de hát szegénykéknek enniük kll..én is lelkiutam rajt h nem tudok szoptatni stb stb de nem tudtam mit tenni:S
Megnő tápszeren is, az enyém is megnőtt!:)
Persze jobb lenne az anyatej, de a mai tápszerek már olyan jók, hogy gyakorlatilag nem is rosszabbak az anyatejnél, sőt minden vitamin bennük van.
Örülök h mindne okés!
Köszi szépne!
Neked is nagyon édesek a kis Manók:DD
Nándi szopizik?
Köszönjük szépen jól vagyunk!:)
A fiúk is jól vannak!Nándinak kezd ki alakulni egy napi rendje!És ha az éjszakák is olyanok lesznek mint a mostani akkor minden nagyon jó!:)
Boti baba nagyon édes abban a szerkóban!:)
Úgy látom mindig lemaradok amikor itt vagytok...:S
Remélem mindneki jól van kismmaik vigyázzatok magatokra és pocilakókra is angyon!
És persze anyukák is nagyon és a manókra is:D
Ildike1980 mi a TGYÁS-t és az anyaságit szülés után intéztük..az anyaságihoz adnak papírt nekünk a védőnő adott és a 4orvosi látogatást kell ráírnia a dokinak lepecsételni és ugy lehet vele menni a TB-be.
És sztem is magzatvízez fogják nézni bár aztán ez csak az én véleményem...
Dalária h vagytok??fiúcskák??
Szia!
Én jól.bár éjjel hányingerem volt meg szédültem,de elmúlt!
Sziasztok!
Kivel mizujs?Kis mamik hogy vannak??
Szerintem az a vizsgálat a magzat víz nézés,bár nem vagyok benne biztos!Kicsit kellemetlen,de nem vészes!
Sziasztok!
Mit tudtok az amnioszkópiás vizsgálatról?
Fájdalmas?
A dokim megvizsgált vasárnap nagyon fájt, még zárt vagyok, de már a méhnyakam rövidült.
Kicsi félek mert hétvégén nem lesz a dokim, én meg 16-ra vagyok kiírva.
Sziasztok!
A T. Á. Gy. Á. S és az anyasági pípírokat mikor kell elkezdeni elintézni?
Mert mindenki mást mond.
sziasztok!
Kitartást m indenkinek
Válasz erre
Olyan baromság ez az NST!
Azért kell menned, mert nem elég a 8 pont? Aludt a pici?
Drukkolok neked!:)Nagyon kíví vagyok meddig leszel 2 in 1?!
Igen az a helyzet, hogy nagyon szeretne váltani!
Hát a párom is az ha gondolod megkérdezem,de ha másba gondolkodik akkor gondolom felesleges!
ildike80 két napja volt itt utoljára rákérdezek smsbe hátha babázik már egy napra vagyunk kiirva.majd megirom.én ma délre megyek nstre.
Kőműves a szakmája,de igazából másban gondolkodik!Csak próbálok neki ötleteket gyűjteni!
Kivel miujság??
Sziasztok!
nem tudtok valami jó kis melóhelyet?A párom szeretne munkát váltani!
Ismerős a hiszti dolog!Nálunk is van,de mostanában kevesebbszer!
És én is sokszor fáradt voltam!nagyon kíváncsi vagyok hogy mitek lesz!Ti fiút vagy lányt szeretnétek?
Bence nagyon jól fogadta a tesót!Rosszabra számítottam,de nagyon édes!Ha sír akkor próbálja meg nyugtatni,simizi vagy cumit ad neki!Oda szokott állni a kiságyhoz és beszél neki,a pici meg csak figyeli!Egyedül Nándi kap cuppanós puszit,senki más!
Nem mondom hogy könnyű,de meg lehet vele bírkózni!Persze vannak olyan napok amikor nagyon el fáradok,de csodás érzés két ilyen gyönyörű teremtés anyukája lenni!
Nagyon büszke vagyok rájuk!
Szia! Amúgy Esztinek hívnak, sajnos nem mutatta meg magát a 19 hetes uh-on a picur így egyelőre titok a kiléte. Bencus nagyon fárasztó tud lenni időnként, de egyelőre még bírom, mostanság lépett a hisztikorszakába, na akkor kibírhatatlan, képes lefeküdni a sáros járdára is ha nem arra megyünk amerre ő akar, de legfőképpen visítani tud.
Neked milyen két manóval? Nagyon nehéz? Bence hogy fogadta a kistesót? Nem nagyon féltékeny?
Sziasztok!
Kivel miujság?Hogy vagytok?
Scorpiolady,tudjátok már mi lesz a babócátok?Hogy viseled a kis mamaságot?Bencus nem fáraszt le nagyon??